dh nin sapları nasılda ciddi cevaplar veriyolar.. italy mi malta mı demiş, gariplerde yer öneriyolar..
quote:
Orijinalden alıntı: the3answer
dh nin sapları nasılda ciddi cevaplar veriyolar.. italy mi malta mı demiş, gariplerde yer öneriyolar..
Herkezi kendin gibi sap sanma.
Bak kalktık işe gidicez kim bilir gece 4 e kadar naptın pc başında
mısır onerebılırım sharm da muhtesem bir gun gecırırısınız bariz şımartılırsınız
hem kultur turu olur hem balayı
kısı bası 1000 1200 arasına kurtulabılırsınız bu dertten :)
vize orda alınıyo havaalanında sorunsuz
sadece son gun kahire cok ıyı degıl sartlar onun dısında cennetten bir hafta
Biraz daha bekleseydiniz, kış olimpiyatlarına gidin muhteşem tatil geçirirsiniz diyecektim ama kış olimpiyatlarıda 27 ocak - 6 şubat arası. Erzurum - Palandöken'de
Aralık'ta Antalya'ya giderseniz denize giremezsiniz, havuzda aynı işi görmez. Bence bir yerde atıyorum 10 gün kalmaktansa 2 farklı yerde 5'er gün kalmak daha iyi olur gibi. 5 gün Kış tatili yapın Kars-Sarıkamış'ı önerebilirim. Diğer 5 günde Dubai'ye gidebilirsiniz böylece 10 günde 2 çok farklı coğrafya görürsünüz. 350 €'dan başlıyor 4 günlük Dubai turları.
O tarihte kesinlikle yurt dışı derim... Hem fiyatlar çok uygun hem de romantik bir balayı geçirebileceğiniz ülkeler var Avrupa'da.
Karadeniz de güzel tercih olurdu aslında ama soğuk olur burnunuzdan gelir, çıkıp gezseniz zevk alamazsınız diye öneremiyorum.
Akdeniz'e hiç inmeyin, Antalya'da kışın turizm neredeyse yok diyebilirim... Alanya-Side-Manavgat zaten ölü... Gelseniz de otelden çıkmazsınız o olur, pek tat alamazsınız o mevsimde.
Bence Yunanistan, İtalya, Fransa, Dubai, Mısır, İngiltere, İskoçya vb gibi yerler olabilir...
Malta da yaz için iyi bir yer ama kış için nasıldır hiçbir fikrim yok!
çok güzel oneriler için teşekkür ederim.
bakalım eğer pahalıya kaçmaz ise yurt dışıda olabılır. ama eğer olmazsa yuzde 90 antalyada herşey dahıl 5 yıldızlı bir otel olacak.
enteresan fıkırleri olan yıne yazabılır 4 ay var daha
Kuzuluğa da gidebilirsiniz. İstanbula yakın. Mis gibi kaplıca suyu oooohh..
O mevsimde yurtdışı proğramları çok ucuz.. Yurtdışı fırsatı bu kadar hesaplıyken bence yurtiçi yapmak hata olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme