Şimdi Ara

NFS Undergraund 2 kuramıyorum yardım edin?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
23.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nfs underground 2 cd1 ve cd2 yi kuruyom sonra bilgisyarı yeniden başlatıyom ama şu hatayı veriyo
    Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application ama ben dogru bir şekilde kurdum niye çalışmıyo yardım edin hadi arkadaşlar

• cd1 i cd sürücüsüne tak yada virtual driver ile cd 1 i kopyala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

cd1 i cd sürücüsüne tak yada virtual driver ile cd 1 i kopyala.

sagol ama cd 1 takıp play diyom cdyi tak diyo ne yapacam bir zahmet
  • crack yapacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

crack yapacan

yav zaten cracklı cd
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abdoo

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

crack yapacan

yav zaten cracklı cd

versiyon hatalıdır oyunu açarken sağ alt köşede versiyon numarasına bak 1 , 1.1 , 1.5 vb. bir numaradır ona göre davran
  • ben o hatayı sadece crack hatası diye biliyorum başka da birşey bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama ben aynı cd den aynı şekilde başka bir bilgisyara kurdumdu şimdi nasılsa dedigim hatayı veriyo
  • quote:

ama ben aynı cd den aynı şekilde başka bir bilgisyara kurdumdu şimdi nasılsa dedigim hatayı veriyo

üzerine herhangi bir yama kurdunmu yada doğru dizine attınmı
  • crackkk yap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiesto3131

crackkk yap...

mesaj sayını arttırmak için mesaj yazma adam anlatmış zaten yardım edeceksen doğru dürüst et
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

quote:

ama ben aynı cd den aynı şekilde başka bir bilgisyara kurdumdu şimdi nasılsa dedigim hatayı veriyo

üzerine herhangi bir yama kurdunmu yada doğru dizine attınmı

gusura bakma mesajı yeni gördüm

yav ben normal olarak cd 1 ve cd2 diye kurdum sonra masaüstüne nfs simgesi geldi ona tıklıyom sonra bu yazı çıkıyo Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
    ben aynı cd den aynı yolla başak bir bilgisayara kopyalamıştım onda direk masaüstünden aç.madı ama oyun klasörü içindeki speed veya run. exe gibi bir dosyadan aaçıyodum bundada aynısını yapıyom ama yukardaki hatayı yazıyo kardeş

• diyene bak sende o zaman pmden uyar.tamammı?

noluyo sen binbaşısın ya başın göğemi erio.öle kendi çapında takılıon falan filan yapıon millete posta koymaya çalışıon.

efendi ol adam gibi uyar.
  • Need.for.Speed.Underground.2.NOCD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 22 Nisan 2006; 19:19:50 >
  • SPEED2.EXE dosyası bul bir yerden. o dosyayı asıl oyun klasörüne koy. "bu klasör zaten mevcut değiştirilsin mi? " uyarısı geldiğinde "evet" onayla..tamamdır.
  • http://****.de/files/18663034/Need.for.Speed.Underground.2.NOCD.rar.html bende çalıştı ama istersen birde normal crack etmeyi dene cd içinden crack al ordan masaustunden simge özelliker hedef bul yapıstır de veya bilg içinden de olabilir tabii yapıstırınca sen evet de ondan sorna tekrar dene ...

R-A-P-İ-D.S.H.A.R.E
  • Aynı sorun bende de var
    P.Bell dizüstü bilgisayarda NFS2.0 başlatamıyorum
    Geçen hafta Packardbell Easynote W3421 marka/model dizüstü satın aldım. Elimdeki Need For Speed Underground 2.0 oynunu 2 adet CD'sinden başarıyla yükledim. Fakat oynu bir türlü başlatamıyorum.
    'Cannot locate CD-ROM,insert CD and try again' türünden bir mesaj veriyor.
    Oynu masaüstündeki NFS kısayoluna tıklayıp CD-2 DVD sürücüdeyken başlatmaya çalıştım resimli ilk sayfa geliyor fakat yukarıda yazdığım hata mesajını veriyor.
    Kısayola tıklamadan sadece CD-2'yi DVD-ROM'a koyup kapatıp bekledim, yine aynı hata.
    Aynı oynu masaüstü bilgisayarımda bahsettiğim yollarla aynı CD-2 ile sorunsuz başlatabiliyorum.
    Dizüstü bilgisayarımın DVD sürücüsü diğer CD ve DVD'leri sorunsuz okuyor ama bu oyunda böyle bir başlatma sıkıntısı var.
    Aşağıdakini bir deneyeceğim?

quote:

Orjinalden alıntı: gonuLdeLen

SPEED2.EXE dosyası bul bir yerden. o dosyayı asıl oyun klasörüne koy. "bu klasör zaten mevcut değiştirilsin mi? " uyarısı geldiğinde "evet" onayla..tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldblooded -- 5 Mayıs 2006; 11:35:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.