Arama engelleme acil yardim lutfen.
Iyi gunler arkadaslar. Esimin hatti tum gelen ve giden aramalara kapatilmis durumda. Arama yapinca yetkiniz yok cagri gelince de cagri kabul etmiyor uyarisi veriyor. Turk telekom musteri hizmetlerini aradim kackere olmadi. Iptal edemedik bir turlu. En son bizlik bir sey yok telefondan engelleme yapmissiniz telefondan sizin kaldirmaniz gerek diye kapatti konuyu. Telefondan girince engelleme aktif gorunuyor iptal etmeye calisinca 4 haneli sifre istiyor ama sifreyi bilmiyoruz. 0000 1111 1234 denedik olmadi. Sifre olmadigi icin iptal edemiyoruz. Msuteri hizmetleri guya sifreyi sifirladi ama yine olmadi. Sifre dogru olmadigi icin olmuyor bir turlu. Musteri hizmetleri telefon ( samsung) musteri hizmetlerini arayin onlarla cozun diyor ki aradim onlarda telwfonu sifirlatti falan ama yok yine ayni ki hatti hangi cihaza baglasam sifre istiyor yani twlwfonla alakali oldugunu dusunmuyorum. Bu sorun hakkinda bilgisi tecrubesi olan varsa yardim ederse cok sevinirim. Hat 2 haftadir kapali. Iptal edecegim hat ustune telefon var edemiyorum. Simdiden cevaplar icin tskler.
LCD ekran paneli yardım
İyi günler arkadaşlar . Elimde Samsung ue49nu7100u modeli var. Akşam benim küçük oğlan bir sekilde alt tarafa vurmuş aşağıdan yukarıya kadar dikey şekilde 3cm genişliğinde bir siyah ekran oluştu.
Garanti bunu garanti kapsamin da yapar mı yada bir miktar yardımcı olurlar mı? Pek bilgim olmadığı için bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Birde ikinci el panel nerden bulabilirim varmıdır öyle sadece panel satan bir yer . Cevaap verirseniz sevinirim
Media Markt sahtekarlığı
Fiesta acil yardim
|
Lütfen yardım (göğüs ağrısı )
|
|
Dijiturk modem acil yardimm
|
Acil yardim en dusuk faizli kredi
|
|
Vakifbank like kart world puan sorunu?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 269
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 64.995 (Bu ay: 909)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar