Şimdi Ara

arkadaslar Frontlines - Fuel of War oyununda acılısta hata verıyo yardım acılll

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben bu frontlines oyununu dükkandan aldım, zorla kaç saat uğraşıp yükledim ama açtığımda daha oyun başlamadan açılır gibi olup hata raporu veriyor.(Frontlines game bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.)
    Bayağı bi uğraştım olmadı, sonra bikaç siteye baktım aynı sebepten şikayet eden 1-2 kişi daha var ama cevap gelmemiş.
    Ne yapabilirim sorun crack'tenmidir yeni crack mi gelcek yada benim pc'denmi anlamadım. Bu oyunu oynayabilen varmı? :D

• Vista yüklüyse xp ye geç, büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar. xp de aynı hatayı verirse yeni ilaç bul ve oyunu tekrar kur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

Vista yüklüyse xp ye geç, büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar. xp de aynı hatayı verirse yeni ilaç bul ve oyunu tekrar kur.

xp pro kullanıyorum defalarca sılıp kurdum genede aynı bı turlu cozemedım.
  • gears of war da bendede böyle bir sorun oluşmuştu. oyunu hep kendi oluştırduğum bir klasöre yüklemeye çalışıyordum aynı hatayı verşyordu. en sonunda program files ın içine yükledim ve youn açılı. saçma ama işe yaramıştı. sende başka bir klasöre yüklemeye çelışıyorsan p.files a yüklemeyi dene birde...
  • ya bu dedıgım oyun zaten normalde p.fıles a dosyalarını kuruyo. ama genede olmuyo. caresız kaldım. ama gears of war onerını denıcem cunku oda aynı hatayı vermıstı sılmıstım sımdı onu kurmayı denıcem fıles a. ıns olur
  • Selam, aynı problemle karşı karşıyayım. Sorunu çözmüş arkadaşlar var mı acaba?
  • ewt bndee şimdi sildim ve p.files e kuruyorum ins olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa olmadı beyler su lanet olası (Frontlines game bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.) hatasını giderip oyuna giren varmi ? lütfen yardım ?????
  • arkadaşlar kernel32.dll dosyasını değiştirin sorun düzeliyo bende daha yeni çözdüm
  • ekran kartın ne bende de aynısını verdi desteklemiyormuş sonra anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakobgfb

arkadaşlar kernel32.dll dosyasını değiştirin sorun düzeliyo bende daha yeni çözdüm

neyle değiştireceğiz?
  • Elindeki oyun kaç DVD? Ben oyunu 3 DVD olarak satın aldım. 11 GB yer istedi meret DVD'lerin içindeki iki adet patchi de yükledim, ilaç yapıp oynadım. Şu an bilgisayarda kurulu ve hiçbir problem çıkartmadı. Acaba elindeki eksik bir oyun mu? İşin aslını söylemek gerekirse bu hata raporlarının kaynağı hala gizemini koruyor. Herşeyden olabilir demek daha doğru olabilir. Format yolu göründü.
  • aynısı bende var ne yapcam yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.