Iyi gunler arkadaslar. Esimin hatti tum gelen ve giden aramalara kapatilmis durumda. Arama yapinca yetkiniz yok cagri gelince de cagri kabul etmiyor uyarisi veriyor. Turk telekom musteri hizmetlerini aradim kackere olmadi. Iptal edemedik bir turlu. En son bizlik bir sey yok telefondan engelleme yapmissiniz telefondan sizin kaldirmaniz gerek diye kapatti konuyu. Telefondan girince engelleme aktif gorunuyor iptal etmeye calisinca 4 haneli sifre istiyor ama sifreyi bilmiyoruz. 0000 1111 1234 denedik olmadi. Sifre olmadigi icin iptal edemiyoruz. Msuteri hizmetleri guya sifreyi sifirladi ama yine olmadi. Sifre dogru olmadigi icin olmuyor bir turlu. Musteri hizmetleri telefon ( samsung) musteri hizmetlerini arayin onlarla cozun diyor ki aradim onlarda telwfonu sifirlatti falan ama yok yine ayni ki hatti hangi cihaza baglasam sifre istiyor yani twlwfonla alakali oldugunu dusunmuyorum. Bu sorun hakkinda bilgisi tecrubesi olan varsa yardim ederse cok sevinirim. Hat 2 haftadir kapali. Iptal edecegim hat ustune telefon var edemiyorum. Simdiden cevaplar icin tskler. |
Arama Engelleme Acil Yardım
Arama engelleme özelliğini kullanmak, istenmeyen aramaları engellemek için faydalı bir yöntemdir. Ancak, arama engelleme şifresini unutmak, bu özelliği devre dışı bırakmayı zorlaştırabilir.
Bazı operatörlerin arama engelleme şifresi;
- Türk Telekom: 4 haneli
- Vodafone: 4 haneli
Arama Engelleme Şifresini Unuttum
Arama engelleme şifreni unuttuysan, operatörüne ulaşarak sıfırlayabilirsin. İşte adımlar:
- Türk Telekom: 555'i ara ve müşteri hizmetlerine bağlan.
- Vodafone: 542'yi ara ve müşteri hizmetlerine bağlan.
Şifreyi Sıfırlama
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğinde, kimlik doğrulaması yapacaklar ve arama engelleme şifreni sıfırlayacaklar. Yeni şifre sana SMS veya e-posta yoluyla gönderilecektir.
Eğer arama engelleme şifreni unuttuysan ve acil olarak devre dışı bırakman gerekiyorsa, operatörünün web sitesinden veya uygulamasından sıfırlama işlemini yapabilirsin.
Not: Arama engelleme şifresi, yalnızca aramaları engeller. Mesajlar ve diğer hizmetler engellenmez.