Şimdi Ara

Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
13
Favori
86.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: cp1369

Yıl olmuş 2013 hala büyü diyolar. :D :D :D

The bomb has been planted

Konu kilit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Kardeş korkutmak istemem ama dabbenin yeni filmine gidenler olmuştur aynı kağıt ve işaretler gibi duruyor ben burdan korktum acil bir hocaya gitmende fayda var

beyler hatırladığım kadarıyla dabbenin yeni filmindede böyle bir sahne vardı hocanın evindedede buna benzer şeyler vardı kadın sormuştu kötülüklerden nazarlardan korunmak için falan demişti bunun dabbeyle ne ilgisi var diyenler olur film gerçeğe dayalı yapılmıştı.

Dabbeyi hazirlayanlar Arapca biliyormu acaba ? İyice sacmaladiniz

Arapcada bir alfabe. Neden Arapca yazi gorunce hemen buyu akliniza geliyor Latince olsa ne yapacaktin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cp1369

Yıl olmuş 2013 hala büyü diyolar. :D :D :D

The bomb has been planted

Konu kilit.

Boşver kanka hala saçma sapan kitaba inanıyorlar takma biz müziğimizi açalım hobaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Millet süper ya '' Kesin büyü bu '' ''Yakın, sonra hocaya gidin''çözümler hazır, herkes uzman, herkes biliyor konuyu din kavgasına çekmek istemem ama koca koca adamlar bi zahmet kağıt parçasından korkmasınlar lütfen

1m$'lık bir senet de kağıt parçası, devletlerarası antlaşmalar da kağıt parçası.

E tamam da saydıklarının doğa üstü güçleri mi var

• quote:

quote:

quote:

Millet süper ya '' Kesin büyü bu '' ''Yakın, sonra hocaya gidin''çözümler hazır, herkes uzman, herkes biliyor konuyu din kavgasına çekmek istemem ama koca koca adamlar bi zahmet kağıt parçasından korkmasınlar lütfen

1m$'lık bir senet de kağıt parçası, devletlerarası antlaşmalar da kağıt parçası.

Müslümanlara göre var(mış)

• Büyü olabileceğini düşünmüyorum.
    Birinci resmin sağ tarafında yukarıda arkadaşların dediği sureler yer alıyor. Birinci resmin sol tarafında ise (ki o bölümü ikinci resme büyüterek koymuşsunuz) salavatla başlamış, o rakamların neyin sembolü olduğunu bilmiyorum, iki şekil arasında, imam abdurrahman dedi ki her kim bunu yazarsa, taşırsa, suyunu içerse ve tam ihlasla inanırsa dilediği herşeye sahip olur yazıyor.
    İkinci resimde ikinci şeklin altında besmele ile başlayıp kurandan ayetler yazmış. Kuranın şifa olduğu, ona inanmayanların kalplerine mühür vurulduğu ve Allah sana bir iyilik dilerse bunun önüne kimsenin geçemeyeceği, bir musibet dilerse de bunu hiç kimsenin engelleyemeyeceği

Son resimde o dairenin üzerinde yazan bazı şeyleri bazı arkadaşlar yazmış. Yatay olarak besmeleyle başlayan ilk bölümde açıkça büyü yapanların asla kurtuluşa eremeyeceklerini söylemiş. Daire içinde Allahın isimleri yazılmış. O harfler, rakamlar şekiller neyi ifade ediyor bilmiyorum. Sadece okuyabildiklerimin türkçeye çevirileri yazdığım gibi.

Bu arada yazan kişinin hattı çok çok kötü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aklıma şu sahne geldi nedense

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

quote:

quote:

quote:

Aklıma şu sahne geldi nedense

kahkaha attım lan

• Teşekkürler. Peki bunu yok etmek gerekir mi? Yakma, suya atma vb. gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Kardeş korkutmak istemem ama dabbenin yeni filmine gidenler olmuştur aynı kağıt ve işaretler gibi duruyor ben burdan korktum acil bir hocaya gitmende fayda var

beyler hatırladığım kadarıyla dabbenin yeni filmindede böyle bir sahne vardı hocanın evindedede buna benzer şeyler vardı kadın sormuştu kötülüklerden nazarlardan korunmak için falan demişti bunun dabbeyle ne ilgisi var diyenler olur film gerçeğe dayalı yapılmıştı.

Dabbeyi hazirlayanlar Arapca biliyormu acaba ? İyice sacmaladiniz

Arapcada bir alfabe. Neden Arapca yazi gorunce hemen buyu akliniza geliyor Latince olsa ne yapacaktin ?

büyü sadece arapcaya dayalı değildir belliki izlememişin dediğimi anlayamassın filmi izle sonra konuş filmin başlangıcında film gerçeğe dayalıdır diyor filme tutucaklar bilgisiz sokaktan buldukları adamı hoca diye koyucaklar mı ? filmdede böyle bir sahne vardı hoca açıklıyordu yok kötüklerden korunmak için yok nazar deymesin türüne göre değişir ama kesinlikle havvasla ilgili atıp tutmuyayım belki büyü değildir ama genelde onlar için yazılır bin bir türlü alem var sadece cine dayalı değil onları kullanarak yapılan şeyler gece gece bana yazdırdın bunları neyse fazla araştırmayın böyle konuları her şeyin fazlası zarar imlaya dikkat etmedim uykusuzum yatıcam az sonra

• Bırakın arkadaşlar bu işleri hikaye bunlar.Asıl büyü iddaa neye üst oynasam 0-0 bitiyor.Al az önce meksikalılara oynadım iki maçında ilk yarıları 0-0.
  • Her arapça yazı büyü değildir bilgisini tekrarlayıp ben biliyom işte yeaa mesajı vermeye çalışan arkadaşlar bi sussa artık? tamam aferin öğrenmişsiniz arapçanın bir dil olduğunu, takdir ediyorum ama her tarafı vefklerle dolu kağıdı alınacaklar listesi olarak düşünebiliyorsanız gitti bütün karizmanız valla. o egonuza da söyleyin, basbaya büyü var orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Teşekkürler. Peki bunu yok etmek gerekir mi? Yakma, suya atma vb. gibi.

Mesajımda da yazmıştım. O semboller harfler ne anlama gelir bilmiyorum. Ben sadece orada yazılan ve okuyabildiğim anlamlı cümleleri Türkçeye çevirdim. Büyü olduğunu düşünmüyorum dememdeki sebep ise açık açık orada büyücülerin kurtuluşa eremeyeceklerini yazması ve her kim bunu yazar taşır vs vs yazmış olduğu cümleydi. Ama bunlar nasıl yapılır, böyle bir şeyle karşılaşıldığında neler yapılır hiç bir fikrim yok maalesef. Sadece yazıya dil olarak baktım ben.
  • Yukarda salavat var dua var diyen arkadaşlara inanma, bu hellülmüszelin büyüsüdür.Bunu bulman hayra alamet değil zira böyle büyüler ortalıkta bırakılmaz.İçeriğine gelecek olursak bunu yapan/yaptıran adam arabası için yaptırmış,bu araç er yada geç sahibine geri dönecek bu arabayı arka arkaya kaç kez sattığını düşünemiyorum iyi para kazanmıştır.Bu büyü yanındaki tüm cinleri arabanın içine toplar, cinler de arabayı sahibine geri götürür.

• Lan nerden girdim şu konuya ya töbe töbe
  • Teşekkürler hocam sagolasın yine de.
  • Beyler saçma sapan şeylere inanıp korkmayın bunlar yalan dolan

• quote:

Orijinalden alıntı: kendilerine bagladilar

Yukarda salavat var dua var diyen arkadaşlara inanma, bu hellülmüszelin büyüsüdür.Bunu bulman hayra alamet değil zira böyle büyüler ortalıkta bırakılmaz.İçeriğine gelecek olursak bunu yapan/yaptıran adam arabası için yaptırmış,bu araç er yada geç sahibine geri dönecek bu arabayı arka arkaya kaç kez sattığını düşünemiyorum iyi para kazanmıştır.Bu büyü yanındaki tüm cinleri arabanın içine toplar, cinler de arabayı sahibine geri götürür.

dsadsasdadsdasdas

• Yorumları okuyunca hafif tırstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Arkadaşlar aldığımız bir arabanın içinden aşağıdaki kağıtlar çıktı. Ben bir anlam veremedim belki aranızda Arapça bilen vardır. Yardımcı olursa sevinirim.

Dokunma onlara mazallah çarpar falan.
    La yırt at gitsin benim arabadada böyle cins birseyler bulduydum aile büyüklerine daniştim hocaya git dediler,kurban kes dediler falan feşmekan yırttım attım sıkıntı yok öyle 2 kağıt parçasıyla Allahın verdiği can alinmaz,verdiği kader değiştirilmez.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.