Şimdi Ara

Aranılan bir filmin Türkiye için DVD ve Blu-ray çıkışını gösteren güncel geniş site.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim üzere Dünya'da ve Türkiye'de herhangi bir film ya da dizinin DVD ve/veya Blu-ray'nin çıktığını gösteren kapsamlı yani zengin içerikli bir site arıyorum. Türkiye'de dünyada diye ayırmamın sebebi DVD'lerin ya da Blu-Ray'lerin piyasaya sürülmesinde ülkeden ülkeye değişen bir zaman farkının olması, Tr dublaj da söz konusu olduğundan bunu bilmem gerekiyor. Var mı bildiğiniz böyle bir site olmadı iki veya daha fazla da kabul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Aralık 2009; 3:27:03 >

• Hocam böyle bir site olduğunu zannetmiyorum ama hepsiburada com'a girip, istediğin filmi arada bir arama yaparsan çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsin. Ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Hocam böyle bir site olduğunu zannetmiyorum ama hepsiburada com'a girip, istediğin filmi arada bir arama yaparsan çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsin. Ben öyle yapıyorum.

Yeni çıkan tüm filmlerin DVD ve Blu-ray'lerini Türkiye'de piyasaya sürüldüğü anda bulabiliyor musun? Yani hiç bulamadığın da oldu mu? Öneri için teşekkürler güzel ama yetersiz bir yol gibi geliyor.
  • Bu hafta 24 Aralıkta G.I. Joe Blu-Ray ve DVD tabii ki yurtdışında çıkıyor. Bakalım burada hangi gün satışa çıkacak? :) genelde D&R de filmler gecikmeden raflarda yerini alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Hocam böyle bir site olduğunu zannetmiyorum ama hepsiburada com'a girip, istediğin filmi arada bir arama yaparsan çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsin. Ben öyle yapıyorum.

Yeni çıkan tüm filmlerin DVD ve Blu-ray'lerini Türkiye'de piyasaya sürüldüğü anda bulabiliyor musun? Yani hiç bulamadığın da oldu mu? Öneri için teşekkürler güzel ama yetersiz bir yol gibi geliyor.

Ben hepsiburada'yı en çok dvd almak için kullanıyorum. Bir film Türkiye'de çatışa çıktıysa mutlaka hepsi'de de oluyor. Almak istediğim filmlerden en son ''The Hangover'' çıktı tam 1 ay önce ama tek diskli versiyonu olduğu için almadım. Bence hiç öyle dükkan dükkan gezmeye gerek yok. Kapına kadar geliyor fakat bazı cdlerin kutularında çatlak olabiliyor yada cdyi tutan dişler kırık olabiliyor. O da sanırım Aras Kargoyla ilgili ben artık Yurtiçi ile sipariş vermeye başladım.

• Evet artık belli oldu Hepsiburada. :) Bugün yurtdışında çıkan G.I.Joe Rise of Cobra Dvd ve Blu-ray Hepsiburada da satışa sunulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Evet artık belli oldu Hepsiburada. :) Bugün yurtdışında çıkan G.I.Joe Rise of Cobra Dvd ve Blu-ray Hepsiburada da satışa sunulmuş.

Eyvallah

quote:

quote:

quote:

Ben hepsiburada'yı en çok dvd almak için kullanıyorum. Bir film Türkiye'de çatışa çıktıysa mutlaka hepsi'de de oluyor. Almak istediğim filmlerden en son ''The Hangover'' çıktı tam 1 ay önce ama tek diskli versiyonu olduğu için almadım. Bence hiç öyle dükkan dükkan gezmeye gerek yok. Kapına kadar geliyor fakat bazı cdlerin kutularında çatlak olabiliyor yada cdyi tutan dişler kırık olabiliyor. O da sanırım Aras Kargoyla ilgili ben artık Yurtiçi ile sipariş vermeye başladım.

Hocam biliyorum 2 kez alışveriş ettim ikisinde de hizmetten memnunum kaldım Yurtiçi Kargo ile tabi adlığım şeyler 1TB 7200rpm 32 mb cache 3,5" Seagate Harici HDD ve Lite-On Lightscribe Harici DVD+RAM sonuçta bir DVD/Blu-ray film almadım. Ancak şu aldığın DVD'lerin kabının kırık ve/veya dişlerinini çatlak olması falan hoşuma gitmedi. Yerinde olsam ürünü geri çevirir sağlamını isterdim Aras Kargo'dan yani bir şekilde hesabını sorardım. Yurtiçi Kargo'da da bu şekilde ayıplı hizmete rastladın mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Evet artık belli oldu Hepsiburada. :) Bugün yurtdışında çıkan G.I.Joe Rise of Cobra Dvd ve Blu-ray Hepsiburada da satışa sunulmuş.

Eyvallah

quote:

quote:

quote:

Hocam biliyorum 2 kez alışveriş ettim ikisinde de hizmetten memnunum kaldım Yurtiçi Kargo ile tabi adlığım şeyler 1TB 7200rpm 32 mb cache 3,5" Seagate Harici HDD ve Lite-On Lightscribe Harici DVD+RAM sonuçta bir DVD/Blu-ray film almadım. Ancak şu aldığın DVD'lerin kabının kırık ve/veya dişlerinini çatlak olması falan hoşuma gitmedi. Yerinde olsam ürünü geri çevirir sağlamını isterdim Aras Kargo'dan yani bir şekilde hesabını sorardım. Yurtiçi Kargo'da da bu şekilde ayıplı hizmete rastladın mı?

Sağlamını istemekle uğraşamadım. Gitcek tekrar gelcek fln zaten dolapta öyle duruyolar. Yurtiçi Kargo ile daha dvd siparişi vermedim. Diğer siparişler aynı Aras gibi.

• Bu arada nefes filminin dvdsi 7 ocakta çıkıyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.