Şimdi Ara

Aralıkta İnsignia 1.4T Edition Elegance ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Hocam yalnız sizinki 1.6 180 sanırım, 1.4 140 hp lerle bariz yakıt farkı var..

Benim 7.4 tüm ortalama, yaz kış toplam..

Ancak ben taşra diyebileceğimiz bir yerde yaşıyorum. Öyle şehir içi olayı çok yok burda.. Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsanız belki biraz daha fazla olur sizinde ortalamanız. Bence konforuna göre yakıtı çok iyi.. Hiçte arıza çıkarmadı 1,5 yıldır.

hoca benimki 1.6 170 hp 280 tork yeni kasa insignia cosmo suan bendede sorun yok ama yakıtı bana göre cok makül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: muti1

beyler aracın arka stoplarındaki tüm ışıkları yanıyormu benim sağ arka stop bu turbo yazısı yazan yerdeki lamba yanmıyor soldakinde o yanıyo ama icindeki led deil sanırsam sis farı veya kedi gözü ama sağdaki sizlerde yanıyomu yosa o bölgenin işlevi yokmu hic icinde ampul var gözüküyor

Sis lambası sadece bir tanedir. Arkadan gelenin gözlerini sizin kulaklarınızı korumak için;)

ben o yanmayan taraftakini merak etmistim kardeslik onun hakkında bilgin varmıdır

• Tüketim nasıl gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Tüketim nasıl gidiyor?

yaz geldi dayanamassam gaza bastımda 10.8 w turmNANDI BİRAZ SAKİNLEMEM LAZIM OZMAN GENE 08-9 LT ARASINA DÜSECEKTİR

saygılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.