Şimdi Ara

Naruto Türkiye'de de lisanslandı... Yakında piyasada... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
8.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler siz bu sansür olayını şaşırdınız sanırım. Piyasaya DVD olarak çıkacak diyorum , DVD olarak piyasaya çıkan animelerde sansür olmaz , olsa olsa yaş sınırı uyarısı olur. Sansür olayı sadece TVler için geçerli. DVDlerde sansür olsaydı ne Ghost in the Shell ne de Blood: The Last Vampire Türk piyasasına çıkardı. Tartışmaya bu bilgiler doğrultusunda devam edelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Beyler siz bu sansür olayını şaşırdınız sanırım. Piyasaya DVD olarak çıkacak diyorum , DVD olarak piyasaya çıkan animelerde sansür olmaz , olsa olsa yaş sınırı uyarısı olur. Sansür olayı sadece TVler için geçerli. DVDlerde sansür olsaydı ne Ghost in the Shell ne de Blood: The Last Vampire Türk piyasasına çıkardı. Tartışmaya bu bilgiler doğrultusunda devam edelim.

ben zaten TV'den bahsediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Beyler siz bu sansür olayını şaşırdınız sanırım. Piyasaya DVD olarak çıkacak diyorum , DVD olarak piyasaya çıkan animelerde sansür olmaz , olsa olsa yaş sınırı uyarısı olur. Sansür olayı sadece TVler için geçerli. DVDlerde sansür olsaydı ne Ghost in the Shell ne de Blood: The Last Vampire Türk piyasasına çıkardı. Tartışmaya bu bilgiler doğrultusunda devam edelim.

ben zaten TV'den bahsediyorum.

Konu TVde çıkacağına dair bilgi içermiyor ki zaten , bunun hakkında bilgi verilmedi şu ana kadar. Şu an tek bildiğimiz DVD olarak çıkacağı , zaten onun da ne zaman çıkacağı belli değil...

• önce tv de yayınlanacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

önce tv de yayınlanacak

Kaynak?
  • ilk mesajda öyle yazıyor
  • Pardon doğru...

Bunu iyimser ümitlerle söylüyorum : Basiliks ve Hellsing gibi kesmeden yayınlayacaklarını sanıyorum...
  • ben pek ümitli değilim bu konuda mtv gibi bir kanal yayınlamayacağı için kesebilirler bence dvd lerinin orjinal olarak türkiyede bulunabilmesi daha iyi bir özellik bu yönden
  • kesinlikle mtv'de yayınlanmalı çünkü orjial dilinde türkçe altyazılı olarak veriyor. ancak haftadan haftaya yayınlanması kötü oluyor.
  • bu şirket ilk kez anime lisanslarını almıyor yine atv veya kanal d gibi kanallarda türkçe dublajla yayınlayacaklardır bunun dışında yayınlandıktan sonra narutonunda tasoları gibi yan ürünler görülme ihtimalide yüksek para kazanmak için
  • Yok Tombilerin içinden taso yerine Shuriken çıkar yakında...
  • İnşallah.

"Abi bana #004 Kakashi çıktı sende var mı?"
    "Olm bende #012 Hokage var kimsede yok o daha"
  • tasoları flnda çıkmasın bunların dediğin gibi :D
  • Baya kesicekler gibime geliyor, sexy kage bunshinler falan..
  • tsunade'yi aytan gökçer, orochimaru'yuda ziya kürküt seslendirirse muhteşem olur.
  • nettin abi. Ayten Gökçer ve Tsunade Ziya Kürküt, Iruka sensei'ye iyi gider.
  • ziya kürküt'ün sesi orochimaru'ya daha fazla benziyor. tsunade için daha iyi bir ismin varmı?
  • İsim yok ta. Tsunade 50 olsa bile 20 yapıyor kendini Sesi de değiştiği için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Baya kesicekler gibime geliyor, sexy kage bunshinler falan..

onu bırak her kanlı sahneyi kesseler 5 dakkalık bir bölüm kalır.
  • Hangi kanal yayınlıycak acaba çok merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.