Şimdi Ara

Aranan Kulaklık Geldi:Grado Sr 225 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Yolgezer80

Hd 580 in tr deki fiyatı 625ytl gibi sanırım tabi hd595 in fiyatı hakkında bir fikrim yok,
    ama onlar çok iyi kulaklıklar:-) ama amphisiz pek verimli olmadıklarını duymuştum.

580 verimsiz olan. 595 tam tersine amfisiz de canavar.
  • HD-580' i o fiyatla TR' den almak inanılmaz kötü bir yatırım olur. En hızlı kargoyu seçip eBay' den alsan bile yine 200$ olur ki, 280 ytl nerede 600 küsür ytl nerede?
  • Özel mülk sınırları içerisinde kullanılacak olmasını göz bulundurursak(pisi,empi3 çalar) Sennheiser HD202'i tavsiye eder misiniz?Orta karar kulak hassasiyetine sahip bir musıki dinleyicisim ve bu kulaklığı filim konusunda da kullanmayı düşünüyorum,nasıl bir seçim olacaktır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: paranoiavana

Özel mülk sınırları içerisinde kullanılacak olmasını göz bulundurursak(pisi,empi3 çalar) Sennheiser HD202'i tavsiye eder misiniz?Orta karar kulak hassasiyetine sahip bir musıki dinleyicisim ve bu kulaklığı filim konusunda da kullanmayı düşünüyorum,nasıl bir seçim olacaktır?

HD202 nispeten iyi ve bass konusunda tatmin edici bir modeldir ancak fiyat konusunda kısıtlama yoksa film izlemek içinde kullanmak istediğini düşünerek HD555 öneririm zaten ürün kendi sitesinde müzik ve film keyfini tek ürünle karşılamak isteyenler için öneriliyor extra dahili surround reflektörü sayesinde
  • HD202 güzel bir modeldir; fakat ne amaçla ve hangi müzik tarzları ile kullanacağın daha da önem teşkil ediyor. Basları filan seviyorsan ve filmler de basları yoğun olarak hissetmek için iyi bir seçim olur. Sahne derinliğini fazla beklememek şartıyla.
  • Vokali öldürmeyecek tok ve derin basslar tarafımızdan takdir ile karşılanmaktadır.Ama sahne derinliği konusunun musıki'de önemsiz, yoğun bir izleyici olmama rağmen filimlerde ise önemli olduğunu söyleyebilirim.İşbu ahval altında daha makbul tavsiyelerde bulunmanız mümkün mü?Saygılarımı arz ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paranoiavana

Vokali öldürmeyecek tok ve derin basslar tarafımızdan takdir ile karşılanmaktadır.Ama sahne derinliği konusunun musıki'de önemsiz, yoğun bir izleyici olmama rağmen filimlerde ise önemli olduğunu söyleyebilirim.İşbu ahval altında daha makbul tavsiyelerde bulunmanız mümkün mü?Saygılarımı arz ederim.

mesajım kulaklık konusunda değildir!!!

efendim türk dili konusundaki bilginiz tartışılmaz düzeyde ve bunu internette olmamıza rağmen uyguluyorsunuz.efendim size saygılarımı sunuyorum herkes sizin gibi olsa( bildiği düzeyde konuşsa türkçemizi en azından imlâ kurallarına uysalar)tebrik ediyorum efendim
  • Vokali öldürmeyebilir; ama bası diğer frekanslardan daha çok hissedebilirsiniz sadece. Kapalı bir kulaklık ve basları yoğun olduğu için midlerden yüksek performans beklememek lazım. Bu kulaklığı daha çok elektronik, trance vb. tarz da müzik dinleyenler için öneriyorum. Yani vokal ve tizlere çok iş düşmeyen müzik tarzlarında.

Müzikte sahne derinliğinin önemsiz olduğunu mu söylüyorsunuz? İlginç bir yorum şahsen, hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum Klasik müzik dinlerken sahne derinliği (soundstage) olmayan bir kulaklık ile nasıl dinlenir, o işkence nasıl çekilir bilmiyorum.
  • Hayırlı olsun... Görüntüsü mükemmel walla harbı kaliteli görünüyoo...

• Teşekkürler, darısı sizin başınıza

Metandan istediğim Hd 414 padlerim geldi şu anda konfor seviyesi ve ses derinliğinde bir artış yaşıyorum:-)
    Padlerin örnek fotosu:
     Aranan Kulaklık Geldi:Grado Sr 225

izlenimlerimi geniş olarak yazacağım daha sonra:-)
  • Renkler iğrenç yalnız
  • Yapacak bir şey yok,başka renk yok...
    olmadı boyarım artık:-)
  • güzelmiş
  • kuluklık teknolojisi nekadar yavaş ilerliyor 2006 yorumları neredeyse hiç eskimemiş,
    kulaklık altın gibi heleki birde kaliteli ise.

ben hortlak değilim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.