Şimdi Ara

Teknosa dan ön sipariş ile ipad siparişi verenler- Kargolar geliyor :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir daha bu teknosa dan bir ürün almayacağım

Arkadaş hiç kimsenin bir bilgisi yok. Müşteri hizmetlerine; "peki sizi niye oraya koydular" diye soruyorum ona bile cevap veremiyorlar.

Hiç birşey belli değilmiş. Cihaz gelmemiş haber verilmemiş vs. vs.
  • bir değişiklik var mı?
  • Ben gittim bugün izmir media market balçovadan 1249 tl ye ipad airimi aldım. 12 taksit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3ün de vermiştim siparişi. bakalım bekliyoruz.
  • kargoya verilmiş ipadler var mı? nedir durumlar? bende sipariş hazırlanıyor diyor.
  • Aynen sipariş hazırlanıyor yazıyor hala.Şimdi teknosa müşsteri hizmetlerine yazdım stoğa girdi ürün kargoya ne zaman vereceksiniz diye.Sipariş verenler yazsın bence biraz müşteri baskısı olsun
  • Cvp gelince yazarsan sevinirim. Bugün bende adeta saldırdım yarın tekrar bombalayacağım.

• Benim teknosa siparişim az önce "yola çıkmıştır" olarak güncellendi arkadaşlar. 27 si ilk dakikalarda vermiştim. Sizde tekrar kontrol edin sanırım bugün çıkardılar ürünleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremist -- 6 Aralık 2013; 22:49:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremist

Benim teknosa siparişim az önce "yola çıkmıştır" olarak güncellendi arkadaşlar. 27 si ilk dakikalarda vermiştim. Sizde tekrar kontrol edin sanırım bugün çıkardılar ürünleri..

Arkadaşlar sipariş durumlarını kontrol edin .Benim durumda şimdi güncellenmiş ama benim sayfamda siparişiniz paketlendi yazıyor. Kargoya ne zaman verilir acaba yarını atlamazlar umarım.
    Ben 27 si saat 01:00 gibi sipariş geçmiştim tam sırasına göre kargolanıyor demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade.to.Black -- 6 Aralık 2013; 22:58:33 >
  • Kargo yola çıkmış en sonunda

• Bende de siparişiniz yola çıkmıştır yazıyor. Nihayet

• Durum:
    Kargo Dağıtımda
  • Şu dandik teknosa bile apple store dan daha çk güldürdüya insanların yüzüne pes size apple tr, herkese hayırlı olsun bu arada, bende bugün air e kavuştum

• Bütün arkadaşların kargoya verilmiş sanırım ama bende hala siparişiniz paketlendi yazıyor fark nedir anlamadım
  • Bende baktım kargo dağıtımda yazıyor yarın gelir

• Bende de siparişiniz yola çıkmıştır yazıyor.
  • Bende yazmıyor. Ben 3 Aralıkta verdiydim siparişi.
  • Benim siparişim de UPS Mahmutbey dağıtım deposuna yollanmış gözüküyor. Muhtemelen yarın teslim edilecektir. ( Sipariş 28 Kasım)

• Benimkide yola çıkmış

Teknosa mağazadan alacam demiştim yarın gelir heralde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliadin

Benim siparişim de UPS Mahmutbey dağıtım deposuna yollanmış gözüküyor. Muhtemelen yarın teslim edilecektir. ( Sipariş 28 Kasım)

hocam kargonun durumunu nereden görüyorsun ? Ben kargo takibini göremedim teknosanın sitesinde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.