Şimdi Ara

( ARANIYOR ) DİZEL 2010 titanium ile titanium x arasındaki farklar neler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

Demek verende varmis bana cok geliyor

sizin araç işi ne oldu? 2008 model titanium X paket hb tdci fırtına gri bir araç var ama izmir'de olma ihtimali var. başka bir forumdan birisi, daha güvenilir ama fiyat ve diğer bilgileri alamadım daha. ilgilenirseniz buradayım her gün.

____
    EDIT:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-ford-focus-1.6-tdci-titanium-hb-siyah-74.700km-138220196/detay/
    -----
    ilandaki aracın sahibiyle görüşün bir de. ben kendisine haber verdim forum üzerinden. fordclubtr derseniz anlar zaten.

(anlaşılıyor ama yine de diyeyim: aynı araç değil iki paragraftaki. üsttekinin bilgileri gelince söylerim hemen.)

EDIT 2: özel mesaj da gönderdim. o mesaj ilk araç hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 23 Eylül 2013; 14:53:17 >

• yazmayı unutmusuz yıllar geçti :)
    aracı o sohbetın ardından 2013 1.0 benzinli fiesta aldım 0
    titanium x
  • NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Bari soralım memnun musunuz :) yakıtı, konforu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Bari soralım memnun musunuz :) yakıtı, konforu?

Performans memnunum
    Yakıt ı benzin olmasına rağmen memnunum
    Ortalama 33 kuruş a geliyor karma şehir içi ve dışı günde 33 km yol yapıyorum ortalama
    Konfor bir polo olmasada iyi yani bana göre ve ilk arabam olmasına rağmen memnunum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın :) ancak çağımız turbolu arabaların çağı olsa da sırf lpg imkânı varken nedense ben hiç benzine sıcak bakamıyorum. Bende de Focus 2 lpg li var ortalama 25 Kr yakıyor. Daha eski motor olsa da 1.6 ile performans anlamında çok kötü değil. Ama fabrika çıkışlı turbolu lpg li araç olsa hiç bakmam sanırım dizele ve atmosferik benzinliye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Güle güle kullanın :) ancak çağımız turbolu arabaların çağı olsa da sırf lpg imkânı varken nedense ben hiç benzine sıcak bakamıyorum. Bende de Focus 2 lpg li var ortalama 25 Kr yakıyor. Daha eski motor olsa da 1.6 ile performans anlamında çok kötü değil. Ama fabrika çıkışlı turbolu lpg li araç olsa hiç bakmam sanırım dizele ve atmosferik benzinliye :)

Ford un bu ecobost serisi çok iyi bana göre:) bundan vazgecsem 1.6 tdi ye geçerim ama benzin in yeri çok başka ne kadar cep yaksada yeri ayrı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.