Bildirim
Arkadaslar Lutfen bırısı Gta sanadreas dakı Hız Metresını paylassın
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Help Meeee -
Dostum çok şanslısın çünkü silmemişim
http://rapid share.de/files/29391918/SASpeedo.rar.html
Not:Linkin başındaki Rapid ile Share arasındaki boşluğu sil.
-
ya arkadaşlar bide nasıl kurulacağını açıklasanız iyi olacak... -
Birde söle bi error alıyorumm
-
Önce indirdiğin dosyayı oyunun kurulu olduğu dizine koy (C:/program files/rockstar game/gta san andreas).Sonra bu dosyayı çalıştır ve "load mod" butonuna bas.Oyun açıldıktan sonra normal oyuna başla.İster yeni oyuna başla istersen load game yap.
-
Ha Ha bende yararlandım iiyi oldu -
Arkadaslar DOsyayı ındırdım ve oyunun bulundugu yere attım c program fıles rocstar games atttım buraya ama oyun acıyorum arabaya bınıyorum ama gosterge yok allah rızası ıcın yardım dostlar -
@Rietveld sağol valla benimde işime yaradı -
@Rietveld programı oyunun kurulu olduğu dizine attım ve sonra çalıştırıp "load mode" dedim.Ama hata verdi.Sebebini bilen var mı
-
arkadaslar bende hatada vermıyor ama calısmıyor arabaya bındımmı bıse olmuyor heeeelp meeee -
Lutfennnnnnnnnnnnn
Arkadaslar coq onemlı -
help mee allah rızası ıcın
-
LUTFEN BANA YARDIM EDINIZ
COK ONEMLI ALLAH RIZASI ICIN LOAD DIYORUM OYUNA GIRIYORUM AMA ARABAYA BINDIGIMDE HIC BIRSEY OLMUYORRRRR -
burdan indir >> w ww.hadipaylas.net/file.php?file=0f471885e27b2929550381f0d03b49cd
sonra burdaki fotoya bak w ww.resimload.com/141031/F9x_GTA_san_andreas_hiz_gostergesi.bmp -
-
35252523 kere yalvarmayın ya 4 dakkada 1 mesaj da atmayın yardım edecek olaanlar gördüklerinde mesajlarını atıyorlar. -
bende alıom aynı erroru
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X