Şimdi Ara

Aranan Kulaklık Geldi:Grado Sr 225

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumu takip edenler bir süredir kulaklık arayışında olduğumu bileceklerdir,önceleri iem leri incelerken ses derinliği faktörünün benim için daha önemli olduğunu anlayıp open tip bir kulaklığa doğru kaymıştım.

Bu arayışın sonucunu saat 21:30 itibariyle yaşıyorum:-)

yarım saatir H10 umla deniyorum yeni kulaklığımı,(yarın amphi ile deneyeceğim).

İlk izlenimlerim (H10 tam doyuramasada Sr225i) ses derinliğinde ve netliğinde emektar Cx 300 le hiçbir alakası olmadığı,merak ettiğim bir kaç mp3 de arkadaki vokalleri seçebilmek gerçekten çok güzel...

Bir kaç foto:

Sr60 ve Sr225

devam edecek...:-)

• Hayırlı olsun dostum! Bende bi um1 sipariş verdim bakalım inşallah sağsalim gelir
  • Of of , süper görünüyorlar. Hayırlı olsun dostum, umarım memnun kalırsın. Zaten CX300 ile o kulaklığı karşılaştırmak bile büyük hakaret olur.

Dinlediğiniz türlerle uyumu nasıl?
  • cok farklı türden kulaklıklar bunun gibi open kulaklıklar tabiki benim kullandııgım shure e2c veya iste um1 gibi hatta yarı iem cx300 gibi kulaklıklardan cok cok daha gusel ses verecektir. fakat arkadasın da dedigi gibi bizim mp3 calarlar bunlara yetmez doyuramazlar. bir amfi gerekir tasınabilir amfiler var istenirse ondan alınır ama hem amfi hem mp3 calar hem bole bir kulaklık tasımak icin cidden buyuk bir cantanız olması lazım. yapılmaz demiyorum ama bana ters. haa evde dinlemek icin herpimizde birer tane olmalı. onun dısında bir dezavantajı yani toplum icinde kullanamamanız icin bir sey daha urun open oldugu icin siz icerde ne kadar ses duyuyorsanız dısarı da ona yaklasık ses cıkar ben denemedim ama teorik bilgim bole.
  • Teşekkürler,

Grado larda Sr60 ile 225 arasında gerçekten büyük bir fark var,hem ses hemde tarz olarak bile farklı diyebilirim, tabi bunda her nekadar ikiside 32 ohm olsada Iriverın sr60 ı daha rahat beslemesininde büyük katkısı var.

Uyum bakımından ise söyle özetleyeyim anlayabildiğim kadarıyla tiz ve mid lerde çok başarılı,baslarda abartılı değil ama gayet iyi.

Burn in olayını atlatırsam herşey daha iyiye gidecek
  • Burn-in olayında abartmaya gerek yok. Eğer dinlediğiniz sesten memnunsanız normal dinleme seanslarınıza devam edebilirsiniz. Yok değilseniz biraz daha açılsın diyorsanız o zaman burn-in moduna geçebilirsiniz. Burn-in için dikkat edilecek husus sesi sonuna kadar değil normal dinlediğiniz seviyelerde ya da +/- 2 seviyesinde açık bırakmaktır.
  • @ yolgezer80

hayırlı olsun arkadaşım. valla bugün aklıma geldin, başlık açmasaydın pm atıcaktım nerde kaldı senin Grado'lar diye. güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle..

sesi zamanla daha da güzelleşicek, açılıcaktır. fotoğraflarda harika görünüyo kulaklık Soundchaser'ın dediği gibi. forumdaki insanların ekipmanları şöyle sağlam bi zenginleşse de büyük çaplı bi toplantı düzenlesek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ebay'den mi aldin gradolari, hayirli olsun bu arada..
  • Yok
    ebay dan değil, bir arkadaşım abd den dönüşte getirdi.
    güzel kulaklıklar
  • Hayırlı olsun hocam, böyle kaliteli ekiplman tanıtımlarına ihtiyacı var bu forumun. En kısa sürede bir incelelme bekliyorum.
  • Güle güle kullan dostum, ben bir fiyat göremedim kaça aldığını belirtebilirsen makbule geçer.
  • Hayırlı olsun hocam...
    incelemeyi bekliyoruz..
  • Fiyatları 175-200$ arasında geziyor. Kullanılmışlar ise 130-150$ arasında.
  • 225mi o fiyat aralığında yoksa 60mı?
  • 225 tabii ki 60 o kadar olursa kimse almaz
  • Grado lar ve fiyatları hakkında çok bir bilgim yok sadece kaliteli cihazlar olduğunu biliyorum o kadar. Fiyat sağlammış ya 250-300ytl iyi para benceKaç tane HD202 yapıyo 7 tane alıyo galiba
  • Sr60 ı 62 usd ye (normal 69)
    sr225 i ise 175 usd (normali 195)ye aldım ama grado adaptörü 15usd....

tabi shipping kısmında ekstra 15usd kar ettim ama o ayrı konu:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolgezer80 -- 22 Aralık 2006; 15:16:27 >
  • Ya fiyat iyi de ona göre de performası var aletin. HD202' nin yapamayacağı çok büyük numaralar yapabiliyor. SR-60 içinde geçerli bu.

SR-225' in Sennheiser' da karşılığı HD595 modeline denk geliyor zaten.
  • HD595 in TR fiyatının baya kalın olduğu kalmıştı aklımda
  • Hd 580 in tr deki fiyatı 625ytl gibi sanırım tabi hd595 in fiyatı hakkında bir fikrim yok,
    ama onlar çok iyi kulaklıklar:-) ama amphisiz pek verimli olmadıklarını duymuştum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.