Şimdi Ara

Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
13
Favori
87.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

%100 Havas ilminde Vefk'dir. bazı insanlar kötülükler musallat olmasın diye yazdırıyorlar..

+1 Hocam Vefk olmalı zira ortadaki daire cennetül esma ve ayetül kürsü yazıyor.
    Sakın diğerlerini dinleyip yakma iyi yada kötü böyle şeyleri yakmak musallat eder başına..

Aldığın kişiye geri ver sen en iyisi onları.

4.resimde daire arkadaşın dediği gibi cennetül esma dairesi ,arapça bilenler okuyabilir , resmin başında "hazihi cennetül esmai diye bir yazı başlıyor
    http://www.havasulesrar.com/vefk_pages.aspx?vi=70

Alıntıları Göster
    hocam koyduğun resimlerden ilkini inceledim.Bu resimde en başta sağ tarafta adam fatihayı yazmış, sonra ihlas suresi sonra felak suresi sonra nas suresi sonra salli barik dualarını yazmış.Çizdiği karelerde sayılar var.İnternetten arapça sayılara bakarsanız her karede hangi sayıyı yazdığını rahatlıkla anlarsınız.İlk karalerin altında kureyş suresi var.Sol tarafa geçtiğimizde peygamberimize(S.A.V) salavat getiriyor sonra yine karalerin içinde sayılar var.Bu karenin altında Abdurrahman diye birine dua ediliyor galiba.Tam okuyamadım.devamlarında yine kareler ve dualar var.Arapça okuyabiliyorum ama anlamlarını pek bilmiyorum duaların.
    devamını incelemeye vakit bulursam açıklarım.Son kağıdı da inceledim.En başta yine besmele ve fatiha suresi yazılmış ama karalerin içindekini tam okuyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 29 Eylül 2013; 17:19:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdrygn11

Yorumlara bak Yaw dua ve büyü dışında başka bişey olamaz mı ? Matematik notu fizik notu ve ya bi fıkra olamaz mı ? Bi bitmediniz , arapça da normal bi dil

içinde bismillah ve şeytan geçen matematik notu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Bu mesaj silindi.
    Hocam sakin ol bi yere sormadım henüz kagıtları da başkasına verdim üstümden yük kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerfectBlue

quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Verdiğiniz siteyle ilgilencem şimdi, teşekkürler.

Doğru bölümü bul ve oraya at,ama orası daha yoğundur .

Eskiden lahuti diye bir site vardı estanbula taşıdı her şeyini,orda anında cevap alırdın ama hayırlısı bişey çıkmaz inşallah.

hocam bide gnoxis diye bir site var orayada yaz istersen ama pek hayırlı birşey olduğunu düşünmüyorum şahsen

Alıntıları Göster
    Birşey olursa bana mesaj yaz ben çok supernatural izledim

• hocam ablama sordum la ilahe ilallah besmele allah yok yada allah tan başka ilah yoktur gibi birşey yazıyor dua yazan biri niye yuvarlak yazar orasını bilemicem ben yarın okuldaki din hocasına bir sorayım. Yalnız büyü olma ihtimali benim bildiğim büyü elle yazılır bu kağıt çıktı alınmış belli.
  • quote:

quote:

quote:

Eskiden lahuti diye bir site vardı estanbula taşıdı her şeyini,orda anında cevap alırdın ama hayırlısı bişey çıkmaz inşallah.

hocam bide gnoxis diye bir site var orayada yaz istersen ama pek hayırlı birşey olduğunu düşünmüyorum şahsen

Alıntıları Göster
    ne büyüsü sallamayın her arapça yazı büyümü olacak,şimdi bunlar arapça kullanım kılavuzunu görseler "abdetsiz elleme çarpılırsın,büyü vardır bırak" derler.Ayrıca belirtmek isterim ki hiç kimse dilediğim kimseyi büyü ile perişan ederim, dilediğimi de kurtarır, iyi ederim!? diyemez. Allah hiçbir kuluna böyle kesin bir salahiyet vermemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freak Me Out

quote:

Yorumlara bak Yaw dua ve büyü dışında başka bişey olamaz mı ? Matematik notu fizik notu ve ya bi fıkra olamaz mı ? Bi bitmediniz , arapça da normal bi dil

Yok , benim sözüm bilipte konuşanlara değil ,arapça bilmeden yorumlayanlara söyledim millet alışmış hemen arapça bir yazı görünce hemen dua , büyü nedir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendisaydayadayı

quote:

Orijinalden alıntı: Freak Me Out

quote:

Yok , benim sözüm bilipte konuşanlara değil ,arapça bilmeden yorumlayanlara söyledim millet alışmış hemen arapça bir yazı görünce hemen dua , büyü nedir bu

Alıntıları Göster
    bir hocaya göstermende fayda var ama zararlı bişey olduğu kanaatinde değilim zira bir yerde Allah celle celalüh yazıyor bir yerde de salavat yazıyor, kutuların içindeki işaretler rakamları temsil ediyor, yine de arapça bilen bir hocaya göster bence

• quote:

Orijinalden alıntı: kiro

bir hocaya göstermende fayda var ama zararlı bişey olduğu kanaatinde değilim zira bir yerde Allah celle celalüh yazıyor bir yerde de salavat yazıyor, kutuların içindeki işaretler rakamları temsil ediyor, yine de arapça bilen bir hocaya göster bence

Alıntıları Göster
    Direk bilen birine göster.

Bana da hediye bir çanta gelmişti. Bana hediye edene de başkası hediye etmiş. Neyse kullanacakken bir içine falan bakıyım dedim pis mi acaba diye. Bantla sıkı sıkı sarılmış kağıtlar buldum. Açmadan tanıdık bir Arapça hocasına gösterdim. Adam çok tırstı Hemen yok etmemiz lazım, ben yok ederim diye kaptı elimden yok etti. Denize atıcam diyordu ama bilmiyorum bir daha sormadım.

Millet nelerle uğraşıyor yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 29 Eylül 2013; 21:50:51 >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yukarıdaki Resimlerde yazılan VEFK çalışmasıdır.Önceki aracın sahibi hayr amaçlı korunma huzurluluk amaçlı yazılmış olabilir . Ayrıca VEFK kişiye göre hazırlanır.(Aracın önceki sahibine) aittir. Vefk Büyü değildir.

• Yırt gitsin kardeşim ya dert ettiğin şeye bak..

Not: Resimlerin bazıları sanki whiteboard üzerine çizilmiş gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Yaktım gitti zaten.
  • quote:

Yaktım gitti zaten.

Fıstıklı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönüşüm çemberi

• Büyü gibi şeyler Allah'ın işine karışmak değilmi, misal birine kötülük için büyü yaptın Allah neden buna mani olmuyor. Neden kullarının bile bile böyle saçmalıklar yüzünden hayatlarını kötü etkilemesine ses etmiyor.bu büyüyü yapanlar Allah`tan daha mı üstün. Bana çok saçma geliyor bu büyü işleri falan.

• sağ altta Allah lafzı var heralde dua

• Büyü gibi bisey hemen imha et zaten resmi elinde var.

• Eğer sizin için çok önemliyse Salı günü okuldaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenine gösterip sorabilirim ama böyle şeylere inanmayın.
    Tabi herkesin inancı kendinedir...

• Sonuç ne hocam çok merak ettim

• Bence büyü de değil dua zaten değil, üstelik şablon, liste falan var ders notu olabilir diye düsünüyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.