dün halletim tüm işlerimi yalnız er olarak mı yapmak istiyorsun yedek subay mı diye sormadılar. Birde yüzme biliyorum demiştim kadın bilmiyor yazmış bir sorun olmaz herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: anelka83
dün halletim tüm işlerimi yalnız er olarak mı yapmak istiyorsun yedek subay mı diye sormadılar. Birde yüzme biliyorum demiştim kadın bilmiyor yazmış bir sorun olmaz herhalde.
kısa-uzun tercihini kasım ayında silüsünü yani sarı zarfını alırken görevli sınav evrakına işaretliyecek..
quote:
Orijinalden alıntı: anelka83
Acaba ne kadar sürdü işlemler tamamen.. Yanınızda hangi evrakları götürüyorsunuz?
tam bir gün sürdü 9 buçuk gibi ordaydım 16:30 gibi bitti işim. 4 adet vesikalık resim, diplomanın aslı ve arkalı önlü 4 tane fotokopisi, kimliğin ve onunda 4 tane arkalı önlü fotokopisini götür hatta 5'er tane götür bolca bulunsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme