Beyler siz bu sansür olayını şaşırdınız sanırım. Piyasaya DVD olarak çıkacak diyorum , DVD olarak piyasaya çıkan animelerde sansür olmaz , olsa olsa yaş sınırı uyarısı olur. Sansür olayı sadece TVler için geçerli. DVDlerde sansür olsaydı ne Ghost in the Shell ne de Blood: The Last Vampire Türk piyasasına çıkardı. Tartışmaya bu bilgiler doğrultusunda devam edelim.
quote:
Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin
Beyler siz bu sansür olayını şaşırdınız sanırım. Piyasaya DVD olarak çıkacak diyorum , DVD olarak piyasaya çıkan animelerde sansür olmaz , olsa olsa yaş sınırı uyarısı olur. Sansür olayı sadece TVler için geçerli. DVDlerde sansür olsaydı ne Ghost in the Shell ne de Blood: The Last Vampire Türk piyasasına çıkardı. Tartışmaya bu bilgiler doğrultusunda devam edelim.
ben zaten TV'den bahsediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: windsurf
quote:
Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin
ben zaten TV'den bahsediyorum.
Konu TVde çıkacağına dair bilgi içermiyor ki zaten , bunun hakkında bilgi verilmedi şu ana kadar. Şu an tek bildiğimiz DVD olarak çıkacağı , zaten onun da ne zaman çıkacağı belli değil...
önce tv de yayınlanacak
quote:
Orjinalden alıntı: dombilibili
önce tv de yayınlanacak
Kaynak?
ilk mesajda öyle yazıyor
Pardon doğru...
Bunu iyimser ümitlerle söylüyorum : Basiliks ve Hellsing gibi kesmeden yayınlayacaklarını sanıyorum...
ben pek ümitli değilim bu konuda mtv gibi bir kanal yayınlamayacağı için kesebilirler bence dvd lerinin orjinal olarak türkiyede bulunabilmesi daha iyi bir özellik bu yönden
kesinlikle mtv'de yayınlanmalı çünkü orjial dilinde türkçe altyazılı olarak veriyor. ancak haftadan haftaya yayınlanması kötü oluyor.
bu şirket ilk kez anime lisanslarını almıyor yine atv veya kanal d gibi kanallarda türkçe dublajla yayınlayacaklardır bunun dışında yayınlandıktan sonra narutonunda tasoları gibi yan ürünler görülme ihtimalide yüksek para kazanmak için
Yok Tombilerin içinden taso yerine Shuriken çıkar yakında...
İnşallah.
"Abi bana #004 Kakashi çıktı sende var mı?" "Olm bende #012 Hokage var kimsede yok o daha"