Şimdi Ara

Citroen C4 1.2 130hp EAT6 Confort Tekno Plus izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce Citroen başlığında paylaştığım izlenimleri burada da paylaşmak istedim.

Merhabalar arkadaşlar, aracı alalı 4 ay oldu ve 6000 km yol yaptım. Bu versiyon forumda çok fazla olmadığı ve artık satılmadığı için de almayı düşünen arkadaşlar için izlenimlerimi paylaşmak istedim:

1- Motora diyecek hiçbir kelime bulamıyorum. Her koşulda çok canlı, atak ve sessiz. 130 beygirin tamamının hakkını veriyor. Araba 3 yolcu ve full bagajla bile dağ yollarını hiç zorlanmadan çıkabiliyor.

2- Şanzıman motorla uyumlu ve geçişler pürüzsüz. Hem EDC hem de Powershift kullanmış birisi olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim ki her ikisinden de daha konforlu ve geçişleri daha iyi. Alt devirlerde bile kavraması çok iyi olduğu için asla titreme vs. yapmıyor.

3- Frenler çok başarılı. ABS devreye hemen girmiyor ve araç sert frenlemelerde bile çok stabil.

4- Direksiyon şehir içi için biraz ağır kalıyor ama uzun yolda çok dengeli ve güven veriyor.

5- Uzun yol konforu sınıfında en iyilerinden. Koltuklar çok rahat.

6- Apple Car Play ile navigasyon uyumu sorunsuz. Bana çok faydası oldu.

7- Sakin kullanımda şehir içi klima ful açık 7.5-8 civarı yakıyor. Şehir dışı 130 km hızda ise klima açık araç ful 6-6.5 yakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• entigin E kullanıcısına yanıt
    Aracınızı keyifli günlerde,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..2012 e-hdi c4 kullandım 3.5 sene, hala çok özlüyorum uzun yoldaki konforunu, ataklığını, yakıtı koklamasını, ön konsoldaki kocaman bölmesini, geniş bagajını..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

Aracınızı keyifli günlerde,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..2012 e-hdi c4 kullandım 3.5 sene, hala çok özlüyorum uzun yoldaki konforunu, ataklığını, yakıtı koklamasını, ön konsoldaki kocaman bölmesini, geniş bagajını..
    1.2THP 130bg EAT6 yı 308 de 500km kadar kullanmıştım. Motor şanzıman uyumu ve isteklere anında cevap vermesi gerçekten çok iyi.
  • hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bagaj gerçekten şaşırtıcı derecede geniş ve kullanışlı. Bebek arabası, bebek park yatağı, katlanmış mama sandalyesi ve 3 tane büyük çantayı aldı.

• C4'ün donanımlarını ve iç mekan işlevselliğini başka bir araçta bulamadım.

Ön kelebek camları ve görüş açılarıyla benim için yeri hep ayrı olacak.

Bu arada PureTech motorlu araçlar bayide satılıyor sadece sıfır olarak gelmediğinden internet sitesinde yok .

• İlk defa bi fransiza bu kadar ard arda ovgu dolu msjlar okuyorum hayret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

İlk defa bi fransiza bu kadar ard arda ovgu dolu msjlar okuyorum hayret

Birazdan 1.2 TSI DSG Comfortline Golf'cüler gelir meraklanmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

C4'ün donanımlarını ve iç mekan işlevselliğini başka bir araçta bulamadım.

Bu arada PureTech motorlu araçlar bayide satılıyor sadece sıfır olarak gelmediğinden internet sitesinde yok .

Merhaba kardeşim, citroen sevdalısı olduğunu bildiğimden sana sorayım yeni kasa c4 ve c5 ile ilgili bir bilgi var mı?

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Aman gelmesinler ustad arac elestirmek iyi kotu yanini soylemek ayri fanboyluk ayri

• quote:

Aman gelmesinler ustad arac elestirmek iyi kotu yanini soylemek ayri fanboyluk ayri
    bu motor 1 depo ile 1700 km giden motor değil mi?
  • babapars kullanıcısına yanıt
    57 bin km yol yaptım c4 le herhangi bir sıkıntısını görmedim, beklentilerimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim, şu anda 98 model passata biniyorum halimi siz anlayın en sağlam kasası dedikleri aracın içindeki deformasyonu görmenizi isterim.Haa motoruna laf edemem tdi motor cidden kolay kolay pes etmiyor, ama araba sadece motordan ibaret değil işte..

• Hiçbir marka ya da modelin fanboyluğunu yapmaya gerek yok. Sonuçta mal alıyoruz ve fiyatın karşılığını almak esas olmalı. Her aracın eksisi artısı var. Mesela geçen ay 2 hafta boyunca yeni Focus 1.5 dizel otomatik kullandım. Yol tutuşu gerçekten kusursuza yakın, süspansiyonlar da öyle. Bu iki konuda rakibi yok ama aracın birçok eksisi de var. İç hacim, kullanışlılık, bagaj, yüksek hızlarda salınım vs. gibi. Fluence da kullanıyorum iş aracı olarak; Focus'un tüm eksilerinde daha iyi ama yol tutuş ve kalite hak getire. VW de çok iyi araçlar yapıyor ama istediği fiyatı hak ediyor mu tartışılır.

• quote:

quote:

Merhaba kardeşim, citroen sevdalısı olduğunu bildiğimden sana sorayım yeni kasa c4 ve c5 ile ilgili bir bilgi var mı?

Alıntıları Göster
    Hocam C3 2008-2009 gibi 2.nesliyle gelmişti.

Kasım'da yeni kasası Türkiye'de satışa sunulacak , Cross-over gibi bir araç olmuş.

Yani 2008-2009 gibi çıkan kasayı şimdi yenilediler.

C5 ise 2009-2010 gibi çıktı C4 ise 2010-2011 .

Tahminimce önümüzdeki aylarda yeni C5 sonrasında ise C4 gelecek.

Linda Jackson'ın dediğinde göre Hydractive süspansiyon kullanılacakmış zaten öyle olursa tadından yenmez .

Kasa boyutları artacak ve daha geniş iç mekan olacakmış platformda değişecektir.

Allah gonlune gore hayirlisini nasip etsin umarim hasretini cektiginin daha iyisine kavusursun

• quote:

İlk defa bi fransiza bu kadar ard arda ovgu dolu msjlar okuyorum hayret

Demek ki Citroen kullanmamışsın.

Bu arada TSi vs PureTech

1.2 TSi 180 Tork

1.4 TSi 200 Tork

1.2 PureTech 230 Tork

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Eylül 2016; 12:00:09 >
  • Yok kullanmadim insallah nasip olur

• quote:

quote:

Merhaba hocam, babamda c5 var şuanda kendim için araç bakarken sormuştum c5 olarak devam etmeyip DS etiketi altında DS5 olarak geleceğini söylemişti st. Başka aklınıza takılan birşey olurda aracımız 1.6 ehdi comfort plus 2013 c5 yardımcı olmaya çalışırım.

Bu B5 Passat'ın olayını ben de anlamadım. İki komşumda var, ikisinde de güneş yanıkları, kapı kolları ve trim soyulmaları, trim sesleri, periyodik bozulan cam motorları, kapıların menteşelerinin sürekli gevşeyip kapıları kastırması vs. eksik olmuyor.

Bi an önce kurtulup emin ellere dönün hocam siz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 yıla patates olup elektronik arıza vermeye başlar merak etmeyin..

• quote:

Allah gonlune gore hayirlisini nasip etsin umarim hasretini cektiginin daha iyisine kavusursun

Amin kardeşim, sonuçta hepsi kul yapısı demir yığını.Alıyoruz eskitiyoruz, yenilerine heves etmeye başlıyoruz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.