Merhabalar Turk Telekom fiber 24 mbps olan paketini 63 tlye kullanıyordum 10/09/2020 tarihine kadar taahütüm vardı tt taahhüt yenilemek için 99.90 tl istiyor bende vodafone fiberden 99+mbps paketini buldum 104.99 tl olarak bağlatmak istiyorum vodafone şikayeti olan vesaire var mıdır ? Yada önerebileceğiniz başka bir firma ? Binamda turknet ve superonline altyapısı yok turksat kablonet ve tt fiber altyapısı mevcut
Bu ülkede superonline ve ttnet harici firmadan asla internet almayın. Ben de yanıldım yılbaşında ttneti bırakıp bu rezil v*dafone a geçtim, geçmez olaydım. Şuan bile 3 gündür bunlarla uğraşıyorum. 2 gündür fiber yok, kafalarına göre 10-tl fazla faturalandırıp ödeyin işte diyebiliyorlar, sözleşmemi yalan yanlış söyleyip siz başka tarifedesiniz diyebiliyorlar.
hele hele internet hızı...aman sakın bulaşmayın. ttnet e kötü derdim ben, yılbaşına kadar 3-5 ms ping geçmezdi. Bunlarda 60ms altını hiç göremedim, kaç kez şikayet kaydı açtım bunlar bizim için normal değerler dediler. Packetloss da aynı şekilde. %15-20 lerde geziyor.
Bana ttnet 2 kat fiyat sunmasa değiştirmezdim. 7-8 yıl superonline kullandım 2-3 kez sorun yaşamışımdır. Bunlarla 8 aydır çekmediğim çile kalmadı. Bence pazarlık yapın ttnet ile kalın derim, aklı olan vodafone net e geçmez.
şans ve lokasyonla alakalı bırsey ben trabzonda 2 sene superonlıne 8 ay vodafon kullandım ve vodafone kullanmaya devam edıyorum superonlıne de he ay bı sorun olurdu her ay teknık ekıp gelırdı ama vodafone da ılk zamanlar 1 kez geldı sonra 7 aydır ben gece 2-6 arası superonlıne altyapısını kullandıgından dolayı superonluıne bakım calısması yuzunden arada ınternet gıdıyor dıger turlu vaad edılen 99 mbıt ı goruyorum superonmlıne nın verdıgı vasat modem yerıne vodafone da kendı modemımı ostedıgım sekılde kullanabılıyorum