Şimdi Ara

---'DTM RACE DRIVER 2' YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM PLSS !!!!!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler önceden de topic i vardı biliyorum ama topic i kilitlemişler yani herhangi kayda değer bir şey yazmıyor,,,, oyunun dvd versiyonu war bende,, oyunu yükledim ardından 1.2 parchini yapmayı denedim ama en sonunda failed diyor bunun bir çözümü varmı, ne yapmalıyım?? ayrıca patch halloldu diyelim ondansonra yapacağım işlemler neler? daemon toolus u yükledim, netten de cd nin mini-image ini indirdim ama ne kadar sağlam bilmiyorum,, ondansonra kayıt girdisi olayı falan wardı crackle birlikte onu da indirdim ama hangi sıra ile ne yapacağımı bilmiyorum vede bu indirdiğim dosyaların da ne kadar sağlam olduğu hakkında bir fikrim yok ,, hani bendeki dvd ye uyarmı falan????? beyler anlayan bi yardım etsin,,,,

erdem_pasha@hotmail.com bu benim msn im,,,, buraya yazınca konuyu falan kilitliyolar, yardım edebilecekler msn e eklesin plss,,,

• o konuyu ben açmıştım baya bi emek vermiştimcrack linkleri vs verdiğim için silmişler

arkadaşım yapman gerekenler
    elindeki oyunun versiyonu bulacan (usa-ger)buna göre image dosyanı bulacaksınwww.gamecopyworld.com
    1.2 yamasını yükliceksin sonra starfuck programıyla cdromları disable ediceksin sonra deamon ile image ları mount ediceksin oyuna gireceksin senden serial isteyecektir onuda verdiğim sitede imageları bul içinde olucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.