Şimdi Ara

sadece facebookta donma sorunu-KESIN COZUM GELDI- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
65.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ycp322

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama bilgisayarda Facebook'a girdiğim zaman donma oluyor. Mesela Google'dan Facebook'a tıkladığım an Facebook'un giriş sayfası geliyor ve orada 6-7 saniye kadar donuyor. Var mıdır bunun bir çözümü ?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse yönetici arkadaşlarımız konuyu gerekli yere taşısınlar .

Arkadaşlar hala aynı sorunu yaşıyorum nedir bunun sebebi?

Ccleaner ile temizlik yaptım ama sonuç değişmedi. Ayrıca sadece ilk girişte oluyor. Sonra kapatıp açsam da birşey olmuyor. Nedir sebebi yokmu bilen?

bana da aynısı olmustu ben aldırmadım hesabımı hacklemısler. neyse kurtardım hesabımı hesabıma baglı maıl adresımı degıstırdım maılden bulasmıs format attım temız bır kurulum yaptım sorunum cozuldu.. sadece face deydı chrmla acıyrdum kıtlnıyordu ıe explorer ıle acıyordum 7-8 sn sonra kıtlenıyordu...

Bilgisayarımı hacklediler desen anlarım da Facebook hesabının hacklenmesi bağımsız birşey.

Chrome'un Flash ile bir sorunu var ama çözemedim hala, onu da çözseler açık ara birinci olacak ama Flash ve Shockwawe yüzünden kullanıcı kaybediyor..

ok facenı hackleseler durum zaten farklı bılıyorum bunu fakat benım sana onerdıgım sey zaten bununla ılgılıydı sen farketmeden facen acıkken sayfanın herhangı bır yerınde bırı paylasmıs gıbı fakat kımlıksız bırkac cınsel goruntu oluyor veya cınsele yakın. bunlar da flashı mahvedıyor. bende chrome kullanıyorum aynı anda 50 ye yakın sayfa acıyorum bazen tasarım sırasında kontrol amaclı flash ı tas gıbı cokme yasatmıyor.

• Arkadaşlar bende 2 hafta böyle bir sorun olmuştu tam facebook'a giriyorum donuyordu şimdi geçti nasıl oldu bende bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkerland

Chrome'dan vazgeçemeyenler yandex browserı deneyebilirler.

dipnot: ona da laf etmeyin, hiç bir farkı yok ikisinin.

Hocam dediğiniz gibi ikisinin arasında hiç bir fark yok. Hatta Yandex 1 adım önde fakat bu donma olayı Yandexte de oldu. Hemde ilk açışta
  • Google Chrome, Chromium ve Yandex Browser denedim ama fayda etmedi, donma sorunu hepsinde oldu. Bilgisayarı açtığımda Facebook'a ilk girişte oluyor daha sonraki girişlerde bir sorun olmuyor. Arka planda şarkı çalıyorsa çalmaya devam ediyor ama fareyi hareket ettiremiyorum, bir süre sonra normale dönüyor bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Google Chrome, Chromium ve Yandex Browser denedim ama fayda etmedi, donma sorunu hepsinde oldu. Bilgisayarı açtığımda Facebook'a ilk girişte oluyor daha sonraki girişlerde bir sorun olmuyor. Arka planda şarkı çalıyorsa çalmaya devam ediyor ama fareyi hareket ettiremiyorum, bir süre sonra normale dönüyor bilgisayar.

Son 1 haftadır aynı problem bende de başladı rootkit filan olabilir ama görünüşte başka bir sorunda yok ilginç.
  • Oncelikle Windows 7 kullaniyorsaniz ''Microsoft Security Essentials'' virus programi kurun pc nizdeki sorun virus yada malware den kaynaklaniyor kesinlikle yakalayacaktir.Internet Tarayıcısı olarak hemen hemen hepsini denemiş biri olarak tavsiyem ''Pale Moon'' dur Fire Fox yapisi uzerine yapilmıştır ama FireFox dan çok daha iyi bir browserdir.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende var ve aynen arkadaşların belirttiği gibi.
    herhangi bi tarayıcıdan giriyorum müzik falan çalıyorsa çalmaya devam ediyor fakat pc yi 10 sn falan kullanmamıyorum.
    Virüs böyle bi soruna sebep olabilir mi bilemedim. sadece facebook ana sayfasına ilk girişte oluyor. Sonraki girişlerde takılma donma olmuyor.
    Sadece Facebook ana sayfası için bu durum söz konusu ve anladığım kadarıyla çözüm bulabilen yok. Çok kişide de yok bu sorun galiba.
  • chrome ayarlarından gelişmişin içinden içeriklerden eklentilerin otamatik yürütülmesini devre dışı bırak.Sorunun devam ederse ram sıkıntısı.(ramin etkin kullanılıyordur )

Ayrıca idm gibi içerik denetleyiciler en cok chromu kitlemektedir.Kontrol et.
    Google arka planda da çalışır.Arka plan uygulamaları kontrol et.
  • aynı sıkıntı bende de vardı çalıştır>msconfig>başlangıç dan google update gibi bişey vardı onu kaldırdım sıkıntı çözüldü bi deneyin hocam
  • ilk açtığında ilk açıştır yavaştır pc onu önbelleğe alır. bundan sonraki pc yi kapatmadan önceki açışlarında önbelleğe kayıt ettiği için daha hızlı açar.
  • sorun bende de var sıkıcı bir sorun
  • Chrome'da olan bir durum bu. Sadece Windows açıldığı ilk dakikalarda Facebook'a girmeye çalışınca oluyor. Daha önce yoktu, birkaç haftadır yaşıyorum bu durumu. Çözümünü bulamadım. :/
  • şuanki en hızlı tarayıcı i.explorer 10, laf falan atmışssınız da :)

silip temizlik yapıp sonra kurman iyi olur chrome'u. Eklentilerle de alakalı olabilir. Facebook un eklentileri de keza.
  • Aynı sorun bende de var ama tarayıcı farklı.
    Ben opera kullanıyorum ve bilgisayarı açıp ilk kez facebooka girmeye çalıştığımda aynen dediğin gibi donma oluyor tabi sonraki açılışlarda bu sorun ortadan kalkıyor.
    Aynı olayı chrome ile denedim.O gayet hızlı, ilk açılışta hiç takılmadan açılıyor.Ama ben operaya alıştım sürekli opera kullanıyorum, opera da bunun çözümü nedir acaba.
  • Aynı Sorun Bendede war sorun aynı

Eklenti : 0

Antivirüs : Devre Dışı

Sık Sık Olmuyor Bazen Bazen

Opera Deniyorum
  • Google Chrome'da ne yaparsam yapayım sorunu çözemedim, facebook'un sitesine ilk girişte bilgisayar donuyor daha sonraki girişlerde sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 6 Mayıs 2013; 15:49:44 >
  • Up

Aynı sorun bende de 2-3 haftadır başgösterdi.

Facebook açınca herşey doonuyor 15-20 saniye.
  • bendede aynı sorun var up
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

firefox kullandım olay çözüldü
  • tarayıcıda sorun değil bendede aynı durum var önbellekte facebook olmadığında ilk girşte donuyor hangi tarayıcı olursa olsun fark etmiyor yetkili bir kişi lazım bize :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.