Şimdi Ara

aralıkta evleniyorum ama ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadasşar aralık ayı sonu gibi evleniyorum fakat balayımız nasıl olsun nereye giderlim bir turlu karar veremedım. sizce nerelere gidebiliriz. teşekkürler..

• Eğer doğada başbaşa kalmayı severseniz Antalya Olimpos'a gidin derim ben.
    Biraz araştırırsan muhteşem bir güzellik olduğunu göreceksin.
    O aylarda hava nasıl olur, pansiyonlar (sadece bungalovlara izin var) açık mıdır ona bakmanız yeterli.

Fakat öyle süper lüks bişey beklemeyin. Ağaç evde kalırsınız, lüks bungalov seçmezseniz gece bungalovların ve tavukların arasından tuvalete yürümeniz gerekir.
  • Aralıkta evleniyorsanız Abant diyebilirim. Bir araştırın.
  • olimposu araştırmadım.. abantı araştırdım şoyle şaşalı bir otel yok kısıtlı ımkanlar ..

şaşırdık kaldık napacaz karar veremedık. aslına bakarsanız italy- malta istedık ama en az oradan 4bın liraya çıkabılırız. of ki ne of.
  • Hocam Bursa/Uludağa gidin derim. Kayak yapmasını biliyorsanız çok zevkli geçer bilmiyorsanız da öğrenirsiniz artık.
    Ömür boyu mutluluklar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Hocam Bursa/Uludağa gidin derim. Kayak yapmasını biliyorsanız çok zevkli geçer bilmiyorsanız da öğrenirsiniz artık.
    Ömür boyu mutluluklar diliyorum.

teşekkür ederim. uludağı istemıyorum nedense bu zamana kadar hep itici geldi nedense..
  • Peki siz nasıl birşey istiyorsunuz kış mevsiminde ?

yurtdışı olanağınız var mı yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında var fakat çok pahalı gelecektir.. en fazla 1500 2000 lira arası ayırmak istiyoruz. çok güzel bir otel aynı zamanda içinde havuzu olan bir yer olsa iyi olur.
  • Kışın ülkemizde sayılı yer mevcut. Uludağı sevmiyorsanız pek karla filan aranız yok galiba.

Eğer çok ısrarcı değilseniz erteleyip yazın gitmeyi düşündünüz mü ?
  • aklıma bile getırmek istemem.. ya o zaman bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum. :)
  • hemşerim, aralık ayında antalyaya gidin, limak otel var kemerde. yazın kişi başı 150 liradan kapı açıyolar ama kışın 40lira falan. fix menü. yinsin içilsin yeterki israf olmasın hesabı...
    her türlü imkan mevcut. yalnız denize girmek belki zor olabilir
  • Uludağ,Erciyes,Palandöken
  • Antalya belekte papillon zeugma oteline bakın derim gecelik 250 tl sanırım ama gittiğinize pişman olmassınız söyliyim
    Zaten herşey dahil oldugu için extra para harcamassınız
  • maldivlere gidin vize istemiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

hemşerim, aralık ayında antalyaya gidin, limak otel var kemerde. yazın kişi başı 150 liradan kapı açıyolar ama kışın 40lira falan. fix menü. yinsin içilsin yeterki israf olmasın hesabı...
    her türlü imkan mevcut. yalnız denize girmek belki zor olabilir

hemşerim sağolasın.. çok uygunmuş bi bakacağım

maldivleri düşündük vize istemıyorlar ama en az ordan 5bınden kapak açmamız lazım.. çok zor.
    bu gidişle antalya olacak sanırım..

sağolun ilginiz için
  • Faroe adaları çok hoş bir yermiş imkanınız varsa kaçırmayın derim
  • Kış aylarında balayı için en mantıklısı sıcak illere veya ülkelere gitmek.Biraz da ekonomi işin içine girerse yurt içi balayı olmalı derim
  • evet çok guzel bir yer orayı inceledim. küçük bir ada allah korosun deprem olur hortum çıkar nemelazım :)

ulkemizde çok guzellik var bakalım antalya olucak gibi .
  • Kıbrıs'ta güzel oteller var tatil için güzel bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setunfayks -- 23 Temmuz 2010; 2:15:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

maldivlere gidin vize istemiyolar

bi an oturduğum yerden kalkıp maldivlere gidesim geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.