BU memlekkette saçma saçma mail atmayı seven ne kadar insan var yahu. İnanılır gibi değil..
Eğer aradığınız kişiye ulaşılamıyorsa belli bir yerden sonra artık TELEKOM Bir çok dünya ülkesinde uygulanan sistemi uyguluyor ve sesli mesaj bırakabileceğimizi söylüyor..
Bu anons geldiğinde kontör düşüşü BAŞLAMIYOR..
Sinyalden sonra normal tarife üzerinden atmaya başlıyor!
normal kontürde sadece mesaj bırakırken düşüyor. telesektreter mesajı dinlerken kontür düşmüyor.
ben türk telekom bayi sahibiyim ve satış yöneticimizin konu ile ilgili atmış olduğu maili paylaşıyorum
Merhaba, TT telesekreter servisi ile ilgili mail gruplarında hatalı bilgilendirme içeren mailler dolaşıyordu, doğru açıklama ve detaylar aşağıdaki gibidir. Bilgilerinize.
Kasım ayından bu yana yerinde olmayan abonelerin Türk Telekom Tele sekreter sistemine yönlendirilmesi işlemine başladık ve İzmir ile Bölgemizdeki toplam 1.500.000 aboneye bu özelliği verdik.Amaç evlerinde telesekreter olmayan abonelere hizmet ve arayanın çağrısının sonlanmasıdır. Dolaşan maildeki rakam tamamen asılsızdır. Şöyle ki aradığınız numara şehiriçi ise 60 saniyede bir 0.7 kuruştur.Şehirlerarası aramalarda ise 50,5 sn de 0,7 kuruş(vergiler hariç) dur. Dolayısıyla İzmir- İzmir aramasında 5 ringden sonra Telesekretere çok uzun konuşsanız bile 5 milyonu bulduramazsınız. Türk Telekom da hiçbir Anons ücretli değildir.Ücretlendirme de eğer siz mesaj bırakacaksanız o zaman başlayacaktır. Bu mesajda max 20-30 saniyedir. Dolayısıyla tarafınıza ücret sadece 0,7 kuruş olacaktır.Rakip firmaların kasıtlı olarak çıkardıkları bu tür dedikodulara kesinlikle inanılmaması gerekmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: ibozi
ben türk telekom bayi sahibiyim ve satış yöneticimizin konu ile ilgili atmış olduğu maili paylaşıyorum
Merhaba, TT telesekreter servisi ile ilgili mail gruplarında hatalı bilgilendirme içeren mailler dolaşıyordu, doğru açıklama ve detaylar aşağıdaki gibidir. Bilgilerinize.
Kasım ayından bu yana yerinde olmayan abonelerin Türk Telekom Tele sekreter sistemine yönlendirilmesi işlemine başladık ve İzmir ile Bölgemizdeki toplam 1.500.000 aboneye bu özelliği verdik.Amaç evlerinde telesekreter olmayan abonelere hizmet ve arayanın çağrısının sonlanmasıdır. Dolaşan maildeki rakam tamamen asılsızdır. Şöyle ki aradığınız numara şehiriçi ise 60 saniyede bir 0.7 kuruştur.Şehirlerarası aramalarda ise 50,5 sn de 0,7 kuruş(vergiler hariç) dur. Dolayısıyla İzmir- İzmir aramasında 5 ringden sonra Telesekretere çok uzun konuşsanız bile 5 milyonu bulduramazsınız. Türk Telekom da hiçbir Anons ücretli değildir.Ücretlendirme de eğer siz mesaj bırakacaksanız o zaman başlayacaktır. Bu mesajda max 20-30 saniyedir. Dolayısıyla tarafınıza ücret sadece 0,7 kuruş olacaktır.Rakip firmaların kasıtlı olarak çıkardıkları bu tür dedikodulara kesinlikle inanılmaması gerekmektedir.
Cevabınız için cok tesekkurler benım bı sorum olcak ıstanbulda sıstem nasıl kayıt olmak gerekıyor mu yoksa sımdılık ızmırde mı basladı ben bu maıl gelene kadar boyle sıstemden haberım yoktu sıteyı ınceledım ama pek anlayamadım en aznından bu sayede duymayan varsa onlarda ogrenmıs olur.
Eğer sizinde telefonunuz bu özellikte ise ve istemiyorsanız #22# tuşlayarak iptal edebilirsiniz. Böylece sizi arayan telesekreter ile karşılaşmaz, sinir olmaz ve %99.9 cep telefonunuz olduğundan size cebinizden ulaşır. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: omegama
evet,var ama 5 tl abartılı bir fiyatlandırma olmuş... normal kontör düşüyor ev telefonunuzdan karşı tarafa mesaj bırakırken...