Şimdi Ara

sadece facebookta donma sorunu-KESIN COZUM GELDI- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
4
Favori
65.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: illu928

Beyler sorunun çözümünü buldum C:\Windows\System32\Drivers\etc dizinine girin oradaki hosts dosyasına çift tıklatın not defteri ile açın içindeki her şeyi silin sonra şunları yazın;

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
    # 127.0.0.1 localhost
    # ::1 localhost

Bunları yazdıktan sonra kapatın ve kaydet deyin masaüstünü seçin,sonra masaüstüne gelen hosts.txt dosyasına sağ tıklatıp arşive ekle deyin tamam ı tıklayın,yeni bir winrar dosyası gelecek onu açın içindeki hosts.txt dosyasına tıklayıp f2 ye basın sonundaki .txt yi silin ve kaydedin,sonra bunu masaüstüne çıkarın sonra C:\Windows\System32\Drivers\etc dizinindeki hosts dosyası ile değiştirin olay çözülmüştür :)

teşekkürler sorun çözüldü

• bu konuda yalnız değilmişim :oo ben her tarayıcıyı denedim yinede donuyo arada :( kapatıp açıyorum tek çözüm.
  • Allah razı olsun arkadaşım %100 kesin çözüm sağladı.
  • quote:

Beyler sorunun çözümünü buldum C:\Windows\System32\Drivers\etc dizinine girin oradaki hosts dosyasına çift tıklatın not defteri ile açın içindeki her şeyi silin sonra şunları yazın;

#
    #
    # space.
    #
    #
    # For example:
    #

# 127.0.0.1 localhost

Bunları yazdıktan sonra kapatın ve kaydet deyin masaüstünü seçin,sonra masaüstüne gelen hosts.txt dosyasına sağ tıklatıp arşive ekle deyin tamam ı tıklayın,yeni bir winrar dosyası gelecek onu açın içindeki hosts.txt dosyasına tıklayıp f2 ye basın sonundaki .txt yi silin ve kaydedin,sonra bunu masaüstüne çıkarın sonra C:\Windows\System32\Drivers\etc dizinindeki hosts dosyası ile değiştirin olay çözülmüştür :)

Benim pc her facebbook a tıkladığımda yaklaşık 2 dk donuyordu. Allah razı olsun kardeşim %100 çözüm sağlamıştı ama Pc yi kapatıp açınca hosts dosyası eski halini alıyor ve sorun devam ediyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larose43 -- 7 Ekim 2013; 20:07:46 >

• Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Çözümü burada bulamayınca yabancı kaynaklarda da bir arama yaptım, ve sanırım sonunda buldum!!!!!!!! O sitede yazılanın Türkçe mealini veriyorum:

Sorun adobe flash'ın çift yüklenmesi ile ilgili.
    1. Adres çubuğuna about:plugins yazın
    2. Enter'a bastıktan sonra chrome'a yüklenmiş olan plugin lerin bir listesini göreceksiniz. Flash yazan kısıma bakın ve sayfanın sağ üst tarafındaki [+] işaretine tıklayarak detayları görün
    3. (Flash sekmesi altında iki farklı yükleme varsa) Chrome içerisindeki dahili flash uygulamasını "disable" a tıklayarak durdurun. Burada dikkat etmeniz gereken Flash'ın esas yüklemesini değil, chrome içerisindeki application klasöründeki eklentiyi durduracaksınız. (Örn: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\... )

Bu benim sorunumu çözdü. Umarım size de yardımcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: larose43

quote:

#
    #
    # space.
    #
    #
    # For example:
    #

# 127.0.0.1 localhost

Benim pc her facebbook a tıkladığımda yaklaşık 2 dk donuyordu. Allah razı olsun kardeşim %100 çözüm sağlamıştı ama Pc yi kapatıp açınca hosts dosyası eski halini alıyor ve sorun devam ediyor :(

hocam o zaman alakalı bir net programı aracılığıyla sürekli hosts dosyası değiştiriliyordur ki bu da mevcut yazılımlarınızdan birinden kaynaklıdır. Ben de host dosyasına erişen program advanced system care diye görünüyordu yeniden yükleyince host dosyası stabil hale geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: brucellae

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Çözümü burada bulamayınca yabancı kaynaklarda da bir arama yaptım, ve sanırım sonunda buldum!!!!!!!! O sitede yazılanın Türkçe mealini veriyorum:

Sorun adobe flash'ın çift yüklenmesi ile ilgili.
    1. Adres çubuğuna about:plugins yazın
    2. Enter'a bastıktan sonra chrome'a yüklenmiş olan plugin lerin bir listesini göreceksiniz. Flash yazan kısıma bakın ve sayfanın sağ üst tarafındaki [+] işaretine tıklayarak detayları görün
    3. (Flash sekmesi altında iki farklı yükleme varsa) Chrome içerisindeki dahili flash uygulamasını "disable" a tıklayarak durdurun. Burada dikkat etmeniz gereken Flash'ın esas yüklemesini değil, chrome içerisindeki application klasöründeki eklentiyi durduracaksınız. (Örn: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\... )

Bu benim sorunumu çözdü. Umarım size de yardımcı olur.

Aynı sorun bende de vardı dediklerinizi uyguladım sorun ortadan kalktı. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.