Şimdi Ara

aranızda hıc kendı emegiyle kasan varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler ben bu oyunu oynamıyorum ama başlamak istiyorum .fakat bakıyorumda herkes bot kullanıyor.yani char kendi kendine kastıktan sonra bu oyunu oynamanın ne faydası varsa.hicbiride banlanmıyor.ben asla boyle seyler kullanmam.oyunabaşlamak istiyorum ama herkes bot kullanıp ben enayi gibi saatlerce bılgısayar başında kasmam yanlış olur.O yuzden sizce ben başlasammı bu oyuna yoksa hic bulaşmasammı?

• Bence hiç bulaşma.....
  • Ben kasıyom Bütün gün pc başındayım Bir oyun için saatlerce başında duruyom pc nin :((
  • bende kendim kasıyordum.(hala kasacamda 24 ü bi gelse)
    hiç bot kullanmadım hayatımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energ_Drink

ya beyler ben bu oyunu oynamıyorum ama başlamak istiyorum .fakat bakıyorumda herkes bot kullanıyor.yani char kendi kendine kastıktan sonra bu oyunu oynamanın ne faydası varsa.hicbiride banlanmıyor.ben asla boyle seyler kullanmam.oyunabaşlamak istiyorum ama herkes bot kullanıp ben enayi gibi saatlerce bılgısayar başında kasmam yanlış olur.O yuzden sizce ben başlasammı bu oyuna yoksa hic bulaşmasammı?

Kendin kasarken sana zevk veriyosa neden enayi olasın ki
  • ben şu an elle kasıorm. okul başlayınca bot alacam.

alıntı by xxxx(ismini unttum): botunu kur çık dışarda manita yap
  • ben kendim kasıyorum.gel olympusa birlikte kasalım.
  • bende kendim kasiyorum ama cok zor lwl kasilio.bütün gün pc basinda durmak ise okul hayatini mahvedio.en iyisi bot yada oynamamak
  • bence başlama başladın mı bırakamıyon koca gün pc başındasın ben bıraktım ama yeniden başladım kısacası bırakamıyon hem başlama serverler dolu girmesi zor sigara gibi bağımlı oluyon
  • Kardesım oyuna baslamadıysan baslamayı dusunme yada sadece oyunu eylence ıcın kıu-ullan sende kendını fazla kaptırma..ama baslıcam dıyosan albı bot kassın kendını sosyal hayattan uzak tutma benden sana tavsıye..ben 80 e kadar kendım kastım ama sosyal hayattan cok uzaklastım kendımı yenı toıpluyorumLüTFEN
  • Hiç kullanmadım ama süper bişey olsa gerek :)
  • Hiç başlama.Lag,dc vs.vs. İstesende pcden kalkamazsın
  • ben hiç bot kullanmadım kendi emeğimle kasıtm
  • Ben Emeğimle Kasıyorum Ama Şuan Bıraktım Avrupa Updatenin Gelmesini Bekliyorum
  • walla kardeşim hakkıyla uğraşarak kasanlara sözüm yok hatta helal olsun ama char sahibi alcak botu o robot kılıklı botlar savaşcak savaşcak eee benim masum arkadaşlara noldu saatlerce girmeye çalışan arkadaşlara noldu millet oyuna giremezken bunlar buldu da bi botu kaldı ama zor durumdadır işi vardır neyse...
  • Kasın kasın elle kasın
  • ben hands-free kasıyorum daha doğrusu bu sıralar kasamıyorum sincap-premium-kredi hepsi bitti alcakta param yok
    edit:
    ama 41 e kadar elle kasmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 16 Temmuz 2007; 20:10:27 >
  • kardes 80 e kadar elle kasmıssın.valla ne diyim helal olsun.(80 kadar elle? )
    quote:

Orjinalden alıntı: mesken58

Kardesım oyuna baslamadıysan baslamayı dusunme yada sadece oyunu eylence ıcın kıu-ullan sende kendını fazla kaptırma..ama baslıcam dıyosan albı bot kassın kendını sosyal hayattan uzak tutma benden sana tavsıye..ben 80 e kadar kendım kastım ama sosyal hayattan cok uzaklastım kendımı yenı toıpluyorumLüTFEN

• bi aralar elle kasmıstım baygınlık gelmişti o charımda calındı zaten

artık botumu kuruyom dısarı cıkıyom manita yapıom
  • bi keresinde bi delilik yapıp aegede 70 lvl str glavie kasmıştım elle artık töbe
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.