Şimdi Ara

Aramızda kekeme olan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kekemelik deilde bazen asırı derecede hızlı konusuyorum.harfleri yutuyorum resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil_95

Allaha şükür bende yok.Allah kolaylık versin.

allah razı olsun .
  • Kekemeyim bende.bir yazıyı sesli okurken cok nadir kekeliyorum ama muhabbet esnasında illa ki oluyor.cozum icin uğraştım küçükken ama ya geçici çözümler oldu ya da sacma sapan şarkı söyler gibi konuşacaktım,boyle daha iyi dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

kekemelik deilde bazen asırı derecede hızlı konusuyorum.harfleri yutuyorum resmen

bizim sınıfta bi arkadaş vardı o da öyleydi ama zamanla kendiliginden düzelti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Kekemeyim bende.bir yazıyı sesli okurken cok nadir kekeliyorum ama muhabbet esnasında illa ki oluyor.cozum icin uğraştım küçükken ama ya geçici çözümler oldu ya da sacma sapan şarkı söyler gibi konuşacaktım,boyle daha iyi dedim

evet onu hüseyin turan yapıyordu bi ara elleriyle dizlerine vurarak ritim şeklinde hafif şarkı söyleyerek konuşuyordu beyaz show da denk gelmişti ama saçma birşey düşünsene yol ortasında ellerini dizine vurarak şarkı söylermiş gibi konuşursun

• quote:

Orijinalden alıntı: emreagbey24

quote:

Kekemeyim bende.bir yazıyı sesli okurken cok nadir kekeliyorum ama muhabbet esnasında illa ki oluyor.cozum icin uğraştım küçükken ama ya geçici çözümler oldu ya da sacma sapan şarkı söyler gibi konuşacaktım,boyle daha iyi dedim

evet onu hüseyin turan yapıyordu bi ara elleriyle dizlerine vurarak ritim şeklinde hafif şarkı söyleyerek konuşuyordu beyaz show da denk gelmişti ama saçma birşey düşünsene yol ortasında ellerini dizine vurarak şarkı söylermiş gibi konuşursun

2-3 kişiyle görüştüm "kesin çözeceğini" iddia eden.adamin kendi konuşması zaten garip.1-2 video izletti bakın böyleyken boyle olmus diye.eski hali daha iyiymiş diyip çıktım.neymis 1-2 yıl melodik konuşacakmisim.sarki söyleyeyim o zaman direk sana niye para vereyim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Pet Şişe

Ben de kekemeyim Bazen kendiliğinden azalabiliyor ama son zamanlarda tekrardan kendini göstermeye başladı sanki

umarım geldigi gibi geri gider
  • doğvu mu samet..
  • Bende yok ama olanlar bır an once atladır allah sıfa versın hepınıze (amın)

• quote:

quote:

quote:

2-3 kişiyle görüştüm "kesin çözeceğini" iddia eden.adamin kendi konuşması zaten garip.1-2 video izletti bakın böyleyken boyle olmus diye.eski hali daha iyiymiş diyip çıktım.neymis 1-2 yıl melodik konuşacakmisim.sarki söyleyeyim o zaman direk sana niye para vereyim ki

çogu para tuzağı , ben gitmiştim 5. sınıfdaydım galiba kitap felan okutuyorlardı bayaa ilgileniyorlar ücretsiz dediler sonra para istediler maddi durumumuzda iyi degildi ayrılmak zorunda kaldım.

• o kadar ileri seviyede olmamasına bende de kekemelik var.insanın yaşantısını baştan aşağı etkiliyor.eğer bu illet olmasaydı bambaşka bir insan ve şu an bambaşka bir yerde olurdum.çeken bilir derler ya aynen öyle.halimizden yalnız aynı sorunu yaşayanlar anlar.tedavi için bir kaç merkeze gittim ancak hepsi dolandırıcılıktan başka bir şey değil.insanların zayıf noktalarını kullanarak para kazanmaya çalışan adi şerefsizler.daha ağır konuşmak istiyorum ancak değmez.eğer aranızda bu sorunu yaşayan ve yaşayanı tanıyanınız varsa kesinlikle bu tür umut taacirlerine para kaptırmasınlar.bol bol sesli olarak ayna karşısında orta tempoda kitap okusunlar,arkadaş ortamında sık sık konuşmaya atılsınlar,kendilerine olan özgüvenlerini kaybetmesinler.haydi sağlıcakla.dertleşmek isteyen varsa özelden yazabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bende yok ama olanlar bır an once atladır allah sıfa versın hepınıze (amın)

sağol kardeşim allah razı olsun amin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çogu para tuzağı , ben gitmiştim 5. sınıfdaydım galiba kitap felan okutuyorlardı bayaa ilgileniyorlar ücretsiz dediler sonra para istediler maddi durumumuzda iyi degildi ayrılmak zorunda kaldım.

Bende gezdim baya mali durumu iyi olan arkadaslara tavsiyem Temel Pamir diye bi doktor vardı.hala sağ mi bilmiyorum da baya geçirmişti ama egzersizleri yapmadım çocuktum daha

• Ben varımhttp://www.facebook.com/conystyle1 feysimi ekle
  • Bende de var,çoğu zaman aklımdaki cümle ağzımdan çıkmıyor,en az 3-4 kere söylemem gerekiyor ki herkes anca anlıyor.Çok saçma bir şey gerçekten,sebebi fazla konuşmamam herhalde,konuşmayı seven birisi olmayınca böyle oluyor.Çözümü olacağını da sanmıyorum,olduğu kadar artık.
  • Ara aa ban ha ha zır.
    Arada bir oluyor oda hızlı konuşmaya çalıştığım zaman.Heyecanlanınca hızlı konuşurum.Sevgilimle konuşurken genelde hata yapabilirim diye heyecanlanırım.
  • ben varım 3.5 senedir devam ediyor tüm hayatımı etkiledi bildiklerini anlatamamak çok koyuyor insana yarım insanmışsın gibi hissediyorsun kendini, ortamlardan kaçıyorsun arkadaşların bir yere davet etseler işin olmadığı halde bahane uyduruyorsun sorulara kısa cevaplar veriyorsun belli etmemeye çalışıyorsun ama bir yerde kendini ele verdimi herşey en başa sarıyor sanki ilk kekeme olduğun günden tekrar başlıyor hayat. zor yani kekeme olmayanlar kesinlikle böyle birileriyle dalga geçmesinler birgün başlarına gelirse çok üzülürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xylemz

ben varım 3.5 senedir devam ediyor tüm hayatımı etkiledi bildiklerini anlatamamak çok koyuyor insana yarım insanmışsın gibi hissediyorsun kendini, ortamlardan kaçıyorsun arkadaşların bir yere davet etseler işin olmadığı halde bahane uyduruyorsun sorulara kısa cevaplar veriyorsun belli etmemeye çalışıyorsun ama bir yerde kendini ele verdimi herşey en başa sarıyor sanki ilk kekeme olduğun günden tekrar başlıyor hayat. zor yani kekeme olmayanlar kesinlikle böyle birileriyle dalga geçmesinler birgün başlarına gelirse çok üzülürler

Allah kolaylık ve şifa versin hepinize.
  • ben de varım am istediğimi söylüyorum sadece heyecanlanınca oluyor
  • cümlelerin ilk hecelerini söylerken takılıyorum bazen.küçükken vardı epey ama yavaş yavaş düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.