Şimdi Ara

Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
13
Favori
87.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendilerine bagladilar

Yukarda salavat var dua var diyen arkadaşlara inanma, bu hellülmüszelin büyüsüdür.Bunu bulman hayra alamet değil zira böyle büyüler ortalıkta bırakılmaz.İçeriğine gelecek olursak bunu yapan/yaptıran adam arabası için yaptırmış,bu araç er yada geç sahibine geri dönecek bu arabayı arka arkaya kaç kez sattığını düşünemiyorum iyi para kazanmıştır.Bu büyü yanındaki tüm cinleri arabanın içine toplar, cinler de arabayı sahibine geri götürür.

Orrros Portos Evladı ne güldüm lan

• quote:

Orijinalden alıntı: ready_35

Büyü olabileceğini düşünmüyorum.
    Birinci resmin sağ tarafında yukarıda arkadaşların dediği sureler yer alıyor. Birinci resmin sol tarafında ise (ki o bölümü ikinci resme büyüterek koymuşsunuz) salavatla başlamış, o rakamların neyin sembolü olduğunu bilmiyorum, iki şekil arasında, imam abdurrahman dedi ki her kim bunu yazarsa, taşırsa, suyunu içerse ve tam ihlasla inanırsa dilediği herşeye sahip olur yazıyor.
    İkinci resimde ikinci şeklin altında besmele ile başlayıp kurandan ayetler yazmış. Kuranın şifa olduğu, ona inanmayanların kalplerine mühür vurulduğu ve Allah sana bir iyilik dilerse bunun önüne kimsenin geçemeyeceği, bir musibet dilerse de bunu hiç kimsenin engelleyemeyeceği

Son resimde o dairenin üzerinde yazan bazı şeyleri bazı arkadaşlar yazmış. Yatay olarak besmeleyle başlayan ilk bölümde açıkça büyü yapanların asla kurtuluşa eremeyeceklerini söylemiş. Daire içinde Allahın isimleri yazılmış. O harfler, rakamlar şekiller neyi ifade ediyor bilmiyorum. Sadece okuyabildiklerimin türkçeye çevirileri yazdığım gibi.

Bu arada yazan kişinin hattı çok çok kötü.

O zaman buyu bozma muskalari diyebiliriz bunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler benim size tavsiyem aldiginiz ev araba dukkan vs icinde kare eski kagit seklinde arapca yazilar bi yerine gizlenmisse alin bi haci hocaya goturun sizden israrla onda kalmasini isterse de vermeyin ceviremiyorsada alin o kagidi yakin cunku basimiza gelen bir olay aldigimiz dukkandan hayir gormedik biz ve evinize falanda sokmayin benden demesi
    not ateistim boyle seylere inancim yok ama cevremdede cok duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Evlad-ı Osmanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Az çok arapça biliyorum, ilk ss de sağ üstte besmele ve fatiha suresi var, sol üstte salavat var, diğer kısımları tam anlamadım. İnceleyemedim ayrıntılı olarak da. Havas ilmi demişler, yani büyü falan değil gibi.

Nerelerdesiniz hocam görünmüyorsunuz pek

Konu dışına çok yazmıyorum şu sıralar, ama aşağı yukarı hergün buradayım. Daha çok vücut geliştirme bölümünde görürsün beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cp1369

Yıl olmuş 2013 hala büyü diyolar. :D :D :D

The bomb has been planted

Konu kilit.

Boşver kanka hala saçma sapan kitaba inanıyorlar takma biz müziğimizi açalım hobaa

sonra saygı bekleyin. nah size saygı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gangsters Paradise

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu kilit.

Boşver kanka hala saçma sapan kitaba inanıyorlar takma biz müziğimizi açalım hobaa

kitap saçma

• Ulan tırstım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

quote:

Orijinalden alıntı: Gangsters Paradise

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu kilit.

kitap saçma

sen sus köylü

• quote:

Orijinalden alıntı: PerfectBlue

quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Verdiğiniz siteyle ilgilencem şimdi, teşekkürler.

Doğru bölümü bul ve oraya at,ama orası daha yoğundur .

Eskiden lahuti diye bir site vardı estanbula taşıdı her şeyini,orda anında cevap alırdın ama hayırlısı bişey çıkmaz inşallah.

hocam bide gnoxis diye bir site var orayada yaz istersen ama pek hayırlı birşey olduğunu düşünmüyorum şahsen

Alıntıları Göster
    Dostum kısa ve net olarak söylüyorum ki büyü birde bu orjinal olan değildir eğer muska olsa yazının direk kendisini verir, vermeme sebebi yapan kişinin kendini sağlama almasıdır ^^

Not: 3 kağıtçılara gidip büyü yaptırmak isteyen gençlik eğer ki yazdıkları kagıtları size veriyorlarsa bilin ki yalan atıyorlardır, çünkü ifriti ve cinni büyülerde bunlar tersine cevirmek açılan kapıları kapatmak için her zaman lazım olur ve her zaman ilk önce çağıranı rahatsız ededer, eğer ki güçlü bir enerjiye sahipse daha sonra size musallat olurlar genelde tılsımlar ifrit büyüleri için kullanılır, ifritlerde adamı ağlatırlar

senlik bişi yok takma kafana ^^

Not2: Bu yazıların hepsini bu işlerle uğraşan işsiz güçsüz tarot kartlarıyla kız tavlamaya çalışan arkadaşım yazdırmıştır, bazen söyledikleri doğru çıktığıda olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.3GG

quote:

Orijinalden alıntı: kendilerine bagladilar

Yukarda salavat var dua var diyen arkadaşlara inanma, bu hellülmüszelin büyüsüdür.Bunu bulman hayra alamet değil zira böyle büyüler ortalıkta bırakılmaz.İçeriğine gelecek olursak bunu yapan/yaptıran adam arabası için yaptırmış,bu araç er yada geç sahibine geri dönecek bu arabayı arka arkaya kaç kez sattığını düşünemiyorum iyi para kazanmıştır.Bu büyü yanındaki tüm cinleri arabanın içine toplar, cinler de arabayı sahibine geri götürür.

dsadsasdadsdasdas

Alıntıları Göster
    önlerden alalım.

• Hoca almak isterse sakın verme tapu falan çıkar sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

quote:

quote:

Bu kenzul havas ilmine benziyor cidden hocaya gosterin

Kenzul havas ilmi ne?

kenzul havas büyü ilmi demek zaten.

konu sahibi sen Bi hocaya göster onu belki size de Bi zararı dokunabilir.

Büyü havas ilmini açıklamak için çok basit kalır. Kitap diyelim ona biz kenzul havas kitabından alınmış olabilir buyuyse. Sadece büyü yok ama o kitapta

İkizim Arapça bilir o büyü ilmi olarak açıklamıştı.

aytunç altındal konuk olduğu rv programının birinde havas ın Türkçe de 24 farklı anlama geldiğini söylemişti.

kitap büyü kitabı değil tamamen faydalı bilgiler varda ehil kitabı o. İlim sahibi olmayan koruması olmayan insana kotu niyetli cinlerin musallat olmasına sebep olabilir.

Ben quanttumun hikayesinden sonra biraz araştırmıştım bu konuları havas ilmiyle iyi kotu büyüler yapılabiliyormuş ayrıca ifrit çağırma kitabı olarak da kullanılıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Justinian

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kenzul havas ilmine benziyor cidden hocaya gosterin

Kenzul havas ilmi ne?

kenzul havas büyü ilmi demek zaten.

konu sahibi sen Bi hocaya göster onu belki size de Bi zararı dokunabilir.

Büyü havas ilmini açıklamak için çok basit kalır. Kitap diyelim ona biz kenzul havas kitabından alınmış olabilir buyuyse. Sadece büyü yok ama o kitapta

İkizim Arapça bilir o büyü ilmi olarak açıklamıştı.

aytunç altındal konuk olduğu rv programının birinde havas ın Türkçe de 24 farklı anlama geldiğini söylemişti.

kitap büyü kitabı değil tamamen faydalı bilgiler varda ehil kitabı o. İlim sahibi olmayan koruması olmayan insana kotu niyetli cinlerin musallat olmasına sebep olabilir.

Ben quanttumun hikayesinden sonra biraz araştırmıştım bu konuları havas ilmiyle iyi kotu büyüler yapılabiliyormuş ayrıca ifrit çağırma kitabı olarak da kullanılıyormuş

Alıntıları Göster
    sene olmuş 2013
    hala büyü müyü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Kardeş korkutmak istemem ama dabbenin yeni filmine gidenler olmuştur aynı kağıt ve işaretler gibi duruyor ben burdan korktum acil bir hocaya gitmende fayda var

beyler hatırladığım kadarıyla dabbenin yeni filmindede böyle bir sahne vardı hocanın evindedede buna benzer şeyler vardı kadın sormuştu kötülüklerden nazarlardan korunmak için falan demişti bunun dabbeyle ne ilgisi var diyenler olur film gerçeğe dayalı yapılmıştı.

Dabbeyi hazirlayanlar Arapca biliyormu acaba ? İyice sacmaladiniz

Arapcada bir alfabe. Neden Arapca yazi gorunce hemen buyu akliniza geliyor Latince olsa ne yapacaktin ?

büyü sadece arapcaya dayalı değildir belliki izlememişin dediğimi anlayamassın filmi izle sonra konuş filmin başlangıcında film gerçeğe dayalıdır diyor filme tutucaklar bilgisiz sokaktan buldukları adamı hoca diye koyucaklar mı ? filmdede böyle bir sahne vardı hoca açıklıyordu yok kötüklerden korunmak için yok nazar deymesin türüne göre değişir ama kesinlikle havvasla ilgili atıp tutmuyayım belki büyü değildir ama genelde onlar için yazılır bin bir türlü alem var sadece cine dayalı değil onları kullanarak yapılan şeyler gece gece bana yazdırdın bunları neyse fazla araştırmayın böyle konuları her şeyin fazlası zarar imlaya dikkat etmedim uykusuzum yatıcam az sonra

İzledim filmi gulmekten oldum. Bu kadar sacma yalanci bir film olamaz. Maalesef herseye inanan halkimizi korkutmaya calisiyorlar. Bilinc altlarina 'Arapca kotu buyu alfabesi' olarak empoze etmeye calisiyorlar. Maalesef inaniyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chcts1

sene olmuş 2013
    hala büyü müyü

Sene olmuş ikininonüç demeyi biliyosunda daha baş ağrısının çaresi bulunamadı çocuk ? Senin hesabın milattan sonrası sadece...

• Yalniz bu fotokopi ?

• Bu yazılan arapça değil. Osmanlıca.

• quote:

quote:

sene olmuş 2013
    hala büyü müyü

Sene olmuş ikininonüç demeyi biliyosunda daha baş ağrısının çaresi bulunamadı çocuk ? Senin hesabın milattan sonrası sadece...

bunu yazarken bilgisayarı kullanman da ne büyük bir çelişki
  • quote:

quote:

quote:

sene olmuş 2013
    hala büyü müyü

Cep bilgisayarı hem de. Bilgisayar icat edildi diye büyü ilmi yalan mı oluyor zeki çocuk?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sene olmuş 2013
    hala büyü müyü

Cep bilgisayarı hem de. Bilgisayar icat edildi diye büyü ilmi yalan mı oluyor zeki çocuk?

evet yalan hem de kuyruklu yalan

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.