Şimdi Ara

Aramızda kekeme olan varmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hærun

ben de varım am istediğimi söylüyorum sadece heyecanlanınca oluyor

sübliminal mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

ben de varım am istediğimi söylüyorum sadece heyecanlanınca oluyor

aynen hocam ebnimde aynı şekilde genelde benimde cümlelerin ilk harfini söylerken sadece oluyor

olsun genede ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN
  • Peki sizinkiler doğuştan mı sonra dan mı olma veya neden oldu ?
  • Ben yarı kekemeyim, tam konuşamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreagbey24

Peki sizinkiler doğuştan mı sonra dan mı olma veya neden oldu ?

benim 5. sınıfa giderken 3-4 aylık çok ufak bi kekemelik oldu kendiliğinden geçti sonra 10. sınıfta birdaha başladı o günden beri de geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xylemz

quote:

Peki sizinkiler doğuştan mı sonra dan mı olma veya neden oldu ?

benim 5. sınıfa giderken 3-4 aylık çok ufak bi kekemelik oldu kendiliğinden geçti sonra 10. sınıfta birdaha başladı o günden beri de geçmiyor.

benim de o yaşlarda oldu 4 veya 5nci sınıf tam hatırlamıyorum kötü bi olay yaşadım onun etkisi yüzünden oldu büyük bi ihtimal , bu arada bayyaaa bi kalabalık varmış allah yardım etsin hepimize, hiç böyle bir konuya denk gelmedim bi açim dedim durumlar nedir bakalım
  • Bu kadarız galiba yok mu başka ?
  • quote:

kekeme arkadaşlar her hangi bi yardım alıyormusunuz veya geçmesi için birşeyler yapıyormusun öğrenmek istiyorum . Sıkıntılarınızı dertlerinizi anlatırmısınız ?

logittaya gittım artık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellaflush&Fatlace

quote:

kekeme arkadaşlar her hangi bi yardım alıyormusunuz veya geçmesi için birşeyler yapıyormusun öğrenmek istiyorum . Sıkıntılarınızı dertlerinizi anlatırmısınız ?

nasıl bi tedavi yöntemi var ? ayrıca fiyat biraz pahalı diyorlar 1.500tl civarı
  • ayrıca neden bayanlarda yok denilecek kadar az var çogunlugu erkeklerde var.
  • quote:

quote:

quote:

15 gun susuyosun v.b gerisı yasal olmaz galıba cd fılan verıyolar

• quote:

quote:

quote:

quote:

15 gun susuyosun v.b gerisı yasal olmaz galıba cd fılan verıyolar

evet araştırdım biraz

• konuyu biraz canlandırsak iyi olur
  • evet kardeşim ben 15 yaşındayım ben beni bildim bileli kekemeyim.

ama şu sıralar biraz azaldı sanki..

özelliklede yeni okula başladığında hani tek tek kendini tanıtırsın ya işte o zaman çok sıkıntı oluyorsun...

az da olsa kekeliyorsun.

benim yaptığım şu kendini SAKIN SIKMA !! rahat ol sakin ol belirli aralıklarla nefes al ver emin ol bir şey olmayacaktır.

tabi önce egzersiz yapman lazım.

eline bir roman al BAĞIRA BAĞIRA OKU ! OKU KARDEŞİM OKU ;)

Sonra noktalamalara , virgüllere filan dikkat et sakın ha hızlıca okuyayım deme bil ki sen kekemesin ve hızlı okursan dediğinden hiç kimse ( sen dahil ) bir şey anlamazsın.

rahat ol sakin ol ! yavaş yavaş oku emin ol en fazla 1 yıl içinde birşey kalmayacaktır.

yaklaşık 2 aydır böyle yapıyorum ve bu sorunun azaldığından eminim :)

ama şunu kafana koy BEN BUNU AŞACAĞIM ! dersen zaten işin yarısını bitirmiş olursun :)

hadi kolay gelsin / geçmiş olsun kardeşim :D

• bende varım
  • Bende küçükken vardı pedagogumun verdigi tedavi sayesinde duzelmisim

• bizim binbaşında vardı askerde ama az seviyedeydi. söylediklerine göre ben askere gitmeden 6-7 ay önce bildiğin kekemeymiş ama işte nasıl bişey yaptıysa ben ordayken baya düzgün konuşabiliyodu. heyecanlanınca kekeliyodu genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bizim binbaşında vardı askerde ama az seviyedeydi. söylediklerine göre ben askere gitmeden 6-7 ay önce bildiğin kekemeymiş ama işte nasıl bişey yaptıysa ben ordayken baya düzgün konuşabiliyodu. heyecanlanınca kekeliyodu genelde.

Bende 2buçuk ay sonra askerim ne yapacağım bilmiyorum .
  • Bu yaşıma kadar hiç olmadı ama arada biriyle muhabbet ederken konuşamıyorum bazı kelimeler ağzımdan çıkmak istemiyor sanki kelimeyi kesip bırakıyorum onun kekemelikle alakası yoktur dimi?
    Söyleyemediğim kelimeden sonra normal konuşmaya devam edebiliyorum gerçi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bizim binbaşında vardı askerde ama az seviyedeydi. söylediklerine göre ben askere gitmeden 6-7 ay önce bildiğin kekemeymiş ama işte nasıl bişey yaptıysa ben ordayken baya düzgün konuşabiliyodu. heyecanlanınca kekeliyodu genelde.

Bende 2buçuk ay sonra askerim ne yapacağım bilmiyorum .

kısa dönemse çok sorun yaşamazsın, uzun dönemse işin zor. terör için demiyorum, terör açısından en rahat yere düşsen busefer de üstlerin ezmeye çalışacak falan çekilecek çile değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.