Şimdi Ara

2009 Laguna Privilege 1.5 dci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 Renault Laguna Privilege 1.5 dci model araç almayı düşünüyoruz sahibinden.com da ufak bi gezinti yaptım ortalama 36-39 bandında HASAR KAYITSIZ - 1-2 PARÇA BOYALI araçlar mevcut sizce bu fiyat bandı bu araç için nasıl.
    Almayı düşündüğümüz arabanın özellikleri Sedan, Dizel, Manuel Vites, 2009 Model ve üstü ve 100 000 km altı (öncelikli tercih) Laguna (D) sınıfı veya C sınıfı da olabilir aracın 2. el piyasasının canlı olması önemli bir faktör en önemli konu bütçemiz ise max: 37 500 TL

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Arkadaşımın 2.0 DCI otomatiğini kullandım konfor ve donanım mükemmel. Ama 2.0 motorun performansı berbattı.1.4 100 bg atmosferik kadar gidiyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Arkadaşımın 2.0 DCI otomatiğini kullandım konfor ve donanım mükemmel. Ama 2.0 motorun performansı berbattı.1.4 100 bg atmosferik kadar gidiyodu.

Aslında zamanında en güçlü 2.0 dizel motordu ama malesef aynı zamanda da motoru çok zorlayan da bir otm. şanzımana sahipti, bu yüzden dediğiniz kadar kötü olmasa da potansiyelini gizliyor olabilir.
  • forumda mükemmel olan arabalar dışarda tutulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Arkadaşımın 2.0 DCI otomatiğini kullandım konfor ve donanım mükemmel. Ama 2.0 motorun performansı berbattı.1.4 100 bg atmosferik kadar gidiyodu.

Aslında zamanında en güçlü 2.0 dizel motordu ama malesef aynı zamanda da motoru çok zorlayan da bir otm. şanzımana sahipti, bu yüzden dediğiniz kadar kötü olmasa da potansiyelini gizliyor olabilir.

Şehir içinde hızlanmada sıkıntı yokta.90 dan sonra 1.4 gibi hızlanıyor.

• Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Fluence almaya karar verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayd58

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Fluence almaya karar verdik.

Olacağı oydu (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.