Şimdi Ara

sadece facebookta donma sorunu-KESIN COZUM GELDI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
65.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama bilgisayarda Facebook'a girdiğim zaman donma oluyor. Mesela Google'dan Facebook'a tıkladığım an Facebook'un giriş sayfası geliyor ve orada 6-7 saniye kadar donuyor. Var mıdır bunun bir çözümü ?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse yönetici arkadaşlarımız konuyu gerekli yere taşısınlar .

Arkadaşlar hala aynı sorunu yaşıyorum nedir bunun sebebi?

Ccleaner ile temizlik yaptım ama sonuç değişmedi. Ayrıca sadece ilk girişte oluyor. Sonra kapatıp açsam da birşey olmuyor. Nedir sebebi yokmu bilen?

EDİT: Arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte sorunu çözdüm sanırım. PC'de w7 kurulu iken Chrome'da donma olayını yaşıyordum. w8 geçtim ve şuan bir sıkıntım yok. Sanırım bilgisayara giren bir virüs sebebi ile yaşıyoruz bu sorunu. Bu arada her ne kadar yavaş deseler de -bende öyle sanıyordum- her zaman İE kullanılmalı. Şuan İE kullanıyorum herhangi bir sorunum yok. Format atmayı bir deneyin isterseniz.

Cozum ; C:\Windows\System32\Drivers\etc dizinine girin oradaki hosts dosyasına çift tıklatın not defteri ile açın içindeki her şeyi silin sonra şunları yazın;
    # Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
    # localhost name resolution is handled within DNS itself.
    # 127.0.0.1 localhost
    # ::1 localhost
    Bunları yazdıktan sonra kapatın ve kaydet deyin masaüstünü seçin,sonra masaüstüne gelen hosts.txt dosyasına sağ tıklatıp arşive ekle deyin tamam ı tıklayın,yeni bir winrar dosyası gelecek onu açın içindeki hosts.txt dosyasına tıklayıp f2 ye basın sonundaki .txt yi silin ve kaydedin,sonra bunu masaüstüne çıkarın sonra C:\Windows\System32\Drivers\etc dizinindeki hosts dosyası ile değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 5 Ekim 2013; 15:27:50 >

• Flash ve tarayıcınız en güncel halinde olsun ve arada çerezleri temizleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Farklı tarayıcı da deneme yaptınız mı?

Hayır sadece Chrome kullanıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Ayrıca Chrome'u kaldırıp tekrar kurmanızı öneririm. Fazla veya gereksiz eklenti varsa kaldırmalısınız, donma sebebi o eklentilerden birisi olabilir.

Şuan Ccleaner'la çerez temizliği yapıyorum, bakalım düzelecek mi ? Olmazsa Chrome kullanmaktan vazgeçerim yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende aynı sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisakal1976

bende aynı sorun var

Alıntıları Göster
    Sorunum hala düzelmedi
  • quote:

Sorunum hala düzelmedi

Alıntıları Göster
    Aynen bendede var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorunum hala düzelmedi

Mozilla Firefox kurup Fastest Facebook eklentisini kurup bir deneyebilirmisin?Trabzonsporlu Dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

quote:

Sorunum hala düzelmedi

Mozilla Firefox kurup Fastest Facebook eklentisini kurup bir deneyebilirmisin?Trabzonsporlu Dostum

Ben Mozilla denen şeyin Explorer'dan bir farkı olmadığını düşünüyorum. Explorer ve Firefox'u bilgisayarıma kolay kolay sokmam. Chrome gayet seri ve iş görüyor bu donma olayı dışında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

quote:

Sorunum hala düzelmedi

Ben Mozilla denen şeyin Explorer'dan bir farkı olmadığını düşünüyorum. Explorer ve Firefox'u bilgisayarıma kolay kolay sokmam. Chrome gayet seri ve iş görüyor bu donma olayı dışında

Firefox iyidir Lanet ie'yi bırakmamım nedenidir Bu aralar o kadar iyi olmasa da eski günlerine dönmesini istiyorum.Add-on'da ki eklentileri çok işime yarıyor bırakılır mı Firefox

Edit:Üstteki oyu ben verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W01fMaNT3am -- 28 Mart 2013; 22:21:18 >

• quote:

quote:

Bende de aynı sorun oldu toprağım. Çözümü yok bence chrome'ın facebook ile alıp veremediği var. Ben format ile onardım sistemi ama yine aynı kasılmalar donmalar oluyor mail olarak chrome'a bildirdim hatta.

yandex kullanıyorum o da chrome tabanlı calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: patula

Opera kurun, kurdurun.

Hemen deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: patula

Opera kurun, kurdurun.

Hocam Opera çok ağır. İnanın Chrome kullandıktan sonra hiç bir tarayıcı hızlı gelmiyor bana. Belki de alışkanlık ama bilemiyorum yani. Biraz Opera kullanayım en iyisi, alışırım belki
  • quote:

Bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama bilgisayarda Facebook'a girdiğim zaman donma oluyor. Mesela Google'dan Facebook'a tıkladığım an Facebook'un giriş sayfası geliyor ve orada 6-7 saniye kadar donuyor. Var mıdır bunun bir çözümü ?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse yönetici arkadaşlarımız konuyu gerekli yere taşısınlar .

Ccleaner ile temizlik yaptım ama sonuç değişmedi. Ayrıca sadece ilk girişte oluyor. Sonra kapatıp açsam da birşey olmuyor. Nedir sebebi yokmu bilen?

bana da aynısı olmustu ben aldırmadım hesabımı hacklemısler. neyse kurtardım hesabımı hesabıma baglı maıl adresımı degıstırdım maılden bulasmıs format attım temız bır kurulum yaptım sorunum cozuldu.. sadece face deydı chrmla acıyrdum kıtlnıyordu ıe explorer ıle acıyordum 7-8 sn sonra kıtlenıyordu...

• quote:

Bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama bilgisayarda Facebook'a girdiğim zaman donma oluyor. Mesela Google'dan Facebook'a tıkladığım an Facebook'un giriş sayfası geliyor ve orada 6-7 saniye kadar donuyor. Var mıdır bunun bir çözümü ?

bendede int. explorerde aynı sorun vardı çözemedim hala ama şu an crome kullanıyorum facede sıkıntı yok. Yeniden yükle crome u

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

bana da aynısı olmustu ben aldırmadım hesabımı hacklemısler. neyse kurtardım hesabımı hesabıma baglı maıl adresımı degıstırdım maılden bulasmıs format attım temız bır kurulum yaptım sorunum cozuldu.. sadece face deydı chrmla acıyrdum kıtlnıyordu ıe explorer ıle acıyordum 7-8 sn sonra kıtlenıyordu...

Hesabın hacklenmesiyle pc'nin donmasının ne gibi bir alakası olabilir ?

• quote:

quote:

Bilgisayarımı hacklediler desen anlarım da Facebook hesabının hacklenmesi bağımsız birşey.

Chrome'un Flash ile bir sorunu var ama çözemedim hala, onu da çözseler açık ara birinci olacak ama Flash ve Shockwawe yüzünden kullanıcı kaybediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

quote:

quote:

Bilgisayarımı hacklediler desen anlarım da Facebook hesabının hacklenmesi bağımsız birşey.

Chrome'un Flash ile bir sorunu var ama çözemedim hala, onu da çözseler açık ara birinci olacak ama Flash ve Shockwawe yüzünden kullanıcı kaybediyor..

Alıntıları Göster
    bende de oluyor baya baya donuyor sadece chrome değil tüm pc

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

bende de oluyor baya baya donuyor sadece chrome değil tüm pc

Alıntıları Göster
    Chrome'dan vazgeçemeyenler yandex browserı deneyebilirler.

dipnot: ona da laf etmeyin, hiç bir farkı yok ikisinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkerland

Chrome'dan vazgeçemeyenler yandex browserı deneyebilirler.

dipnot: ona da laf etmeyin, hiç bir farkı yok ikisinin.

Birde Yandex Browser'ı deneyelim bakalım.

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.