Şimdi Ara

Arapça veya farsça yazı yazabilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım annesi için dövme yaptırmak istiyormuş, iyiki varsın anne yazdıracak. Ve bunu arap alfabesiyle yazmak istiyor o yüzden elinde bir resim olması lazım bende bir dh ye danışayım dedim

• Çeviri varsa yazabilirim ama çeviri olsa zaten kendiniz yazardınız di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

فشلاطنط لاطمطغخقعة نشقيثسطة ءي

ziyaaa
  • Arapça veya farsça yazı

Aha bak yazdım

• [size=3]جيد أن يكون لك، أمي

Edit: Foruma arapça alfabe tam yazılmıyor hata veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun A. -- 6 Ekim 2012; 13:34:33 >
  • çok teşekkür ederim
  • bende sol koluma "iyi ki varsın baba", sağ koluma da "iyi ki varsın anne" yazdırmayı düşünüyorum ikisi de dirsekten bileğe kadar gidecek dövme kaça patlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

bende sol koluma "iyi ki varsın baba", sağ koluma da "iyi ki varsın anne" yazdırmayı düşünüyorum ikisi de dirsekten bileğe kadar gidecek dövme kaça patlar acaba?

Dövmeciler bu tür vakalara genelde karşı çıkıyorlar ve yapmayı reddediyorlar. Daha mantıklı bir dövme yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun A.

quote:

bende sol koluma "iyi ki varsın baba", sağ koluma da "iyi ki varsın anne" yazdırmayı düşünüyorum ikisi de dirsekten bileğe kadar gidecek dövme kaça patlar acaba?

Dövmeciler bu tür vakalara genelde karşı çıkıyorlar ve yapmayı reddediyorlar. Daha mantıklı bir dövme yaptır.

neden acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun A.

quote:

neden acaba?

Anlamsız geldiği için. Gerekirse o dövmeyi yaptıracak kişiye 1 saat terapi uyguluyorlar. Tabii bu işi 'sadece ticari amaçla' yapan şahıslar uygulamıyor, istediğin dövmeyi hemen yaparlar ancak gerçekten bu işe gönül vermiş kişiler bu tür dövmelere işte iyi ki varsın anne baba, sevgilisinin ismini vs. kesinlikle karşılar ve yapmıyorlar..

•  Arapça veya farsça yazı yazabilen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.