aranızda ücretsiz web sitw yayınlamayı bilen varmı
bilen birisi varsa gercekten iyi olur,cunku ben de bilmek istiyorum.
Direk ücretsiz yok.Yani Domain alman gerekiyor. Yaklaşık olarak 5 $ civarı. Sonra ücretsiz host alanı veren siteler var. Oradan yayımlayabilirsin.
Eğer çok yüklü bi site değilse...
Öncelikle Web Sayfani Hangi Dille Yapiyorsun Onu ÖqreneLim
ASP ise : Http://www.1Asphost.com Kullanabilirsin Html İse : Http://Mysite.Mynet.com Bunlar İşini Görür Ücretsiz Domainde İstersen Http://www.Yonlendir.com Vewww.Tr.Cx YeterLidir
Umarım İşini Görür
bunlar mı yaayın lıyomuşş ücretsiz
artıkwww.kayyo.com vvar bedava mysql ve php host veriyo ama domaini sen alacaksın ve kayıt olurken kendi domainini oraya yazacaksın
ama benim için farketmez domain diosan isminiz.kayyo.com diye siteniz de olabilir...
free hostinglerde 50 mb boş alan veriyorlar ve biraz zaman geçtikten sonra heryer reklamm koymaya başlıyorlar.free hostin önce üyelik
www.somee.com gir ücretsiz domain al ama yazdın sıte boyle goruntulenıyor meselawww.hotmail.somee.com gibi yanı comdan once somee yazılması lazım ve asp,aspnet access verı tabanlarını desteklıyor hadıyın eyvallah yardım ıstersenız tolgasonmez87@hotmail.com msn adresım ;)
funpic.de ye bakın
ücretsiz site yayınlayabilirsiniz ancak tavsiye etmem ücretli olsun basınız agrımasın oyle cok bi para da tutmaz tahminimce ama iyice bilginiz yoksa ftp falan ugrasmadan once biraz arstırma yapınız sonra site acarsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme