Şimdi Ara

Teknosa dan ön sipariş ile ipad siparişi verenler- Kargolar geliyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Kargoya verildi arkadaşlar, hayırlı olsun herkese :)

Edit 2: Arkadaşlar an itibari ile teslim almış bulunmaktayım. 07.12.2013 / 12.00 herkese hayırlı olsun

Arkadaşlar,

Ön sipariş süresi 06.12.13 e kadardı ve şuan ön sipariş almıyor ve direk sepete ekletiyor.

Ayrıca görüştüğüm arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre bir kaç şb ye ürünü ulaştırmışlar.

Şimdi bence bu konuda birleşelim ve şb de teslim etmek yerine öncelikle bizlere gönderim yapması için gerekli birimlere ulaşalım.

27.11.2013 tarihinde sipariş verdim ve yeterince beklediğimi düşünüyorum.

Müşteri hizmetleri de daha hala ürün tarafımıza ulaşmadı diyor

Organize olalım derim, ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet© -- 7 Aralık 2013; 11:51:10 >

• up
  • Bende aradım şu an müşteri hizmetlerinin bilgisi yok inşallah en geç yarın kargolanır yoksa diğer hafta içine kalacağız
  • Çok güzel olmuş konuyu açmanız hocam. Ben de 27 kasımın ilk saatlerinde vermiştim siparişimi. Şu an teknosa.com'a girdiğimde hiçbir air'de stok görünmüyor. Acaba ellerine hiç air ulaşmadı mı diye düşünüyor insan. Umarım daha fazla gecikmez siparişlerimiz.
    Edit: İlk mesajı yeni görüyorum ulaşmamış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 6 Aralık 2013; 10:24:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet inşallah yarın gönderilir.

Ayrıca çek de almış mıydınız? Şuan cihaz başka yerlerde satılıyor bu sebeple beklemeye tahammül edemiyorum

İade etsek çekin ücretini keserler mi acaba?
  • mertrixfun kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim. Diretelim derim. Amacımız ilk gelenleri mağazaya sürmeden çekmek.

Ayrıca ilk siparişi geçtiğimizde ön sipariş diye bir yazı yoktu. Ben görmedim yanlış mı hatırlıyorum?
  • bende şuan sipariş hazırlanıyor yazıyor ama dün de böyle yazıyordu

Sizde durum nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet an itibari ile air i siteden kaldırdılar
  • Sipariş hazırlanıyor da bekliyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

bende şuan sipariş hazırlanıyor yazıyor ama dün de böyle yazıyordu

Sizde durum nedir?

Aynen bir kaç gündür sipariş hazırlanıyor yazısı var bende de. Hocam önsipariş yazısı yoktu, stokta bilgisi vardı, üstüne müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda 3 gün içerisinde elinize ulaşır dediler. Sonradan şaşırıp teyit etmek için tekrar aradığımda da düzeltme yapıp stok bilgisi olmadığını söyledi. Valla çeki de kullandım, bu iptal işine girişirsek çetrefilli bir yol bizi bekler.
    Gün içinde durum belli olur diye düşünüyorum, pazartesi ulaşır inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 6 Aralık 2013; 11:39:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Teknosa.com da air ve minileri kaldırmışlar yoksa ellerine ulaşmadığı için mi kaldırdılar daha fazla sipariş almamak için.6 aralıkta stoğa girecektir yazıyordu
  • Şimdi görüştüm müşteri hizmetleriyle. Ürünler kaldırılmış gelmedimi stoğunuza die. Kontrol etti bir sorun yok bugün stoğa girecek ürünler hazırlığı yapılıp yarın dağıtımları başlar ama yarında kargolar yarım gün çalıştığı için p.tesi olur dağıtım dedi. Yani salı yada çarşamba en iyi teslim tarihi. Beklemeye devam arkadaşlar.
  • Stoklarına en iyi ihtimalle bugün gireceğini düşünürsek bugün kargoya verilme ihtimali düşük. 2-3 iş gününe elimizde olur diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 16 GB air vardı 6 bugun hala bir gelisme yok:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigc02t -- 6 Aralık 2013; 12:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyim,tehditkar bir mesaj attım iptal ederim felan bakalım sonuç ne olacak.
  • Gogou kullanıcısına yanıt
    Ben dün arayıp; yarın gelmezse iptal edin ayrıca çekin kesintisini de yapmayın. Yaparsanız yasal yollarlar hem paramı hem de ipadimi alırım demiştim

Bakalım ne olacak hala bir hareket yok. Az sonra müsait olayım arayacağım tekrar müşteri hizmetlerini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Stoklarına en iyi ihtimalle bugün gireceğini düşünürsek bugün kargoya verilme ihtimali düşük. 2-3 iş gününe elimizde olur diyorum.

Ben şuna karşıyım; Önce ön sipariş geçenlerin cihazlarının teslim edilmesi gerekiyor. Eğer bizim cihazlar kargoya verilmeden satışa çıkarsa olay çıkarırım
  • mertrixfun kullanıcısına yanıt
    evet bende öyle dü?ündüm. Pe?ini byrakmayalym. Bakalym nasyl bir geli?me gösterecekler.
  • Sabah tükendi diyordu şimdi stokta ve sepete eklenebiliyor.Ellerine gelmiş ki böyle oldu.Bugün kargolanmasını bekliyorum ben.
  • Gogou kullanıcısına yanıt
    bunu görmem iyi oldu sorgulayalım şimdi bakalım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.