Şimdi Ara

sadece facebookta donma sorunu-KESIN COZUM GELDI- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
65.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aynı sorun şu anda bendede var sorun tarayıcıda deil hepsını denedım eklentılerın hepsını devre dısı bıraktım yıne olmadı ccleanerden seri olarak bır suru tarama yaptım antivirusten taramalar yaptım olmadı ccleanerı bastan yukledım olmadı.En sonunda iki saat internetten araştırma yaptım ama boşa bence sorun geçici bu arada java flashplayer falan hepsıde guncel beklemekten başka çare yok.Çözümü bulan cevabı yazarsa sevinirim.
  • Aynı sorun bendede var ne yaptıysam düzelmedi.Facebook'a girerken arada 10 sn ye kadar donuyor sonra açılıyor bilgisayar.Giriş yapmaya çekinir oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama bilgisayarda Facebook'a girdiğim zaman donma oluyor. Mesela Google'dan Facebook'a tıkladığım an Facebook'un giriş sayfası geliyor ve orada 6-7 saniye kadar donuyor. Var mıdır bunun bir çözümü ?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse yönetici arkadaşlarımız konuyu gerekli yere taşısınlar .

Arkadaşlar hala aynı sorunu yaşıyorum nedir bunun sebebi?

Ccleaner ile temizlik yaptım ama sonuç değişmedi. Ayrıca sadece ilk girişte oluyor. Sonra kapatıp açsam da birşey olmuyor. Nedir sebebi yokmu bilen?

EDİT: Arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte sorunu çözdüm sanırım. PC'de w7 kurulu iken Chrome'da donma olayını yaşıyordum. w8 geçtim ve şuan bir sıkıntım yok. Sanırım bilgisayara giren bir virüs sebebi ile yaşıyoruz bu sorunu. Bu arada her ne kadar yavaş deseler de -bende öyle sanıyordum- her zaman İE kullanılmalı. Şuan İE kullanıyorum herhangi bir sorunum yok. Format atmayı bir deneyin isterseniz.

IE 10 chrome dan daha hızlıdır. IE candır

• Aynı sorun bende de var. Yok mu arkadaş bunun çözümünü bilen biri?
  • Bende de vardı bu sorun onla alakası var mı kesin bilmiyorum ama ben advanced system care ultimatele tam bilgisayar taraması yaptıydım 7 tane virus bulduydu sonra geçtiydi bir deneyin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun düzeldi mi? Şu anda donma yapmıyor bende, Chrome güncellemeleriyle bir ilgisi olabilir.
  • Bende 3-4 haftadır takılma, donma olmuyor. Kendiliğinden düzeldi.
  • Bir face icin format mi atilir la girmem daha iyi

• bende de var bu sorun.açılışta akamaihd.net denen bir yere bağlanmaya çalışırken oluyor.
  • Bende de oluyor bu
  • Mozilla firefox deneyin bence
  • arkdaşlar sorunu hala devam eden arkdaşlar var ben söyle bir şey denedim önce ıplerini ele verin dns güncel olsun adobe flas player güncelleyin
    çrezler silin

208.67.222.222

208.67.220.220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkemal12 -- 4 Ağustos 2013; 14:03:10 >
  • Yaw arkadaş bilende çözüm için yorum yazıyor bilmeyende sadece facebookta oluyor hemen hemen tüm tarayıcılarda sadece pc ilk açılışta yapıyor bunu sonraki facebook girişlerinde sorun yok..Hatta ben pc yi açtıktan sonra erken mi davranıyorum diye yarım saat sonra denedim facebooka girmeyi gene dondu namussuz
    Allah rızası için bilen bir arkadaş çözüm üretsin yaw artık öğrenilmiş çaresizlik oldu bende bilgisayarı açtığımda aklımdan facebooka girmek geçerse erteliyorum yaw gene pc kilitlenecek diye ne zaman kilitlemeye kendimi hazır hissedrsem o zaman facebook açıyorum
    Ben sınırlı bilgimle flash playerden ya da facebook ilk ram yüklemesinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum crome tamamen temizledim kaldırdım kurdum aynı gene..Bir facebook içinde reset atmam atsam yine aynı olacak biliyorum çünkü bazen kendi kendine düzeliyor....

• arkadaşalar çözümü buldum galiba öncelikle ALINTI ancak nerden baktım hatırlamıyorum...
    Ben çalıştıra msconfig yazıp ilk açılış programları arasına bakınca facebook mesenger ya da facebook güncelleme falan yoktu
    facebooka girip sağ alttaki sohbet kısmından facebook mesenger indirip kurdum (daha önce yüklü değildi kullanmıyordum)
    facebook mesengeri kurunca ilk açılış programları arsına facebook mesenger ve facebook güncelleme geldi
    facebook mesengerin tikini kaldırıp güncellemeyi işaretli bıraktım bilgisayarı yeniden başlatıp faceye daldım çözüm oldu inşallah gene donmaz
    yarın bir test daha yapacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvrm155 -- 19 Ağustos 2013; 23:05:24 >
  • Beyler sorunun çözümünü buldum C:\Windows\System32\Drivers\etc dizinine girin oradaki hosts dosyasına çift tıklatın not defteri ile açın içindeki her şeyi silin sonra şunları yazın;

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
    # 127.0.0.1 localhost
    # ::1 localhost

Bunları yazdıktan sonra kapatın ve kaydet deyin masaüstünü seçin,sonra masaüstüne gelen hosts.txt dosyasına sağ tıklatıp arşive ekle deyin tamam ı tıklayın,yeni bir winrar dosyası gelecek onu açın içindeki hosts.txt dosyasına tıklayıp f2 ye basın sonundaki .txt yi silin ve kaydedin,sonra bunu masaüstüne çıkarın sonra C:\Windows\System32\Drivers\etc dizinindeki hosts dosyası ile değiştirin olay çözülmüştür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illu928 -- 6 Eylül 2013; 14:42:57 >

• kesin çözüm bulunabildi mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin35

kesin çözüm bulunabildi mi acaba ?

benim yazdığım kendi bilgisayarımda kesin çözüm oldu
  • Yandex Browser chromedan farkı yok zaten kolay alışırsın şuan chrome'un yüzüne bakmıyorum.Birde flash player eklentilerinden bi tanesini devre dışı bırak da dene komple devre dışı bırakma ccleaner kullan komple temizlet bakalım geçmişim çerezler falan
  • arkadaşlar sadece kısa süreli donma olsa yine iyi.2-3 saniye kadar masa üstünü gösteriyor bilgisayar sonra kendiliğinden tarayıcıya geri dönüp facebook sayfasını açıyor.o sürede ne fare oynuyor ne klavye.
  • Chorome de iken faceden cikis yada x ile kapatma yaptigimda her daim donuyordu pc de sorun var zannediyordum mozillada asla olmuyor on saniye kdr sonuyor her daim.yanliz bir kerw donma olduktan sonra yeni oturum acilana kadar olmuyor baska pcde de denedim evet aynen gecerli hatta denedigim pc chorome yuzunden goctu diyebilirim..mozilla yada ie yek cozum ..sebebini bilenden ziyade choromey karsi bi saldiri olmasin dunya genelinde var mi bu konularla ilgilenen birisi..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.