aranizda okul ve evde asilik ve terör estiren varmi varsa anilarimizi buraya yaziniz
ben pek bisi yazmicam turkiyedeyken mudurun onunde cocugu patakladim sonrasi mudurun sevkatli kollarindaydim din kulturu ogretmenini dovdum turkiyedeyken arkadasimizi dovmustu ee sonra buyuduk isvece geldik burdada pek sakin durmadim okulda fazla disiplin olmadigi icin disiplin acigini yakalayarak cok sey yaptim.. 2 milyarlik yangin camini patlattim tekmeyle dedim kolidorda kosuodum kolum girdi cama sigorta odedi.. arkadas sinifta annen boyle dedi kizmadim yavasca yanina gitti sandalyeyi cektim kafasina patlattim birden kan akmaya basladi ve herzaman toplanti oluodu boyle seylerin sonunda yangin dedektorune cakmak tutup alarm i calistirdim kacarkene mudur gormus beni enseledi..
yok artik boyle seyler yapmiorum uslu cocuk olmaya karar verdim
quote:
Orjinalden alıntı: swedeniz
aranizda okul ve evde asilik ve terör estiren varmi varsa anilarimizi buraya yaziniz
ben pek bisi yazmicam turkiyedeyken mudurun onunde cocugu patakladim sonrasi mudurun sevkatli kollarindaydim din kulturu ogretmenini dovdum turkiyedeyken arkadasimizi dovmustu ee sonra buyuduk isvece geldik burdada pek sakin durmadim okulda fazla disiplin olmadigi icin disiplin acigini yakalayarak cok sey yaptim.. 2 milyarlik yangin camini patlattim tekmeyle dedim kolidorda kosuodum kolum girdi cama sigorta odedi.. arkadas sinifta annen boyle dedi kizmadim yavasca yanina gitti sandalyeyi cektim kafasina patlattim birden kan akmaya basladi ve herzaman toplanti oluodu boyle seylerin sonunda yangin dedektorune cakmak tutup alarm i calistirdim kacarkene mudur gormus beni enseledi..
yok artik boyle seyler yapmiorum uslu cocuk olmaya karar verdim
be abi naptın sende
Ben kücükken ahşap bi evi az daha yakıyodum zar zor söndürdüm anısı hala elimde
Bize 8. sınıftayken sınıfa dolap gelmişti ben içine girip derste hocayı kkorkutmustuksonra tabi drek müdüre
yine 8. sınıftayken dersanenin yangın dügmesi camlarını kırmıstık dersane karısmıstı
3 hafta önce klozete kolonya döküpp kibritt attım klozet simsiyah oldu
bizim bi arkadasın kafasına kibrit atmıstım cocugun sacları yanmaıstı
dersanede biri mantar getirmiş (mantar tabancası için ) elimle oynarken patlamıstı
yine dersaneye bok bombası atmıstık
quote:
Orjinalden alıntı: EnerMaxTeo
Bize 8. sınıftayken sınıfa dolap gelmişti ben içine girip derste hocayı kkorkutmustuksonra tabi drek müdüre
yine 8. sınıftayken dersanenin yangın dügmesi camlarını kırmıstık dersane karısmıstı
dersanede biri mantar getirmiş (mantar tabancası için ) elimle oynarken patlamıstı
yine dersaneye bok bombası atmıstık
bok bombasinin yapilisi nasil merak ettim
ankarada pakette satılıyodu sarı bişey . o paketi acınca ortalık acaip pis bbi sekilde pok kokuyo. ama varya igrenc yumurta yemişte mıcmıs gibi. neyse aldık paketi . biri kapıya bakıyo hoca geliomu die. serhat die bi arkadası gaza getirdik cocuk actı paketi tam o sıradada hoca göründü. paketi bana attı bende yere döktümsonra gittim çöpe attım o sırada hoca girdi. kim altına etti dedi. süüper bi gündü bok kokusu içnde ders işlemiştik
siz şeytana papucunu ters giydirir sonra maratona koşturursunuz.şeytan sizden kaçar be
bizim türkçe öğretmenini mezarlığa götürüp dövmüşler diolar,üstüne bide işemişler bizim en büyük asi'liğmiz daha dün oldu..camdan uçak atmak..ama 30-60 filo camdan yolladık..sonra bi hoja ggeldi döverim sizi dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme