Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo'nun siparişi kapıya kadar getirmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Hepsiburada’dan yatak ve baza sipariş ettim. Bugün yurtiçi kargo personeli aradı. Bazanızı getireceğiz ama 4ncü kattaymışsınız biz yukarı çıkaramayız dedi. Ben de bu durumda bana teslim etmiş olmayacaksınız dedim. O da evet, apartman girişine kadar bırakırız dedi. Ben de o zaman geri gönderin ben çıkaramam dedim. Ok dedi kapattı. (Belim rahatsız olmasa kendim çıkarır sorun etmezdim aslında)

İnternette biraz araştırdım, her kafadan bir ses çıkıyor. Eski postlardan birinde Yurtiçi ile Hepsiburada arasındaki anlaşma gereği, kapıya kadar getirmek zorunda olduklarından bahsediyor. Yurtiçi kargoyu aradım. Ama 35 KG üzerini sadece apartman kapısına kadar bıraktıklarını söyledi. Ama telefondaki personelin hepsiburada.com’a özel bir istisna konusunda pek bilgisi olacak gibi konuştuğunu hissetmedim.

Dönüp satış sözleşmesine baktım. Şöyle diyor sadece: “Teslimat , anlaşmalı kargo şirketi aracılığı ile, ALICI'nın yukarıda belirtilen adresinde elden teslim edilecektir.”

Hepsiburada.com’a girdim. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Ama tecrübelerime göre dönüş yapmayacaklardır.

Şikayetvar.com’da ise bu konuda yapılan şikayetlere Yurtiçi kargo tarafından dönüş yapılmış ama bilgilendirdik falan demişler. Büyük olasılıkla x kg üstünü getiremiyoruz, kusura bakma deyip kapatmışlardır. Şikayetvar.com da eskisi gibi tüketiciden yana bir firma olmadığı için şikayet sahibi memnun olmasa da şikayete cevap verildi şeklinde işaretliyordur.

Ürün elime ulasmadığından cayma sürem de başlamış olmuyor. Dolayısıyla iade edemiyorum. Eski yatağımı da kaldırdım evde. Koltukta yatmak zorundayım su an. Sizce ne yapmalıyım?

• Hızlıal'dan aldığım ürünü kapıma kadar getirdiler ptt kargoydu galiba aynı adresi yurtiçi kargoya verdim başka bi ürün aldım ama adres yanlış dedi gittim şubeden aldım Üşengeçler galiba kapıya getirmiyolar
  • Ne almıştın hocam? Ağır mıydı?
  • Getirmek zorundalar. Ben de koşu bandı almıştım en büyüğünden adamlar getirmemek için 20 küsür gün bekletti. Sonunda içeriye kadar getirdiler ama bizimki zeminin bir üstü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rolanddes

Ne almıştın hocam? Ağır mıydı?

Yok crysis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Hmm? Subede beklettiler öyle mi? O sırada sana ne dediler hocam? Bir bilgi verdiler mi?
  • Şubeye geri götürsünler sen de git şubeye teslim alacağım de imzayı at. Sonra iade ediyorum deyip hepsiburada'ya geri yolla. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koskoca ups de adresimi bulamamış bende şubeye yönlendirdim ordan alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: rolanddes

Hmm? Subede beklettiler öyle mi? O sırada sana ne dediler hocam? Bir bilgi verdiler mi?

Hayır hiç bir şey demediler. Haberleri yokmuş gibi yaptılar. Sayısız kere hepsiburada ve yurtiçi kargodan yetkililerle görüştüm. Nerede olduğunu hb da bilmiyordu. Orayı ara burayı ara derken en sonunda getirttim. Aslında hepsiburada kargo çıkışını yapmadı sanıyordum çünkü geçerli bir kargo takip numarası yoktu. Sonra çıkış yapıldığını öğrendim bir şekilde. Bu kez de kargoda ürünün kaybolduğunu veya İstanbul'dan İzmit'e getirilmediğini sandım. Ama gelmiş meğerse teslimat şubesinde bekliyormuş. Yurt içi kargonun berbat umursamaz bir çalışma sistemi var. Adamlar profesyonellikten uzak. Şubeyi kaç defa şikayet ettim değişen hiç bir şey yok. Hala aynı boş vermiş kafada devam ediyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• rolanddes kullanıcısına yanıt
    kart
  • yurtiçi kafasına göre getirmiyor bazen bir de evde bulamadık diye yalan söylüyorlar. yurtiçinden uzak durun şube teslim almıyorsanız.
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    mng,yurtiçi,aras,ptt kargo,sürat kargo hepsiyle sipariş almışlığım var ama aynı adresi veriyorum bi ups kargo bulamıyor
  • Yurtici kadar uyuz firma varmi bilmiyorum. Yuzlerce sikayet var. Adamlar eve ugramiyor sonra ugradik yoktunuz subeden alin diyolar. 2 sokak uste birakmaya useniyo adamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kargocu kardes senin hambalın değil yukari cikartacak birilerinide sen bul bir zahmet

• yokmu arkadaşın yardım iste çıkart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.