Bildirim
Türkiye'de Blu Ray'lar artık türkçe olmayacakmış ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Durum ne bilmiyorum ama yabancı dil bilen bilmeyen kim varsa almasın bu kadar basit. -
iki yıl belki daha fazladır olan bir durum bu. disney filmlerin bluray versiyonlarında tr dil altyazı vs yok.
ürünün olması dağıtımcının disney ile anlaşmasının devam ettiğinin göstergesi. Ancak inşallah anlaşması biter. çünkü anlaşmadan evel en azından yurtdısı baskılarında tr secenegı vardı. -
Disney uzun süredir böyle. Sanırım bundan sonra Fox ve Sony filmleri de gelmeyecekmiş bluray olarak. İsteyen amazon'dan ebayden alacak sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman hiç satamazlar. Tepki olarak alınmaması da lazım. Bir altyazı bile koyamıyorlarsa satmasınlar bir zahmet. -
Çünkü artık Türkiyeyi ortadoğu ülkesi olarak görüyorlar ve ortadoğunun anadili arapça. Türkiye bir arap sömürüsü olduğu için bütün bunlar diye düşünüyorum. Tükiyenin Türk olarak hiçbir kıymeti kaladı. Türklüğün bırakın dünyayı Türkiyede bile bir değeri, anlamı kalmadı. -
Yeni filmler DVD olarak geliyor sürekli. Hepsi gelmiyor hatta. Koleksiyon amaçlı alanlara yazık oldu. -
Yazık gerçekten bir altyazı bile koymuyorsalar daha söylenecek bir şey yok zamanında büyük bluray arşivi yapıyordum ama son 2 senedir gelişen saçmalıklar nedeniyle bende hepsini satıp digital arşive geçtim söylenecek bir şey yok kimse alıp prim vermesin. -
Ne alakası var ... Dünyanın en yaygın konuşulan dillerinden birisi Türkçe. Ticari anlaşmalar gereği oluşabilecek sıkıntıları bile gereksiz yerlere yoruyorsunuz. Saçmalamanın sınırı kalmadı . Arap sömürüsüymüş...quote:
Orijinalden alıntı: Sanat Günesi
Çünkü artık Türkiyeyi ortadoğu ülkesi olarak görüyorlar ve ortadoğunun anadili arapça. Türkiye bir arap sömürüsü olduğu için bütün bunlar diye düşünüyorum. Tükiyenin Türk olarak hiçbir kıymeti kaladı. Türklüğün bırakın dünyayı Türkiyede bile bir değeri, anlamı kalmadı. -
Tamam ak genç sakin ol.quote:
Orijinalden alıntı: obili
Ne alakası var ... Dünyanın en yaygın konuşulan dillerinden birisi Türkçe. Ticari anlaşmalar gereği oluşabilecek sıkıntıları bile gereksiz yerlere yoruyorsunuz. Saçmalamanın sınırı kalmadı . Arap sömürüsüymüş...
Alıntıları Göster -
Hala bunlara para veren var mı gerçekten? Torent de 4K en kaliteli versiyonu indirip izlemek varken boş masrafa gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir saçmalık olamaz. Türkiye'de resmi olarak satılan bir üründe ne olursa olsun Türkçe dil desteği olmalı ki burada filmden bahsediyoruz.
Üçüncü dünya ülkesini geçtin bildiğimiz artık dördüncü dünya ülkesi olduk. -
Cd devri kapandı. Devir dijital devri. Nette 4k olarak indirip altyazılı efsane bir şekilde izliyorum filmleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle çok saçma rezil bir durum.quote:
Orijinalden alıntı: The_Rahip
Böyle bir saçmalık olamaz. Türkiye'de resmi olarak satılan bir üründe ne olursa olsun Türkçe dil desteği olmalı ki burada filmden bahsediyoruz.
Üçüncü dünya ülkesini geçtin bildiğimiz artık dördüncü dünya ülkesi olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O zaman hiç satamazlar. Tepki olarak alınmaması da lazım. Bir altyazı bile koyamıyorlarsa satmasınlar bir zahmet.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X