Şimdi Ara

Aranızda Helipak Tedavi Paketi Kullanan Varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
64.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet Sonunda Bende maalesef Bu tedaviye zorunlu kaldım Trio Tedavi Paketi kullanmaya başladım Bugün 3.günüm Bakalım 14 gün nasıl biticek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

2 sene evvel 1 ay kullandım
    hemen ardından karaciğer yağlandı
    biz senelerce midemizde mikrop var deyip proton inhibörü kullandık ancak asıl mikrop evdeymiş
    kurtulunca o mikroptan hem 30 kilo verdim hem de 7-8 aydır hiç mide ilacı kullanmıyorum
    demek yenge mikropluk yapıyormuş sana hocam.
  • Kado1658 K kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız hocam işe yaradı mı

• Helipak 3-4 aydır bulunuyormuş muadili Trio aldım 3-4 gündür kullanıyorum, balgam ve dilde beyazlık vs şikayetim, midede şişlik vardı ilk gün çok iyiydi sonraki günler şikayetlerim tekrarladı bakalım bitirince belli olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gün itibarı ile bendede h-pilori çıktı, helipak ve trio varmış trio helipaktan nerdeyse 2 kat pahalı sanırım trio daha iyi.Sizce hangisi alınmalı yardımcı olun lütfen.

• Bugün h. pylori için trio kullanmaya başladım. 2. gün şimdilik herhangi bir fark yok hatta daha çok gaz yaptı. bakalım sonucu ne olacak

• Trio kullanıyorum 6 gündür kesti rahatladım, doktorunuza bi sorun.

• 8 sene sonra yazayım.Yil 2024 ilaçlar hala berbat hala sersem gibiyim.Bugun 11.gun.Ne kadar yan etkisi varsa yaşadım.

• gokderya G kullanıcısına yanıt

Hocam tedavi sağlam h pylori çok sakat bir bakteri ve çok sinsi mide kanseri yaptığı bilinen bir organizma ve bunla da kalmıyor mide ca maltoma Ülser gastrit hepsini yapıyor

• İnterest kullanıcısına yanıt

Ya öyle de yaşam kalitesi kalmadı.Surekli yatma uyuma derdine düştük.Uyuyunca hersek hallolacak gibi geliyor. Kafa bi dünya sersemlik o biçim huzursuzluk vs vs ...Mevlam herkesin şifasını tez zamanda versin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.