Şimdi Ara

Aras Kargo da çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aras kargoya internet üzerinden çalışmak istiyorum diye yazdım talep oluşturdular.

Aradan 5 dk geçmeden insan kaynaklarından aradılar yarın şu şu adrese gelin görüşelim diye nasıldır kargo firmasında çalışmak ilçemdeki şubeye verirlerse çalışmayı düşünebilirim kurye olmayı tercih ederim açıkçası bana göre işleri pek ağır değil altında araba ev ev geziyon kargo dağıtıyon ki öyle ağır şeylerde değil dağıttıkları ne düşünüyorsunuz siz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Mayıs 2016; 1:38:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aras Kargo'da Çalışmak: Bilgi ve Önemli Hususlar

Aras Kargo'da çalışma konusunu merak ediyorsanız, bu kapsamlı kılavuz size yol gösterecektir. İşte bilmeniz gereken önemli hususlar:

Aras Kargo Çalışan Yorumları

Aras Kargo'da çalışmakla ilgilenenler, mevcut ve eski çalışanların deneyimlerini öğrenmekten faydalanabilirler. Online platformlarda ve sosyal medyada bulacağınız çalışan yorumlarını inceleyerek, iş ortamı, çalışma saatleri ve faydalar hakkında genel bir fikir edinebilirsiniz.

Aras Kargo'da Çalışma İmkanı

Aras Kargo, Türkiye genelinde çok sayıda iş imkanı sunmaktadır. Lojistik ve taşımacılık sektöründe kariyer yapmak istiyorsanız, açık pozisyonları web sitelerinden veya iş ilanı platformlarından takip edebilirsiniz.

Aras Kargo'da Sakal Serbest Mi?

Aras Kargo'nun kıyafet yönetmeliğine göre, çalışanların sakal bırakmalarına izin verilmemektedir. Düzenli ve bakımlı bir görünüme sahip olmak şirket politikası gereğidir.

Aras Kargo'da Çalışma Koşulları

Aras Kargo'da çalışma koşulları pozisyona ve departmana göre değişebilir. Genellikle, tam zamanlı veya yarı zamanlı çalışma seçenekleri mevcuttur. Çalışma saatleri, yoğunluğa ve operasyonel ihtiyaçlara göre planlanabilir.

Aras Kargo'da Çalışmak İstiyorum

Aras Kargo'da çalışmak istiyorsanız, açık pozisyonları inceleyebilir ve online başvuru yapabilirsiniz. Başvuru sürecinde, eğitim geçmişiniz, iş deneyimleriniz ve becerileriniz vurgulanmalıdır.

Aras Kargo'da çalışarak lojistik sektöründe değerli deneyimler kazanabilir, kariyerinizde ilerleyebilir ve Türkiye'nin en büyük kargo şirketlerinden birinde çalışma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çamaşır makinesi vs. yok mu yani?
  • DH Anasayfa kullanıcısına yanıt
    Yok galiba hocam biz bulaşık makinesi aldık internetten horoz nakliyat diye bir firma getirdi.

Beyaz eşya mobilya vb. şeyleri nakliye firmaları getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Mayıs 2016; 1:41:14 >
  • Eve geldik bulamadık der dükkanda yatarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Eve geldik bulamadık der dükkanda yatarsın
    Açıkcası bende çok merak ediyorum nasıl bir iştir acaba.Çalışan abilerimizden bazıları seviyor bazıları sevmiyor.Her işin bir zorluğu var elbet.Çalışan bir arkadaşımız varsa forumdan deneyimlerini yazarsa seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 15 Mayıs 2016; 1:47:38 >
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sırf bu duruma uyuz olduğum için girip çalışacam işimi layıkıyla yapacam alırlarsa evdeyim zil çalmıyor evde yoktunuz deyip gidiyorlar utanmaz herifler adam bari arar tel var orda
  • Bizim arasci iyi ya. Getiriyor zili calip firlatiyor koliyi. Kagidida kendi imzaliyor sms geliyor su teslim aldi kargonuzu diye tanimadigim isim oda kendisi kesin

Olumune morhipo markafoni kiyafeti tasirsin ayda bir iki tv-pc falan denk gelir heralde
  • Benim arkadaşım Rıfkı, 2 senedir kargocuydu.
  • Ee sonra ne oldu öldü deme
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    İşinden memnundu ama bazen müşteriler kıllık yapıyormuş. Sinirli biri değilsen dayanırsın. Zaten çok yorucu iş değil. Adreslere gidip 2 dakikada malı verip tekrar arabaya biniyorsun malum.
  • Anladım hocam sinirli biri değilim dayanırım ücret asgari olur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Ee sonra ne oldu öldü deme
    Kargoculuk sıkıntılı iş. Kayıp vs olduğunda üstüne yıkmaları falan dert oluyor, kargoya bir şey olsa sen yapmasan bile zimmetli sen gözüktüğünden sıkıntıya giriyorsun.

Bir de amele gibi çalıştırıyorlar. Süratte çalışan bir abim 4 ay çalışıp çıktı dayanamayıp. Verdikleri para para olsa çalışılır da nerdeki şubeye gittiğine de bağlı. Ankara/Etimesgut aras çalışanları çok cana yakınken, sincan/kızılay ve sıhhiye şubelerindekiler lanet olsun yaptığım işe modundalar. Böyle olunca hal; umurlarında olmuyor diğer kargolar. Bu yüzden çalışmak isteyip istemeyeceğin hakkında iyi düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 15 Mayıs 2016; 2:17:27 >

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    İlk başta asgari olur. Bir de bazen şişme manken, cinsel oyuncaklar falan oluyormuş kargoda. Onları çok kurcalamazsın.
  • Aynen hocam o sıkıntıları olduğunu biliyorum ama çalışmam lazım bayadır boşum yat yat da bir yere kadar açıktan üniversite okuyorum baktım olmuyo çıkarım eğer bulunduğum çubuk şubesine verirlerse fazla iş yoğunluğuda olacağını sanmıyorum bakıcağız artık o değilde görüşmeye ta balgata çağırıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Mayıs 2016; 2:22:10 >
  • Ahaha güldürdün hocam yok ellemem ya götürür teslim eder işimi yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Mayıs 2016; 2:21:42 >
  • quote:

Yok galiba hocam biz bulaşık makinesi aldık internetten horoz nakliyat diye bir firma getirdi.

Bizede horoz lojistik getirdi adam koca dolabı tek başına sırtlayıp taşıdı ya la
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Horoz nakliyatın adamlarına ne yedirip içiriyolarsa artık
  • quote:

Horoz Nakliyat 100 Kilo altı eleman almıyor zaten.

100 ve üstü olacak.
  • quote:

Bizim çamaşır makinesi yurtiçi kargo ile gelmişti.Adamlar binanın içine taşımıştı.Birde 50 kilo ağırlık seti almıştım o da aras kargo ile gelmişti,adamlar kaldırıma bırakıp gitmişti.

Arastırıp ogrenmıstım,resmi olarak 30 kiloydu sanırım onun üzerini kata taşımamakla birlikte bina içine güvenli bir yere kadar bırakmaları gerekiyormuş.Yani amele gibi taşımayacaksın ancak öyle sokağa da bırakmayacaksın.Binanın girişini sakin bir yere kadar taşıman gerekiyor.

Bu tip konular aslında insanın vicdani durumları.Ev sahibinin imkanı vardır sen bırak git der,ama hani adam tek başınadır abi girişe kadar bırakalım dersin mesela zorunlu ya da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

quote:

Horoz Nakliyat 100 Kilo altı eleman almıyor zaten.

100 ve üstü olacak.

bize de bir keresinde fırın getirmişlerdi. horoz nakl. yazılı araç evin önünde durdu yan taraftan kısa boylu çelimsiz bir adam indi. arka kapağı açtı fırını sırtladığı gibi evin içine kadar taşımıştı.

adam gidince fırını biz iki kişi yerine zor yerleştirdik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.