Şimdi Ara

aranızda hıc kendı emegiyle kasan varmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedemek birkeresinde?.ulen bende 70 lvl char olcak...
    quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

bi keresinde bi delilik yapıp aegede 70 lvl str glavie kasmıştım elle artık töbe
  • doğrusu el emegiyle kasmak ztn bende elle asarım 4 saat kassan bile ytrli bende ole kasmaya baslıcam 24 unde
    bot kasanlar para kaznamak için ve el emeklerı olmmadıgı için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energ_Drink

nedemek birkeresinde?.ulen bende 70 lvl char olcak...
    quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

bi keresinde bi delilik yapıp aegede 70 lvl str glavie kasmıştım elle artık töbe

elime o kadar cok char geçtiki70+ artık nikleri karştırır hale geldim
  • bende elle kasıyom
  • walla ben olmypusta 70 e kadar elle kastım. Çünkü elle botttan ii kasıom yaw bot tek tek kasıo ben 2 3 tane öldürerk :P
  • SLm ben Yeni üyye Oldum . Benm teyzem'in oğlu kasıyor suan 64 eliyle kastı Full
  • Oyundan zevk almak isteyen adam elle kasar
  • ewt emeğim ile kasıyorum anlımın teri ile aldığım illegal program alnımın teri ile ödediğim elktrk. faturası int. faturası ile hakkımla kasıyorum arkadaşım bu oyun ne hakkı hukuku neden bahsediyon sen kafan güzel heralde günümün tamamını pc başında geçirirsem anamın babamın hakkını kim ödeyecek kardeşimin hakkını kim ödeyecek kusura bakma ama hakkın hukukun ne olduğunu bilmiyorsun sanal bişeyde reel duygular giremez dikkat et kimseye karışma bence ii oyunlar ii forumlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

quote:

Orjinalden alıntı: Seaker

Oyundan zevk almak isteyen adam elle kasar

aynı zevki alıyorum, gerek pvp de gerek job war da

O senin bileceğin iş, sözüm sana veya bir başkasına değil yaklaşık her oyunda kendini tatmin etmek isteyenler hileye başvurur.
  • valla arkadaşım ıyı bı noktaya değındın
    ben 2 yıldır bu sılkroadın ıçındeyım bu meslekteyımdaa 40 ta kaldık ve 1 tıcket bıle almadım alamamda para yok
  • benm bütün charlarım el emeği göz nuru

wala diom bak

hiç bot kullanmadım

neden derseniz

hiç yüksek lvl char kasmadım

benm oyunda tek yaptıım thieving ve han ticareti

kasmayı başkaları yapıo benm charlarımda
  • elle kasmak da bi yere kadar ne oyle bagımlı gibi pc basında kalıyorsun ....

asosyallik resmen isteyen elle kassın isteyen botla karısan yok size noluyor anlamıyorum

siz bot kullanmıyorsunuz diye millete niye satasıyorsunuz?

kullandınızda niye kullanıon diyen oldumu?

ezik insanların kullandıgı terimler bunlar yok alınteri yok bilmemne etc.

oynamayı bilmek saatlerce PC basında omrunu curutmek deildir bunu unutmayın
  • 37 levele kadar str glavier kasmıştım.Nasıl kastığımı bi ben bilirim.

Sonra oyunu kurallarıyla oynamaya başladık. Ama eğer elle kasıcam diyosan şahsen hiç başlama derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HORCUX (OLİMPİYUS:)

valla arkadaşım ıyı bı noktaya değındın
    ben 2 yıldır bu sılkroadın ıçındeyım bu meslekteyımdaa 40 ta kaldık ve 1 tıcket bıle almadım alamamda para yok

aynen bende lvl 40 a kadar kastım ve kasmaya devam edicem durmak yok eğer pes etmessen yüksek level olabilirsin..!
  • hocam bu oyuna kesinlikle bulasma
    5 para etmez
    %85 abartmiyorum %85 bot
    pvp desen mal gibi
    boss desen yok
    hep 80 ler kesiyor 20 level boss lari bile
    knight bu oyuna 5 cekermis bunu anladim
    45 level kastim ama botsuz kasmak icin hic bir sebeb gormuyorum cunki mal gibi oyun
  • Açıklayın bana bot nedir hile, peki hileli oyun zevklimi olur bir süre evet ama sonra sıkar, botta öyle birşey. Botla kasıp yüksek lvl lara geliyorsun bi adama dalıp yatırıyorsun çünkü sen ondan güçlüsün ve bunun tadına varıyorsun ama emeğinle kastığının ne kadar tadına vardığını ve oyundan zevk aldını anlayamazsın.DHde de bu botçuları gördükten sonra artık oyunu bırakıyorum size kolay gelsin.
  • quote:

Açıklayın bana bot nedir hile, peki hileli oyun zevklimi olur bir süre evet ama sonra sıkar, botta öyle birşey. Botla kasıp yüksek lvl lara geliyorsun bi adama dalıp yatırıyorsun çünkü sen ondan güçlüsün ve bunun tadına varıyorsun ama emeğinle kastığının ne kadar tadına vardığını ve oyundan zevk aldını anlayamazsın.DHde de bu botçuları gördükten sonra artık oyunu bırakıyorum size kolay gelsin.

evet bırak oyunu millet oyuna rahat girsin lag yapmayın 1 kişi eksildi hade gayret

• Amma şakacısın. Hakkımda bir daha şaka yapmaya kalkma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 17 Temmuz 2007; 1:04:32 >
  • quote:

Amma şakacısın. Hakkımda bir daha şaka yapmaya kalkma.

saka yaptıımı kim soyledi?
  • Daha tartışmaya devam edemeyeceğim hayatımda hiç bir siteden birkaç gün ban yemedim gereksiz bir tartışma yüzündende yiyecek değilim, artık sro bölümüne uğramayacağım tekrar başlamamak için herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 17 Temmuz 2007; 1:38:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.