Şimdi Ara

Aras Kargo da çalışmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
5.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi ilde calistigine bagli olarak zordur. Kuzenim malatyada calisiyordu. Kayisi zamani hepsi isten kaciyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir süre çalıştım. Mantık olarak bir çok kargo firmasıyla aynı politikayı izliyorlar. Burada hayatı boyunca baba parası yiyip çalışmamış adamlar da sanki kargo şirketi sahibiymiş gibi yazıyorlar ya orası da çok komik. Öncelikli olarak asgari ücretle başlarsın ve bayağı bir süre böyle gider. Kıdem alman uzun bir sürede gerçekleşir ve çokta bir fark oynamaz ücretinde. Kuryecilik okumayan insanların işi kısacası. Yükselme falan bekleme yani. İş yoğunluğu da tamamen şubenin dağıtım yaptığı lokasyona bağlıdır. Yan gelip yattığın da olur it gibi çalıştığın da olur o tamamen bölgeyle alakalı bir şey. Seni istediğin yere de vermezler. Hangi şubede eleman açığı varsa oraya gönderirler ki genelde çok yoğun olan yerlerde eleman açığı olur millet fazla durmaz. Çalışır ağır gelir iş dayanamaz kaçar. Ha çokta ağır işler değildir tempolu olduğu için insanı biraz yorar ama şunu diyeyim türk halkı aşırı tembel. Masa başı oturup hiçbir şey yapmadan tonlarca para versinler ister. Sormak istediğin şeyleri başlıklar haline getirip sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

• Kargo işinde firma karlarının çoğu personel endeksli. Az personel çok iş çok kar. Şube yoğunsa ebene rahmet okursun değilse şansına gül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The notorius gelmeden:
    Aras kargoda çalışan son kişi 1879 yılında londrada öldürüldü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.