Şimdi Ara

Naruto Türkiye'de de lisanslandı... Yakında piyasada... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
8.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YavuzzhaN

Hangi kanal yayınlıycak acaba çok merak ettim

dua edelimde mtv yayınlasın hem orjinal dilinde hem de altyazılı.tadından yinmez.
    onun dışında atv kanal d'de falan yayınlanırsa güzelim anime çocuk oyuncağı olur.
  • Asıl Star yayınlarsa bittik bir zamanlar ben bir One Piece hayranıydım soğuttular beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 14 Şubat 2008; 17:30:16 >
  • Naruto'yu yayınlamaya aday iki kanal varmış: JoJo ve CNTr. Onlar da dijital platformda olduğu için RTÜK elini süremez. Ama yine de UK edited versiyonunu yayınlarlar, kanlı sahnelerin çıkarıldığı, kumarlı bölümlerin olmadığı, Jiraiya'nın sapıklıklarının azaltıldığı ve sake'nin "juice" olduğu...
  • bende tv de yayınlanırsa bi bakarım diyordum desene artık izleyemiycem
  • dvd de her bölüm için 1 dvd yapmazlar heralde :D 23 dakikaya 10 lira vermez kimse
  • 1 dvd de 8 bölüm oluyor olması lazım
  • 1 Dvd bi sezon olsa süper olur
  • Romanyada Naruto Jetixte Günde 4 Kere 2 Yeni ' Eski Gösteriliyor Shingranlı Bölümü Seyirettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario

Romanyada Naruto Jetixte Günde 4 Kere 2 Yeni ' Eski Gösteriliyor Shingranlı Bölümü Seyirettim

biz kaptan flamingoya devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Orjinalden alıntı: lucario

Romanyada Naruto Jetixte Günde 4 Kere 2 Yeni ' Eski Gösteriliyor Shingranlı Bölümü Seyirettim

biz kaptan flamingoya devam.

Kuş Beyni Çok Sıkıldım Ne Yapmalıyım...
    Şu Kız Yanda Seni Çok Seviyor....
    Tamam Buldum Narutoyu Türkiyeye Getircem Şu Kızlarla Sek Sek Oynarken Seyrederiz...
  • Ya tadımı çıkar ölle kanlı sahneler falan çıkarsa zaten başka sahne kalmazki DVD si alış-veriş yaptığım CD Shop a gelsin anında gidip alcam olmaz yoksa bu iş orda kesmezler heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Dublajla güzel olmaz.

Orochimarunun sesini kim verebilir.

evet dostum sana kesinlikle katılıyorum.arkadaşlar bunu söylemekten nefret ediyorum ama naruto türkiyede değer kaybbeder yavv gerçekten de bi orochimaru bi naruto bi sasuke hele hele bi itachi kakashi neji gibi ve diğerleri yani düşünün bunu çok iyi düşünmeleri lazım bence.bilemiyorum
  • türkiyede iyi dublaj sanatçıları var, mesela mehmet ali erbil jiraya'ya tam uyar.( nede olsa felsefeleri aynı.)
  • istedikleri kadar iyi dublaj yapsınlar olay bir nevi alışkanlık olayı aynı zamanda sonuçta alışınca japonca seslerini karakterleri başka sesle duymak insana itici gelir çünkü o karakteri o sesle tanımıştır kendi kafasında o sesle bütünleştirmiştir
  • Ben hellsingi basiliski bile hala Türkçe Dublaj izlemeye cesaret edemeidm narutoyu mu izleyeceğim
  • super-j den az beyblade almışlığım yoktur
  • Dün akşam Anında Görüntü Show da dublaj konusunda dünyada iyi olduğumuzu sölediler güle güle öldüm tamam shrek ve benzeri filmlerin çorum elazığ vb. dublajlarını çok iyi yapıoruzda çoğu hayal kıklığı oluyo
  • haklılarmış çünkü türkiyede dublajlar kaliteli oluyor aslında
  • Siz hiç Rusya ya da bazı Avrupa ülkelerindeki dublajları dinlediniz?... Belgesel gibi... Arkada orjinal ses geliyor, biri de çevirip anlatıyor filmi...
  • türkçe dublajı bu kadar kötülemeyin hangileri olduğunu hatırlamıyorum ama en iyi dublajda ödül aldığımız filmlerde var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.