Şimdi Ara

Arama yapınca şebeke 3G'ye düşüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
22.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arama yapınca yada arama gelince şebeke 3G'ye düşüyor 4.5g sesli görüşme desteklemiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arama Yaparken Şebeke 3G'ye Düşüyor

Arama yaptığınızda şebeke 3G'ye düşmesi yaygın bir sorundur. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Cihazınızın Uyumluluğunu Kontrol Edin: Telefonunuzun 4G veya 5G şebekelerini desteklediğinden emin olun. Eski cihazlar, daha yeni şebekeleri desteklemeyebilir.

• iPhone Kullanıcıları için: iPhone'unuzun LTE özelliğinin açık olduğundan emin olun. Ayarlar > Hücresel > Hücresel Veri Seçenekleri'ne gidin ve LTE'yi etkinleştirin.

• Operatörünüzü Arayın: Operatörünüz, bölgenizde yaşanan şebeke sorunları konusunda size bilgi verebilir. Ayrıca, cihazınızın şebekeye doğru şekilde kayıtlı olup olmadığını da kontrol edebilirler.

• Sorunun Yerel Olup Olmadığını Belirleyin: Farklı bir konuma gidin ve arama yapmayı deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa, sorun cihazınızda veya operatörünüzde olabilir.

• Cihazınızı Yeniden Başlatın: Bu, geçici yazılım sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.

• Ağ Ayarlarınızı Sıfırlayın: Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla'ya gidin. Bu, tüm ağ ayarlarınızı sıfırlar ve cihazınızı yeniden başlatmanız gerekir.

• Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin: Hem cihazınızın hem de operatörünüzün uygulamaları ve yazılımı için güncellemeleri kontrol edin. Güncellemeler genellikle hataları giderir ve performansı iyileştirir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için cihaz üreticiniz veya operatörünüzle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • S7 veya edge alırsan destekliyor lg de var kısacası yeni telefon kullanacaksın

Volte desteklemediği için düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

S7 veya edge alırsan destekliyor lg de var kısacası yeni telefon kullanacaksın

Volte desteklemediği için düşüyor

İphone larda hocam destek var diye biliyorum volte için 6 6 plus 6s 6s plus larda. Yoksa telefon destekliyor ama operatör mü destek vermiyor ?
    İlerleyen zamanlarda destek verirler mi?

• tezekos kullanıcısına yanıt
    ben saddece t.telekomda gördüm volte yi açabiliyorsun diğerleri hakkında bilgim yok
  • quote:

ben saddece t.telekomda gördüm volte yi açabiliyorsun diğerleri hakkında bilgim yok
    quote:

Orijinalden alynty: krkmz1666

ben saddece t.telekomda gördüm volte yi açabiliyorsun di?erleri hakkynda bilgim yok

VOLTE yazyp 5555 e kaç defa gönderdim ben i?leminiz ?uanda gerçekle?tirilemiyor diye cevap geliyor. Destek vermiyor büyük ihtimal operatör.
    bide online işlemlerden bak oradan da açabiliyorsun telefon ayarları kısmına gir
  • quote:

bide online işlemlerden bak oradan da açabiliyorsun telefon ayarları kısmına gir

Giremiyorum oraya işleminiz şuanda gerçekleştirilemiyor yazıyor nedense :) ben de mi problem var acaba sizde açılıyor mu o kısım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bende sorun yok
  • quote:

bende sorun yok

Benim sıkıntı var bir yerde o zaman :)

Telden girin yada yeni şifre alın başka tarayıcıdan deneyin
    ben hergun %100 giriyom ole olmadı hiç

Bu adresten deneyin girmezse hatta sorun vardır

https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=Login&mobile=1

• quote:

Telden girin yada yeni şifre alın başka tarayıcıdan deneyin
    ben hergun %100 giriyom ole olmadı hiç

Bu adresten deneyin girmezse hatta sorun vardır

https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=Login&mobile=1

Denedim olmadı hocam benim hatta sıkıntı var sanırım. :)

Sen en iyisi temsilciyi ara giriş yapamıyorum de hattı resetlesinler konuşurken hattan düşeceksin temsilciyle

• quote:

Sen en iyisi temsilciyi ara giriş yapamıyorum de hattı resetlesinler konuşurken hattan düşeceksin temsilciyle

Ne diyeyim online işlemlere mi giriş yapamıyorum diyeyim..

Uzun süredir giriş yapamıyorum de farklı numaralar ile aynı bilgisayarda girebiliyor falan vs ne hata alıyorsan söyle

• Sistem oturana kadar daha çok 3g-lte arası geçiş yapılır.

• TT'de VoLTE sadece faturalıda var. kontörlü ise VoLTE desteği vermiyorlar, hat "mecburen" 3G'ye düşüyor. Türkcell için de benzer bir durum var m bilmiyorum.
  • volte sadece volte yimi arayabiliyor? volte -->> GSM olabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

volte sadece volte yimi arayabiliyor? volte -->> GSM olabiliyormu?

Tabii ki arayabilir. Ancak, normal konuşma deneyiminden fazlası olmaz.

• Türk Telekom'da ve Turkcell'de faturasız hatlar için Volte desteği yok. Türk Telekom faturasız hatlara bu desteği vermeyeceğini kesin bir dille duyurdu. Turkcell'de vermiyor ama kullanıcıları çok fazla şikayet ettiği için belki Turkcell verebilir. Vodafone konusundaysa bilgi sahibi değilim.

Bende faturasız Türk Telekom kullanmaya başladım ve Volte'den faturasız olduğum için yararlanamıyor olmam epey canımı sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Türk Telekom'da ve Turkcell'de faturasız hatlar için Volte desteği yok. Türk Telekom faturasız hatlara bu desteği vermeyeceğini kesin bir dille duyurdu. Turkcell'de vermiyor ama kullanıcıları çok fazla şikayet ettiği için belki Turkcell verebilir. Vodafone konusundaysa bilgi sahibi değilim.

Bende faturasız Türk Telekom kullanmaya başladım ve Volte'den faturasız olduğum için yararlanamıyor olmam epey canımı sıkıyor.

düzeltme yapalım..faturasız hattım var ve volte aktif şuanda...

ayrıca volte olsa dahi; volteden yararlanmak için karşı tarafında aynı teknolojiyi desteklemesi lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.