arkadaslar kargo sirketleri hafta sonlari çalismiyo mu ? war mi bi bilginiz, netten bisey aldim ve c.tesi teslim edilmis kargoya... p.tesi mi getircekler...
evet pazartesi gelir
quote:
Orijinalden alıntı: Narrator
arkadaslar kargo sirketleri hafta sonlari çalismiyo mu ? war mi bi bilginiz, netten bisey aldim ve c.tesi teslim edilmis kargoya... p.tesi mi getircekler...
Evet bizim de aras kargo ile işimiz olmuştu.Pazar günü çalışmadığından Salı getirmişlerdi.
tesekkürler...
aslında çalışıyorlar ama tabi mal alım-teslim yapmıyorlar...
cumartesileri çalışıyorlar
gıcık oluorum bu aras kargoya.. Adamlarla cep tel yollicam. Once markasını sordular, sonra model, sonra ne kadar kullandıgımı ve ne zaman aldıgımı, sonra telefonu cıkardılar kutudan IMEI'ini aldılar, sonra neden gönderiorsun gibi salak bir soru sordular. Sattım, sattıgım kisiye gönderiyorum dedim. Parayı aldıgına dair dekont varmı elinde dediler... Orda koptum!! SAÇMALAMAYIN, GÖNDERECEKSENIZ GÖNDERIN yoksa gidiyorum!! Isterseniz vucut olculerimide söyliim falan die çıkıştım!! Adamlar yaptıkları saçmalıgı anladılar ve hiçbirsey sormadan parayı alıp emanet kısmına verdiler kutuyu...
pazar çalışmıyorlar cumarteside 6 ya varmadan kapatıyorlar pazartesi alacaksıun
quote:
Orijinalden alıntı: AksakalliWolverine
gıcık oluorum bu aras kargoya.. Adamlarla cep tel yollicam. Once markasını sordular, sonra model, sonra ne kadar kullandıgımı ve ne zaman aldıgımı, sonra telefonu cıkardılar kutudan IMEI'ini aldılar, sonra neden gönderiorsun gibi salak bir soru sordular. Sattım, sattıgım kisiye gönderiyorum dedim. Parayı aldıgına dair dekont varmı elinde dediler... Orda koptum!! SAÇMALAMAYIN, GÖNDERECEKSENIZ GÖNDERIN yoksa gidiyorum!! Isterseniz vucut olculerimide söyliim falan die çıkıştım!! Adamlar yaptıkları saçmalıgı anladılar ve hiçbirsey sormadan parayı alıp emanet kısmına verdiler kutuyu...
imei noyu almalari çalınırsa veya kutu kaybolursa diye aliyorlar..o işlemleri yapmassalar eğer kutu kaybolursa hiç bir hak iddia edemssin.ama imei no falan aldilarsa ilk araştirirlar.bulamassalar sana parayi teslim ederler..
ayrica paza günü çalışmıyorlar.galiba çalışan kargo şirketide yok..
quote:
nedenini soyleyebilirmisin? ben şu ana kadar hep aras kargoyu kullandim.hiç bir problem yaşamadim.sen neden memnun olmadiğin soylersen bizde ona gore dikkat ederiz..
sadece salak bi şubenin ve aptal şoförü yüzündenmi bana göre hareket ediceksiniz
bir karış sakallı kapıyı çalarken iyi günler yerine ''yapraaam'' demesi adresimizin basit ve açık olduğu halde (hertürlü evraklarım zamanında elime ulaşır) ukalaca buraya bi teneke numaranızı yazıp asın demesi (no tabelası dahi var) kargoyu 5 gün aksatmaları
çok imaj kaybettiler çooook bi daha aynı şey olursa korksunlar benden
quote:
adamlara helal diyorum eğer onları almazlarsa kaybolduğu zaman bak şöle edersin deli gbi dolanarak
YUsuuuuuf YUsuuuuuf Telefonuuuuuum
aras kargoyu karalama kampanyasımı başladıyok bananede,bu ikinci topik böle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme