Şimdi Ara

Aralık'da askere gitmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üni mezunuyum aralıkta askere gitmek istiyorum. Son başvuru tarihi nedir acaba? Bir de hangi evrakları istiyorlar?
    Şimdiden Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka83

Merhabalar,
    Üni mezunuyum aralıkta askere gitmek istiyorum. Son başvuru tarihi nedir acaba? Bir de hangi evrakları istiyorlar?
    Şimdiden Teşekkürler...

Nüfus cüzdanı fotokopin,4-6 fotoğraf,diplomanin asli ve fotokopisi.eger tecilin varsa tecilini bozdurup erken sevk dilekcesi vermen lazim.ekimin sonuna kadar süren var ama islerini erken bitirmen daha iyi olur.kararin kesinse bir an önce git subeye..
  • sağolasın dostum kararım kesin, haftaya bu işleri halletmek istiyorum. Haftaya nasıl olur acaba yoğunluk?
  • Sanirim 91/3 ler bu hafta teslim oluyor.haftaya yogun olmaz büyük ihtimalle.erken git sıkıntı olmaz zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

Sanirim 91/3 ler bu hafta teslim oluyor.haftaya yogun olmaz büyük ihtimalle.erken git sıkıntı olmaz zaten..
    kd ler için en iyi celptir aralık
    acemilikte terlemessin sporda banyo ihtiyacını o kadar hissetmessin oraya gidince anlarsın dediğimi
    geceler uzun olduğundan yazla mesai saatin aynı olmasına rağmen daha hızlı zaman geçer
    gittiğin yere göre denetleme hazırlığı görürsün 2 ay kadar gerçi 2011-2012 de KKK. denetlemesi görebilirsiniz onun hazırlığıda 3 ayı bulur. bunun güzelliğide devamlı faaliyetlerde bulunursunuz vakit nasıl geçer şaşarsınız asker boş kalınca sıkılıyor asıl devamlı bişeylerle uğraşmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosphe11 -- 8 Eylül 2011; 15:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

kd ler için en iyi celptir aralık
    acemilikte terlemessin sporda banyo ihtiyacını o kadar hissetmessin oraya gidince anlarsın dediğimi
    geceler uzun olduğundan yazla mesai saatin aynı olmasına rağmen daha hızlı zaman geçer
    gittiğin yere göre denetleme hazırlığı görürsün 2 ay kadar gerçi 2011-2012 de KKK. denetlemesi görebilirsiniz onun hazırlığıda 3 ayı bulur. bunun güzelliğide devamlı faaliyetlerde bulunursunuz vakit nasıl geçer şaşarsınız asker boş kalınca sıkılıyor asıl devamlı bişeylerle uğraşmalısın

Alıntıları Göster
    http://www.asal.msb.gov.tr/ gir buraya aradığın herşey burda mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

http://www.asal.msb.gov.tr/ gir buraya aradığın herşey burda mevcut

Alıntıları Göster
    link için teşekkürler. Bir sorum daha olacak ordaki sağlık raporunu doldurdum. Bir de dilekçe var 1. maddenin 4. şıkkında daha önce son yoklamamı yaptırdım gibi bi yazı var ben daha önce hiç yoklama yaptırmadım. İlk kez bu hafta gidicem şubeye bir sorun olur mu? birde yine bu haftaki yoğunluk nasıl olur acaba kalabalık olur mu?

• quote:

link için teşekkürler. Bir sorum daha olacak ordaki sağlık raporunu doldurdum. Bir de dilekçe var 1. maddenin 4. şıkkında daha önce son yoklamamı yaptırdım gibi bi yazı var ben daha önce hiç yoklama yaptırmadım. İlk kez bu hafta gidicem şubeye bir sorun olur mu? birde yine bu haftaki yoğunluk nasıl olur acaba kalabalık olur mu?

sorun olmaz.sadece bir an önce git ve işlemlerini yaptır..
  • quote:

quote:

sorun olmaz.sadece bir an önce git ve işlemlerini yaptır..

Alıntıları Göster
    ben de aynı konu için girmiştim.

Peki herhangi bir askkerlik şubesi olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dallassimo

istediğin şubeden işlemlerini yaptırabilirsin yalnız şu var yabancı şubeden olursan fazladan fotokopi resim vs. getirmek zorunda kalabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gosphe11 -- 20 Eylül 2011; 12:09:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dallassimo

istediğin şubeden işlemlerini yaptırabilirsin yalnız şu var yabancı şubeden olursan fazladan fotokopi resim vs. getirmek zorunda kalabilirsin

Alıntıları Göster
    cevaplar için teşekkürler. Verdiğiniz linkteki kağıtları doldurdum. Cuma sabahı şubeye gidicem umarım 3-4 saatte bitirebilirim işimi. Bir sorum daha var herkesin bahsettiği bir muhabbet var ailenden biri riskli bölgede yaptı mı diye soruyolarmış bu gerçek mi? eğer gerçekse ne zaman soruyorlar?

• quote:

cevaplar için teşekkürler. Verdiğiniz linkteki kağıtları doldurdum. Cuma sabahı şubeye gidicem umarım 3-4 saatte bitirebilirim işimi. Bir sorum daha var herkesin bahsettiği bir muhabbet var ailenden biri riskli bölgede yaptı mı diye soruyolarmış bu gerçek mi? eğer gerçekse ne zaman soruyorlar?

Alıntıları Göster
    Ailenizde şehit yada gazi var mı diye soruyorlar. Geçmiş tarihte böyle bir durum varsa riskli bölgelere sevk etmiyorlar. Aynı zaman içerisinde iki kardeşi de riskli bölgelere göndermiyorlar. Kardeşler aynı yere alınmayı talep edebiliyor ve bu durumda da genelde iki kardeşi de batıda (daha az riskli bölgelerde) bir araya getiriyorlar. Durum bundan ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Vader

Ailenizde şehit yada gazi var mı diye soruyorlar. Geçmiş tarihte böyle bir durum varsa riskli bölgelere sevk etmiyorlar. Aynı zaman içerisinde iki kardeşi de riskli bölgelere göndermiyorlar. Kardeşler aynı yere alınmayı talep edebiliyor ve bu durumda da genelde iki kardeşi de batıda (daha az riskli bölgelerde) bir araya getiriyorlar. Durum bundan ibaret.

Alıntıları Göster
    http://www.sonsayfa.com/Haberler/Guncel/Sehit-yakinlari-askerlikten-muaf-98094.html

aradığın cevap burada

• quote:

http://www.sonsayfa.com/Haberler/Guncel/Sehit-yakinlari-askerlikten-muaf-98094.html

aradığın cevap burada

Alıntıları Göster
    Merhaba bir şey sormak istiyorum. Ağustos ayında üniversite mezunu oldum. Aralık ayında askere gitmek istiyorum. Askerliğimi kısa dönem gerçekleştirmek istiyorum. Ancak öğrendiğime göre mühendis olduğum için beni 12 ay da alabilirlermiş. Ben elektronik mühendisiyim benim için ne kadar risk var?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemduy

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Ağustos ayında üniversite mezunu oldum. Aralık ayında askere gitmek istiyorum. Askerliğimi kısa dönem gerçekleştirmek istiyorum. Ancak öğrendiğime göre mühendis olduğum için beni 12 ay da alabilirlermiş. Ben elektronik mühendisiyim benim için ne kadar risk var?

mühendislik bölümleri uzun dönemler içinde fazla seçilenlerdir.şubeye gittiğinde sana soracaklar tercihini ama ihtiyaç varsa her şekilde tercihine bakmadan alıyorlar.celpler içinde en riskli olanı aralıktır yalnız onu söyleyeyim..
  • quote:

quote:

mühendislik bölümleri uzun dönemler içinde fazla seçilenlerdir.şubeye gittiğinde sana soracaklar tercihini ama ihtiyaç varsa her şekilde tercihine bakmadan alıyorlar.celpler içinde en riskli olanı aralıktır yalnız onu söyleyeyim..

Alıntıları Göster
    Ben kısa dönem istiyorum ve bunu belirteceğim. Ancak uzun dönem alınma ihtimalim sizce ne kadardır? Neden Aralık celbi en riskli olanı, aksine en çok müracat Aralıkta olmuyor mu?

• quote:

Ben kısa dönem istiyorum ve bunu belirteceğim. Ancak uzun dönem alınma ihtimalim sizce ne kadardır? Neden Aralık celbi en riskli olanı, aksine en çok müracat Aralıkta olmuyor mu?

yaşın kaç? 25 ve üstüysen pek almazlar mühendisleri
  • quote:

o konuda haklısın kardeş pardon aralık celbi avantaj senin için. bence gidilecek en iyi zaman aralıktır.git bir an önce işlemlerini yaptır.gerçi 31 ekime kadar vaktin var ama yinede ihtiyaç fazlası başvuru falan olur sen git işlemlerini yaptır bir an önce..
  • quote:

quote:

o konuda haklısın kardeş pardon aralık celbi avantaj senin için. bence gidilecek en iyi zaman aralıktır.git bir an önce işlemlerini yaptır.gerçi 31 ekime kadar vaktin var ama yinede ihtiyaç fazlası başvuru falan olur sen git işlemlerini yaptır bir an önce..

Alıntıları Göster
    hatay serinyolda askerlik yaparken tim olarak seçilmek bir zorunluluk mu bilen var mı

• quote:

quote:

yaşın kaç? 25 ve üstüysen pek almazlar mühendisleri

87 doğumluyum şubat 2012 de 25 olacağım... Ayrıca mesela hangi mühendisleri özellikle alıyorlar veya şansı daha yüksek.. Ben elektronik mühendisiyim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.