Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
19
Favori
62.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam evet haklısınız.Ama sizde epey abarttınız yok twitterda duyurmak lazım yok fenomenlere yazmak lazım milletin işi gücü yok hashtag açıcak.Anlıyorum para onemli birsey ama zaten yapılabilecek herseyi yapiyorsunuz abartmanın anlamı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Tek kelimeyle rezillik. Bundan önce de bazı başka forumlarda çeşitli elektronik aletlerini kargo firmalarının başkalarına teslimatı nedeniyle mağdur olanların konularına denk gelmiştim. Bu gibi olaylar nedeniyle son birkaç yıldır tüm internet alışverişlerimde teslimat adresi olarak çalıştığım işyerinin adresini veriyorum, hem "geldik, bulamadık" yalanına sığınamıyorlar hem de katakulliye kalkışmaya niyetlenen bir çalışan kargoma denk gelirse karşısında şahıs değil de bir firma bulacağını düşüneceği için bulaşmaya çekinir diye umuyorum. Şimdiye kadar işe yaradı, umarım yaramaya devam eder.

Yine de tüm bu tekrar tekrar yaşanan olayların ana sebebi hukukun yeterli seviyede işlememesi. Daha ilk olayda o kargo firmasına gerçekten can acıtıcı bir ceza verseler bir daha benzer bir olay kesinlikle yaşanmaz. Örneğin şu olayın Almanya, İsveç gibi bir yerde yaşandığını düşün diyeceğim de biz düşünebiliriz ama orada yaşayan biri düşünemez bile, para ve hapis cezasını geçtim, işletme lisansını bile alırlar adamın.

Kesinlikle katılıyorum ve aynı yolu izliyorum. Bunun haricinde aynı kargo firmasının farklı şubeleri farklı farklı davranıyor.

Örneğin Yurtiçi Kargo çalıştığım yerde çok iyi çalışırken, oturduğumuz bölgedeki şube bizi delirtiyor. Ki kaç defa şikayet, fırça, herşeyi yaptık. En sonunda hanım 1-2 diyalog yapmış elemanlarla, bi tanesi geçende yolda görünce "abla çıkma dur kargonu getirdim" diye bağırmış.

Normalde adresi hiç bulamayan ve şubeden aldırtan kargo bu... Şerefsizler muhtemelen o tarafa gelmeye üşeniyorlar. Bulamıyormuş...

Geçenlerde de Aras mıydı acaba, konuyu okuyunca aklıma geldi, Basketbol Federasyonu'ndan toplu halde davetiye gönderimi yaptılar, bize de gelecek... Hıyaroğlu hıyar kargocu gitmiş bi site güvenliğine, güya hepsini ona teslim etmiş.

Daha sonra Basketbol Federasyonu devreye girdi, Aras'tan arıyorlar, çok özür dileriz, yalvar, yakar bilmemne... Belli ki ağır bi fırça yemişler Federasyondan. Ama ne oldu, o kadar müdür aradı bilmemne yaptı, hiçbişey olmadı. Koca bir hiç.

Arkadaşın dediği gibi, bu iş yurtdışında olsa, böle 2-3 olay olsa, lisansını da iptal ederler, sigara paketi bile taşıtmazlar. Ama bizde nerdeee....

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

4 bin değil k yazınca karizma mı olunuyor ?

evet, karizma oluyor.

sizin için sıkıntı nedir ?

Sıkıntı yok. Bu kadar karizma nereden geliyor merak etmiştim.
  • maaşlar iphone olarak yatıyor sanırım.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun kardesim insallah tez zamanda cözülür sorun .

• Hocam geçmiş olsun. Konunun takipçisiyiz.

• Az önce aradılar aras kargo genel müdürlüğünden aradığını söyledi dedilerki şu an davayı bekliyoruz biz ancak elimize herhangi bir dava kağıdı gelmedi dedim e o zaman dava olduğunu nerden biliyosunuz dediki siz beyan etmişsiniz e tamam dedim siz benim mağdriyetimi giderin bende davamı geri çekeyim tamam müdürlerime ileteceğim dedi kapattı adamları öyle şartlamışlar çözüme odaklı değil ezbere konuşuyorlar
  • up up
  • Bune kardeşim kargo şirketleri organize suç örgütlerimi oldu? Ülkede bir tane insan gibi insan kalmayacak galiba.

• Davadan geri çekilme nasıl olsa haklsıın. Mağdur olacağın kadar da oldun zaten. Emsal karar niteliği taşır başkasına faydası dokunur.
  • ishynum846 kullanıcısına yanıt
    Hocam neden kargonun ismini yazmadiniz ki? Yazın da başkaları da o firmaya karşı davranışlarını ona göre belirlesin.

• Şikayetçi olmasan bile ortada nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık var. Hatta başka şeylerde eklenebilir.

Haklarında gerekirse savcılık kamu davası bile sürdürmelidir.

Manevi ve maddi tazminatta almalısın. Sadece ürün bedelini verip kurtarmak olmaz. Gerekenler hapis cezalarını almalıdır.

• Eren Polat kullanıcısına yanıt
    Frekanslar karışmış hocam :) özür dilerim

• Dostum hallet su isi, guzel bi ceza alsinlar. Cok hosuma gidiyor boyle haksiz para kazananlar zorda kalinca

Siparisi goturen eleman cokmustur, net.. Avukat falan herkesi devreye sok

O senin adina zimmetli, ozel ve kapali kutudur. Adina gelmediyse buyuk suctur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ay en az 5-10 kargom gelir fakat arastan ne hikmetse hep tiksinmisimdir.

• HeroMan999 kullanıcısına yanıt
    Birşey biliyorum ayağına boş boş konuşuyorsun.
    Cahil öğren bunları...Herhangi bir malın çalındığı zaman piyasa değerini yazmıyorsun faturada ne yazıyorsa onu yazmak zorundasın.
    Mesleğin ne la senin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 17 Kasım 2017; 14:45:23 >
  • Konu sahibinin mağduriyeti giderilinceye kadar konuyu yukarıda tutalım.
  • Donlarına kadar alın ki bidaha cesaret edemesinler hocam bu işler böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 17 Kasım 2017; 15:24:46 >
  • Birebir aynı olayı 3 sene önce yurtiçi ile yaşadım iPhomr 6 gönderdim istanbul'a tam 7 ay sonra paramı alabildim... Sıkıntılı bir süreç...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.