Teğmen
Tarihinde Katıldı
Toplam: 68 (Bu ay: 0)
356144 gün 12 s. 52 dk. kaldı
İtopya ve Endeks Bilişim garantisi nasıldır ?
Selam arkadaşlar 6 ay önce 2. El bir bilgisayar aldım aldığım bilgisayarın kullanılmış olan ömrü 6 aydı ve tüm parçaların garanti başlagıcıda 6 aydı. Ancak bir hafta önce xpg spectrix s40g m2 ssd arıza yaptı. Arıza yaptığını anlamam uzun sürmedi kendi bilgisayarımda ne bios ne windows hiçbir şekilde diski görmüyor, kuzenimin m2sini çıkartıp kendiminkini taktığımda yine görmüyordu. Bende faturası ile birlikte itopyaya kargo yaptım itopya ile görüşüp. Şimdi size sorum ve danışmak istediğim itopya parçanın kendi garantisinde olmadığını endeks bilişime yolladıklarını söyledi parçaya hiçbir şekilde temas yada hasar olmadı. Bu firmalar garanti konusunda nasıldır ? Bu arıza garanti kapsamına girer mi ? Bu firmalar garanti sürecini nasıl işletiyor yani uzun uzadıya bekler miyim, bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler
Bilgisayarım M2ssdyi görmüyor
Selamlar dün bir bilgisayar aldım ikinci el olarak, bilgisayarı yerinde test ettim onayladım. Eve geldim bilgisayarı açmaya çalıştığımda sürekli biosa atıyor m2 ssd görmüyordu bugün hdd aldım üzerinde windows kurulumu yaptım hdden açılıyor ancak m2 ssd gözükmüyor anakartım msi b450m m2 v2 versiyonu kullandığım m2 ssd ise xpg s40g 512gb. Kasanın içinde m2 ışıkları yanıyor m2ye elektrik geliyor ancak ne yaptıysam bir türlü m2 ssdyi ne biosda ne windows üzerinde göremedim. Tüm parçaların 1 seneden fazla garantisi mevcut acaba sorun nerede ? Bios güncellemesi 2019'a ait bundan dolayı olabilir mi biosu güncellemeli miyim ?
|
|
|
Vodafone Fiber tavsiye şikayet ?
|
|
|
|
Meslek: Mağaza Yöneticisi, 1.Sınıf Dalgıç
İlgi Alanları: Youtube,Bilgisayar Oyunları
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 432
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 18.658 (Bu ay: 319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.948 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic