Şimdi Ara

Aranızda nokia 3230 kapağı değiştiren varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba aranızda daha önce nokia 3230 kapağı değiştirmiş olan varmı bu işi kendim halletmek istiyorumn ve hertürlü tornavida takımım var,alt vidaları söktüm ama kapağın tamamını ayırmayı bir türlü beceremedim nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• ben değiştirdim boyası çabuk gidiyor kötü
  • Ben söktüm ama tam eziyet. Alışınca kolay oluyor gerçi. Tarif edebildiğim kadar edicem:
    1-Ekranın üstündeki ayrım yerinden ince uçlu düz tornavida (sert plastik olursa daha iyi çizilmez) ile üst kısmı ayır.
    2-Üst kısmın arkasında kalan 2 vidayı ve pil kapağının altındaki 2 vidayı sök. Bu sayede ön kısmı tuş takımı ile beraber gövdeden ayrılmış oluyor.
    3-Ekranın üzerinden çıkan turuncu renkli bir film var. Onunun karta bağlı olan kısmından tutup hafifçe yukarıya çekip çıkar.
    4-Ekranı çıkardıktan sonra ekranın altında gizli 4 yada 5 vida çıkacak tam hatırlamıyorum. Onları da sök.
    5-Ekranın alt kısmında kalan kart üzerindeki vidaları da söktükten sonra 3230'un tam anlamıyla ayrılmış oluyor.

Uyarı:
    -Vidaları karıştırma
    -Kasayı toplarken vidaları fazla sıkma. Kasaya zarar verirsin.
    -Ekranın üzerindeki kısmı takarken önce ekran tarafında kalan tırnakları geçir, ondan sonra arka kısımda kalan kısmı oturt.
    -Ekranın üzerindeki kısmı takmadan tüm tuş takımını kontrol el. Basmama problemi oluyor. Tekrar kapağı çıkarmak zorunda kalma.
    -Kapağı komple değiştireceksen eğer, eski kapaktaki mikrofon, titreşim motoru, bas konuş tuşu gibi parçaları yeni kapağa monte etmeyi unutma.
    -En önemlisi mümkün olduğunca elektronik aksama çıplak elle değmemeye özen göster.

• Kapak orjinal değilse hiç bulaşma
  • geç kaldın

çoook kızdım
    asla

quote:

Orjinalden alıntı: cªn

Kapak orjinal değilse hiç bulaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.