Geçtiğimiz gün sitemize Super-J yetkilisi Engin Demir tarafından gönderilen bir bilgiye göre bütün Dünya’da fırtına gibi esen ve büyük bir hayran kitlesine sahip Naruto sonunda Türkiye’ye geliyor. Üstelik sadece televizyonda değil, yapımın aynı zamanda DVD ve manga olarak da piyasaya sürülmesi planlanıyor.
Sitemize gönderilen yazı şu şekilde:
"EFSANE ANİME NARUTO TÜRKİYE’DE!......
Japon anime endüstrisinin dünyada fırtınalar koparan animesi “Naruto” sonunda Türkiye’de de lisanslandı.
Japonya’nın en önemli animasyon firmalarının Türkiye temsilcisi olan Super-J Eğitim Medya San. Ltd. Şti. tarafından lisanslanan Naruto, çok yakında önce TV ekranlarında, daha sonra manga ve DVD’leri ile Türk anime severler ile buluşacak.
Super- J’den yapılan açıklama şöyle;
“TV Tokyo ile uzun dönemdir devam eden görüşmelerimiz geçtiğimiz hafta anlaşma ile sonuçlanmıştır. Buna göre çok yakında önce TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Naruto, devamında DVD’leri ve mangaları ile piyasada olacak. Türkiye’deki anime severler tarafından uzun zamandır beklenen Naruto’nun dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ses getireceğine eminiz.”
Kişisel yorumuma gelirsek : İlk 1-2 bölümü haricinde hiç izlemediğim bir anime, ama fanlarının çok olduğunu biliyorum. Onların da bu habere sevineceklerini bildiğim için bilgilendireyim dedim...
OleeeyYav zaten benim yeğende naruto çantası vardı
anime camiasına hayırlı olsun gönül isterdi ki bleach de lisanslansın ve gösterilsin ama onu da yayından kaldırır bu zihniyet
Türkiyede yayınlanmaları güzel de dublajlar çok garip oluyor :S
Dublajla güzel olmaz.
Orochimarunun sesini kim verebilir.
Beyler haberi iyi okuyalım. DVD olarak diyor , yani DVDlerde orjinal dublaj ve Türkçe altyazı seçeneği de vardir. Bu nedenle anime fanatikleri zaten dublajının yüzüne bakmadan altyazıya yumulcaklardır , dublajı genelde altyazı okumayı sevmeyen küçük Naruto severler tercih eder...
güzel haber artık çoluk çocuğun ağzından kage bushinler no jitsular eksik olmaz
Ahaha çok sevindim buna ... DVD sini arşiv olarak almayı düşünüyorum eğer inanılmaz tuzlu yapmazlarsa
quote:
Orjinalden alıntı: Morfildor
Ahaha çok sevindim buna ... DVD sini arşiv olarak almayı düşünüyorum eğer inanılmaz tuzlu yapmazlarsa
Türkiyede ne tuzsuzki! Biri beşe satar. Paragözler.
guzel haber
1 Sezon tr altyazılı indirmiştim torrentten ama ingilizce altyazının üstüne türkçe bindirdikleri için beyenmedim. sarmayınca sildim bütün seriyi. Bakalım tv'de nasıl olcak. DVD'ye düştüğünde dvdrip indiririm artık
Merak etmeyin burda piyasaya çıkınca zaten anında arşivimde de olur , edinmek isteyenler direk bana başvursun...
pokemon zamanında kendini pokemon sanıp balkondan atlıyan çocuklar şimdide etrafta el mührü yapar dolaşır.
Birbirleriniöldürmeye kalkmasınlar da :D O potansiyel yüksek bizim çocuklarımızda
İnşallah dublajlamazlar. Kakashi'nin sesini kim dublajlayabilir ki? Ve Orochimaru?
Sesine alismis olmak dublajin kotu olacagi/oldugu anlamina gelmez. Hele bilmediginiz bir dil ile alt yazida israr etmenin bir anlami yok. Zaten ses ve konusmalarda verilmeye calisan duygu kaybolup gidiyor anlamadigimiz icin. Dublaj icin duzgun bir ekip kurulur ise bence cok daha guzel olur.
quote:
Orjinalden alıntı: oTaKuRoN
İnşallah dublajlamazlar. Kakashi'nin sesini kim dublajlayabilir ki? Ve Orochimaru?
kakashi sensei yi okan bayulgen seslendirecekmiş
hiç düşünemiyorum bile
Yakışır ama Kakashi'ye
Gai'yi de Cem Yılmaz
Dublaj olacak mı acabaaa????????
quote:
Orjinalden alıntı: oTaKuRoN
Yakışır ama Kakashi'ye
Gai'yi de Cem Yılmaz
orochimaru'yu da ajdar seslendirir artık. bu arada haber güzel ancak 20 dk.lik şeydi dublajlayıp 10 dakikaya indirir bizimkiler.malum kan sular seller gibi animede.(kuchiyose no jutsu olmaz belki elini ısırıp kanatıyor diye)