Şimdi Ara

Aranıyor! Takım Arkadaşlarına İhtiyacımız Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, bundan uzun zaman önce ben ve bir kaç arkadaşım bir projeye başladık, bilgisayar,oyun ve teknoloji dünyasına bakış yapan bir web sitesi hazırladık. Tam işler rayına oturmuş, her şey güzel gitmeye başlamıştı ki elimizde olmayan sebeplerden ötürü projemiz yarım kalıp çöpe gitmişti.

Şimdi daha birikimliyiz, daha bilgili ve daha kararlıyız. Şu an hazırlık aşamasında olduğumuz için ve yayına atılmamıza çok az bir süre kala site adresi vererecek reklam yapmayı reddediyorum. Bilgisayar ve oyun meraklısı olup yazı diline güvenen yazarlar, teknik bilgisi (flash banner, tasarım vb.) olan arkadaşlar ve herhangi bir konuda yardımı dokunabileceğine inanan herkesi bekliyoruz.

Katılımın çok olması en ideal kadroyu kurmamızı sağlayacaktır. Bu ciddi ve bir yandan da eğlenceli projede yanımızda olmak isteyenlerin bana mesaj atmasını rica ediyorum, böylelikle ayrıntıları konuşma fırsatı bulabileceğiz...

Şimdilik teşekkürler....

• özel mesaj attım
  • başarılar, up
  • bu iş bana göre olabilir karar senin
  • programlama dili olarak ne kullanıyorsunuz
  • adam gibi bişiler yazmayı becerebilsem ahh ahh
  • Mesaj atan arkadaşlara teşekkür ediyorum, biraz daha ayrıntılı bilgi sahibiler şu an...

volkan, bu konu hakkında bu gün içerisinde detay verebilirim çünkü işin teknik kısmından değil daha ziyade editoryal kısmından sorumluyum. Ancak sorunu cevapsız bırakmayacağım, takip etmeye devam et.
  • php ise arada boş kaldığım sürelerde yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.