Şimdi Ara

Aralıkta İnsignia 1.4T Edition Elegance ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın bir zamanda düğünüm var ve düğünden sonra araba alacağım. Zamanında 508 ile insignia 1.4T Edition Elegance arasında düşünmüş olsam da, İnsignia'da karar kıldım diyebilirim.

İlk arabam olacak ve İnsignia düşüncesi bile beni heyecanlandırmaya yetiyor

Alacağım aracı Beyaz, Yeni Stil paket + Navigasyon istiyorum. Aracın şuan ki çıplak fiyatı 59400 gibi bişey yanılmıyorsam. Size sorum; istediğim donanımla fiyat kaça gelir pazarlıkla falan? Birde ben aralıkta almayı düşünüyorum, belki bir kampanyaya(indirime) daha denk gelirmiyim acaba diye. Sizce beklemeli miyim, fiyat daha düşer mi? Yoksa araç kalmama gibi bi durum oluşur, hemen al mı dersiniz.

Tavsiyelerinizi esirgemezseniz minnettar olurum.

• Sunroofsuz alma, Aralıkta 2012 modellerde ciddi indirimler bekliyorum , ölü fiyatına giderler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Sunroofsuz alma, Aralıkta 2012 modellerde ciddi indirimler bekliyorum , ölü fiyatına giderler

Ha birde o konu var: sunroof

Nedense beyaz modeli sunroofsuz daha güzel duruyor gibime geliyor. Sunroof'un gösterişten başka getirileri neler?
  • Bayide pazarlıkla yaklaşık %5 indirim yapıyorlar diye biliyorum.
    Yıl sonuna doğru fiyatlar ne yönde değişir acaba?
  • Aracın içerisini çok ferah gösteriyor, sunroof bence şart!

28 yıllık hayatım boyunca 3 tane araba satın aldım, 2 ünü de sunrooflu almak istedim bir tanesinde alırken araç hasarlı çıktı diğerlerinde araç yoktu ellerinde hiç alamadım içime dert oldu bir dahaki sıfır aracım için 3-4 ay beklemeye razıyım sunroof araç cibiliyetini dğeiştiriyor içeriden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 7 Ağustos 2012; 19:52:48 >
  • Valla sunroof ve navigasyonu bilemem de, mutlaka yeni stil paketiyle almalısınız. AFL farlar bir başka gösteriyor aracı.
  • AFL kesin alacağım, sunroofa da önerilerinizden ötürü sıcak bakıyorum artık, bide ön konsolda navi olsa tam olacak. Ancak bu şekilde de fiyat çok yükselecek. Naviyi sonradan ekletme şansımız var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bende aralık insigna düşünüyorum. Afl far farkı 4800 haberin var mı bilmiyorum. Sanruff bencede cok onemli degil. Ben ordu atese 18 cant ve navigasyonlu kaca olur diye gecen hafta sordum kapida beyaz vardi 60000 hemen verelim dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaklaşık 10 yeri aradım, bursa ankara kayseri eskişehir den. Hiçbirinde beyaz yok. AFL farlıyı 60500'e, AFL+sunroof luyu da 62500 e bırakıyorlar. Fiyat iyi mi kötü mü karar veremedim. Sanırım aralığı bekleyecez, ancak ozaman da Beyaz bulmak sıkıntı olacak.
  • Afl icin 4800 dediler orduda bana o yazdigin fiyatlar bence cok iyi. Valla ben aralik - ocak beklemek durumundayim. O zaman dedigin gibi beyaz sorun olabilir ama, ben bu alete bayılıyorum o tarihte artık ne rengi olursa razı da olabilirim. Ama oncelik tabiki beyaz ardindan da siyah. Siyah in sorunu kiri cok gostermesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: harica

Afl icin 4800 dediler orduda bana o yazdigin fiyatlar bence cok iyi. Valla ben aralik - ocak beklemek durumundayim. O zaman dedigin gibi beyaz sorun olabilir ama, ben bu alete bayılıyorum o tarihte artık ne rengi olursa razı da olabilirim. Ama oncelik tabiki beyaz ardindan da siyah. Siyah in sorunu kiri cok gostermesi.

Onlara opelin sitesine bakmalarını söyle. Opelin sitesinde;
    1.6 ve 1.4 Edition Elegance larda Yeni Sil Paket fiyatı 3500 TL
    2.0 Edition Elegance larda 4600 TL diye yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Aracın içerisini çok ferah gösteriyor, sunroof bence şart!

28 yıllık hayatım boyunca 3 tane araba satın aldım, 2 ünü de sunrooflu almak istedim bir tanesinde alırken araç hasarlı çıktı diğerlerinde araç yoktu ellerinde hiç alamadım içime dert oldu bir dahaki sıfır aracım için 3-4 ay beklemeye razıyım sunroof araç cibiliyetini dğeiştiriyor içeriden.

sorma bende bir türlü sunrooflu araca binemedim .şimdi 2. el bi cosmo buldum rengi güzel fiyat güzel km si az çok dolu ama sunroof yok.
  • 4800 yada 3500 her neyse fark AFL'nin de içinde geldiği stil pkt için mi yoksa sadece AFL için alınan fark mı. AFL için ise anlayamadım. Astra da AFL+ 1800 TL gibi bir fark ile alınıyor. Sistem aynı. Bu kadar fark olur mu aynı sistem için iki farklı modelde.
  • konu hortlatayım.

memnun musun araçtan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

konu hortlatayım.

memnun musun araçtan?

Aldığımı nerden bildin hocam? Bu tartışmalardan 1 hafta sonra almıştım. 15-16 aydır kullanıyorum 33000 km oldu araç, valla ne yalan söyleyim aşırı memnunum. 7,4 lt gibi karma değeri var yakıtta da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 26 Şubat 2014; 13:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

quote:

konu hortlatayım.

memnun musun araçtan?

Aldığımı nerden bildin hocam? Bu tartışmalardan 1 hafta sonra almıştım. 15-16 aydır kullanıyorum 33000 km oldu araç, valla ne yalan söyleyim aşırı memnunum. 7,4 lt gibi karma değeri var yakıtta da..

aklında kalan bir sıkıntısı oldu mu hiç

7.4 kış lastiği kış şartları için mi, yoksa yaz kış dahil miydi

bir de rahatlığına göre yakıt masrafını düşünürsen nasıldı?

opel astra h dizel var bende şu an, 3.9-5.5 arası yakıtı var yani 18-25 kuruş arası, canımı yakar mı diye tereddütteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 27 Şubat 2014; 0:09:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

quote:

konu hortlatayım.

memnun musun araçtan?

aklında kalan bir sıkıntısı oldu mu hiç

7.4 kış lastiği kış şartları için mi, yoksa yaz kış dahil miydi

bir de rahatlığına göre yakıt masrafını düşünürsen nasıldı?

opel astra h dizel var bende şu an, 3.9-5.5 arası yakıtı var yani 18-25 kuruş arası, canımı yakar mı diye tereddütteyim

o km yaktığın fiyatı 1.5-2 katı arası yakarsınki benim ilk depomda 0.462 krus şehir ici suan şehir dısınada cıktım 3 kere kemer serik yaptım ondada yeni kasa sı şuan 0.406 krus gözüküyo daha nereye kadar düsürücez bu arada aaarc manuel cosmo

• beyler aracın arka stoplarındaki tüm ışıkları yanıyormu benim sağ arka stop bu turbo yazısı yazan yerdeki lamba yanmıyor soldakinde o yanıyo ama icindeki led deil sanırsam sis farı veya kedi gözü ama sağdaki sizlerde yanıyomu yosa o bölgenin işlevi yokmu hic icinde ampul var gözüküyor

• Hocam yalnız sizinki 1.6 180 sanırım, 1.4 140 hp lerle bariz yakıt farkı var..

Benim 7.4 tüm ortalama, yaz kış toplam..

Ancak ben taşra diyebileceğimiz bir yerde yaşıyorum. Öyle şehir içi olayı çok yok burda.. Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsanız belki biraz daha fazla olur sizinde ortalamanız. Bence konforuna göre yakıtı çok iyi.. Hiçte arıza çıkarmadı 1,5 yıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muti1

beyler aracın arka stoplarındaki tüm ışıkları yanıyormu benim sağ arka stop bu turbo yazısı yazan yerdeki lamba yanmıyor soldakinde o yanıyo ama icindeki led deil sanırsam sis farı veya kedi gözü ama sağdaki sizlerde yanıyomu yosa o bölgenin işlevi yokmu hic icinde ampul var gözüküyor

Sis lambası sadece bir tanedir. Arkadan gelenin gözlerini sizin kulaklarınızı korumak için;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.